Keresés

Részletes keresés

_decens Creative Commons License 2011.03.01 0 0 2277

nem vagyok túl gyakori port.hu látogató, nem tudotam, hogy van ilyen lehetőség. :))

köszönöm!

Előzmény: X polgártárs (2276)
X polgártárs Creative Commons License 2011.03.01 0 0 2276
Előzmény: _decens (2275)
_decens Creative Commons License 2011.03.01 0 0 2275

Hello szakik, olyan filmes portált keresek, amelyen több évre visszamenőleg fent vannak a Magyarországon bemutatott filmek (mozi premierek). A filmajanlo.hu jó ilyen szempontból, de alig másfél vére vissza vannak csak meg a cuccok. Az pedig nekem kevés.

Tudtok jobbat mondani nekem?

Dhamar Creative Commons License 2011.02.28 0 0 2274

Hai! Bocsi a zavarásért, de még anno 2 éve kerestél egy filmet "A medvevadász" címmel , csak kérdezném, hogy sikerült-e megszerezni, és ha igen honnan?

Köszi

Előzmény: s_titánia (1452)
szomory Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2272

...nem elég, hogy törölte, de még rám is veri; nem én töröltem az biztos.

De megkeresem neked és majd valahogy eljuttatom, mondjuk privátban, itt.

Nem felejtem el.

Előzmény: posztpank (2264)
pozsoka Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2271
Előzmény: flipper1 (2270)
flipper1 Creative Commons License 2011.02.22 0 0 2270

3. Philosophy of a Knife (2008)

Nemzet: orosz

Rendezte: Andrey Iskanov

.

Iskanovnak is a teljes életműve itt lehetne, de ez a film a maga 250 percével szerintem megérdemelte azt, hogy önmagában egyedül képviselje a rendezőt. Be kell ismernem, hogy ez annyiban kakukktojás, hogy egy fél-dokumentumfilmről beszélünk ugyan (ezzel ellentmondva önmagamnak), de itt a kínzások már "házi készítésűek" és annyira durvák, hogy nem lehet szavakba önteni. Hiába fekete-fehér majdnem az egész mű, attól még pl. végig kell néznünk, ahogy egy nőnek kiszedik mind a 32 fogát, még hozzá egyenként. Egyébként a II. vh. alatt Mandzsúriában kísérletezgető japán "tudósokról" van szó, amiről készült már egy másik film is, a Man behind the Sun. Szóval csak olyan üljön neki, aki képesnek érzi magát tömör 4 órányi kínzásokra, a legkülönbözőbb formákban.

Ém ezt a filmet keresem nagyon,megvenném,

pozsoka Creative Commons License 2011.02.20 0 0 2269

http://katz.cd/search?q=the+way+back

ha erre gondolsz, rengeteg helyen van fent.

Előzmény: Törölt nick (2268)
szilard7197 Creative Commons License 2011.02.15 0 0 2267

Igen, most hogy tegnap láttam az MTV műsorán, beugrott "A bolondos vakáció" c. film. Köszönöm a megfejtést.

Jelenleg már csak egy film van amit keresek:

60as évek, talán 70es évek eleje, fekete-fehér magyar film. Balaton, (gőzössel) - vonattal megérkezik egy férfi, az állomáson várja egy fiatal hölgy. Egyszerű kis szerelmi történet, móló esti séta. étterem, tánc.

Előzmény: Thibi (2219)
eroberter Creative Commons License 2011.02.13 0 0 2265

A Törvénytelen című András Ferenc film elérhető valahol?

Köszönöm!

posztpank Creative Commons License 2011.02.12 0 0 2264

Uramég! Én is elég régóta keresem ezt a filmet (Sebességláz). Nagyon +örültem, mikor a gugli kipökte ezt a fórumot, benne a hőn áhított linkokkal, viszont az a tetvarek data letörölte (ezt is). szokásuk ez nekik, sajna. Esetleg volna módja, h valahogy felkerüljön újra (bárhova)? Léccilécci. Hálás köszönet érte előre is!!!

Előzmény: szomory (2110)
Tou-man Creative Commons License 2011.02.11 0 0 2263

Szevasztok..........

A "Harc Rómáért" című filmet keresem..............

KatákKatája Creative Commons License 2011.02.11 0 0 2262

Sziasztok!

Fellinitől: A nők városa, Zenekari próba, És a hajó megy... c filmeket keresem megvételre!

Pater Altenberg Creative Commons License 2011.02.06 0 0 2260

Nem volt e tárgyban saját topik?

Előzmény: Thibi (2256)
kalapala Creative Commons License 2011.02.05 0 0 2259

Sziasztok, ezt a filmet keresném:

Van egy pár, férj meghal, van két gyerekük. A férj anyja mindig el akarja vinni a gyerekeket. A feleség nem akarja odaadni. (A gyerekek rosszak, és a film végén fel is robbantják a nagyi házát...).
A feleségnek van egy barátnője, aki kis korában dézsmálta a MÁLNALEKVÁRt. Erre megetettek vele egy egész üveggel, mire megutálta.

Ezért adja azt a tanácsot a feleségnek, hogy adja oda a gyerekeket a mamának, ha túl sokat lesznek nála és rosszalkodnak, majd megutálja őket.

Melyik ez a film? Előre is köszönöm...

danomics Creative Commons License 2011.02.04 0 0 2258

Egy filmet keresek, régebben láttam elég régi film, van egy süket fiú (lehet hogy vak, de süketre emlékszem), és felveszi hangfelvételre egy csaj valamilyen beszélgetéseit, és ezzel nagy bajt kavar. A tartalma vmi ilyesmi, a film címe kéne.

Pater Altenberg Creative Commons License 2011.02.03 0 0 2257

Thx.

Előzmény: Thibi (2256)
Thibi Creative Commons License 2011.02.03 0 0 2256

A harmadikban

Előzmény: Pater Altenberg (2255)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.02.03 0 0 2255

Üdv. Másnak könnyű kérdés, nekem meg fontos, egy élet múlik rajta (nemi élet):

A Die.... sorozat (4 volt) hányadik filmjében van összezárva Bruce Willis 3 bérgyilkossal egy liftben, akit, mire felérnek, (mind a hármat) megöli? Operatőri bravur.

Köszönöm az emberi segítséget.

eroberter Creative Commons License 2011.02.03 0 0 2254

Az utolsó mohikán rajzfilm formátumban elérhető valahol?

KÖSZI előre is!

gojkomitich Creative Commons License 2011.02.02 0 0 2253

OFF

Jól meg kell gondolni! Ha van lejátszó, akkor legyen hozzá kazetta is, és porfogónak is kiváló. Én is digitalizáltam amit kellett, (lehetett) most meg olyan alkalmi felvételekre - vagyis megnéz, töröl - használom a tv-ből, amilyen filmeket „remek érzékkel” a hajnali órákban szoktak sugározni a rohadék kereskedelmi és/vagy közszolgálati adók. Vagy néha nem fordul elő, hogy amit nézne, bármilyen műsort az ember, csak azért is abban az időben van a másik, egész héten nézhető másik bármilyen műsor? A nicsak kibeszél, a gagyi mami(!!!) bölcsek kövére stb. és más SZUPERMOZIK ezredik sugárzása még mindíg nyereségesebb a szemeteknek. Mert néha ezeken is találhatnak nagyon jó filmeket, a baglyok. Évek múlva meg némelyiket, majd ezen a fórumon fogják kergetni. Persze már van dvd felvevő - ha van, egyeseknek - és számítógép tv kártya...ha éppen nem rossz.

UFF

Előzmény: Kipper (2249)
Nesi77 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 2252

Ohh köszönöm szépen :) Nagyön örülök,hogy végül meglett.

X polgártárs Creative Commons License 2011.02.01 0 0 2251
Előzmény: Nesi77 (2250)
Nesi77 Creative Commons License 2011.02.01 0 0 2250

Sziasztok!

Több éve keresek egy filmet,amit még olyan 10-11 éve láttam talán,de sajnos nem az egészet kb. a felétől. Mivel még olyan 9 éves lehettem, elég rosszul maradt meg a történet és a címét sem tudom, akkoriban nem is érdekelt...

Amire emlékszem a filmből : Volt 2 férfi, talán testvérpár... Az 1ikük tolókocsis volt,a másikat meg ha jól emlékszem üldözték valamiért leakarták buktatni. A tolókocsis férfi így minden részletre odafigyelve ,saját haját,új lenyomathoz való bőrét, vért,vizeletet stb. rakott el a másik ürge számára,aki ezeket felhasználva adta ki magát a tolókocsisnak aki eközben otthon ücsörgött. Ha jól emlékszem nagyon precízre sikerült mindenféle szenzor,ellenőrzés kijátszása. A film végén, a tolókocsis férfi látván,hogy bejött a dolog és rá már nincs is szükség,jó sok időre elegendő mintát tett el a másik férfinek, majd bemászott a sütőbe és öngyilkos lett.

Tudom elég kusza,ahogy leírtam,és nem valami sok. De a fejemben is körülbelül ilyen összevissza szerepel a történet. Nagyon régen volt,de valamiért muszáj megnéznem :)

Remélem tudtok segíteni kideríteni a film címét!

Előre is köszönöm, üdv.

Kipper Creative Commons License 2011.01.30 0 0 2249

OFF

Mit lehet kezdeni megunt VHS videokazettákkal? Egy nagy digitalizálási háziakció után feleslegessé váltak, noha némelyik alig volt használatban. Használ még valaki ilyen médiát? Sajnálom kihajítani a szemétbe őket, de a környezetemben senki nem használ ilyent.

ON

_gatya_ Creative Commons License 2011.01.28 0 0 2248

Köszi, pont erre gondoltam, biztos kicsi voltam és nagyon félhettem Professor Toru Tanaka -tól, mert arra már nem is emlékeztem, hogy Chuck Norris volt egyik főszereplő.

http://img690.imageshack.us/img690/3030/14015074.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/259/89709822.jpg
Még egyszer köszönöm. Meg van a hétvégi néznivalóm.

Előzmény: Thibi (2247)
Thibi Creative Commons License 2011.01.28 0 0 2247
Előzmény: _gatya_ (2246)
_gatya_ Creative Commons License 2011.01.28 0 0 2246

Segítséget szeretnék kérni. A filmet régebben láttam Tv-ben lehet olyan 10 évetalán.

Ilyen bűnügyi akciófilm volt

Volt benne egy nagydarab ázsiai (talán kínai) akit ha jól emlékszem professzornak szólítottak és az egyik lába nyomorék volt ő volt a "főgonosz ". Egyik jelenetben a rendőrök  el akarták kábítani sokkólóval, de csak harmajára sikerült nekik.

A vége fele, pedig lecsatolta az övét és a végén volt egy éles penge és azzal hadakozott.

Ha valaki tudná a címét azt köszönettel venném.

szomory Creative Commons License 2011.01.24 0 0 2245

Emberunk!

Elnézést, hogy nem jelentkeztem eddig.

Ha még nem sikerült kicsomagolnod, akkor Total Commanderrel egyesítsd a fájlokat.

Előzmény: Törölt nick (2131)
Törölt nick Creative Commons License 2011.01.24 0 0 2244

Köszi, valami gubanc biztos van. Én eleve az imdb.com-on szoktam keresgélni, és amikor bemásolom a linket, akkor még minden oké. Aztán megnézem az előnézetet, és az imdb link átváltozik valami négyzetté, benne egy háromszöggel, vagy valami hasonló.

Előzmény: Replay (2240)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!