Az erdélyi Ara-Kovács Attila elmondta, hogy a kettős államplogárság megadását a kezdetekkor is ellenezte. És amit a fidesz csinál most az erdélyi magyarokkal, az politikai prostituáltként kezelés.
Na, lassan be is fejezem, mert látom nem érted, és nem akarod elfogadni, hogy beleszólok az életedbe. Fordított esetet nem tudok elképzelni, mert akkor beléd vágnám a kisbaltát, ha bele akarnál pofázni hogyan neveljem a gyerekem, verjem a nejem, mire költsem a pénzem. Megiszom azt ha akarom Orbán Viktor egészségére, akinek az isten adjon sok egészséget, nagy boldogságot, saját lábon álló családot. Mindig elmondunk érte egy imát, erre a plébános úr külön felhívja a figyelmünk vasárnap a templomban. Utána meg a kocsmában az ő egészségre vedelünk a te pénzedből, ameddig bírunk, mert magyarok vagyunk az úristen, meg Orbán Viktor kegyelméből. Ha tetszik, ha nem, nekem nincs annyi eszem, hogy békén hagyjalak benneteket, ne szóljak bele az életetekbe, éljen a sajátom, ne menjek el szavazni. Ezt nekem Orbán Viktor adta az állampolgársággal, hát élek vele, a többi meg nem érdekel. Szeretnék én is olyan miniszterelnököt magamnak, mint Orbán Viktor, de akkor a köcsög ellopná a pénzem, elvenné a jövőm, hazudna nekem folyamatosan, emelné az adót, csökkentené a bérem. Jól van minden így ahogy van. Nekem. Te pedig nem érdekelsz!
Sztem Gyurcsány a fidesz beépített embere. Az őszödi beszédével megnyerte a fidesznek a választást, és most, h a határon túliaktól megvonná a szavazati jogot, minden határon túlit a fideszre való szavazásra buzdít... Annyira átlátszó...
Itt nem OVn van a hangsúly, hanem azon, amit Boross minelnök Úr mondott: SOHA TÖBBÉ BALLIBERÁLIS KORMÁNYT!!!!!! Ebbe még a jobbik is belefér, ha elzavarják Vonát:DDDDDDD
Totál mindegy milyen a rendszer, ha az emberek élnek benne. Az emberek jó tűlelők. Megoldanak mindent. Jól alkalmazkodnak. Csak ne jöjjön egy nagy asszteroid. :)