Keresés

Részletes keresés

Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 436

Igaz, úgy látszik, én egy másik topic elejére másoltam be...

ÜdV

Előzmény: ooloo (431)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.03.12 0 0 435
Ez a Fidesz és híveinek a dolga.
Előzmény: toloba (433)
takacsi Creative Commons License 2008.03.12 0 0 434
Tökéletesen igaz.
Előzmény: Antisystem (430)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 433
Így van, mint végső határidő...de a törvényt előbb is el lehet törölni...és ebben az emberekért aggódó Fidesz is partnernek láccik...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (428)
1valaki Creative Commons License 2008.03.12 0 0 432

Kérlek másold be az alkotmány azon pontjait, amit nem tudsz értelmezmi. Segítek, hogy az jöjjön ki, amit akarok. Ezt csinálják alkotmánybíráink is.

Előzmény: Antisystem (422)
ooloo Creative Commons License 2008.03.12 0 0 431
ooloo (47)
Előzmény: Antisystem (425)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 430

Ujra:

Ha a politikusok idéntől törlik el ezeket a dézsmákat, az csak és kizárólagosan az ő döntésük és az ő felelősségük. Ahogy a pótlás vagy nem pótlás, és annak eredménye is. Ez ennyi.

ÜdV

Előzmény: toloba (419)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 429
Onnantól nem köll pótlás...benne lesz valami nagyobb fejezetben...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (421)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.03.12 0 0 428
A népszavazás eredménye miatt egyetlen helyzet állt elő: az, hogy 2009-től nem kell fizetni a díjakat.
Előzmény: toloba (410)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 427
Összeadhatnád, melyik kormány mennyit költött kommunikációra...állítom, lemondatnád Orbánt...már, ha következetes lennél...

Amúgy meg, ha nem kommunikál a kormány, akkor az a baj, hogy az emberek nem tudják, hogy....
Amikor kommunikál, akkor meg miért közpénzből kampányol?
Előzmény: Törölt nick (411)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.12 0 0 426

Ráadásul ez is a népszavazás rossz szabályozásának folyománya!

Tény, hogy a jelenlegi népszavazási szabályok értelmében nagy a siker és eredményes volt a cirkuszi produkció, de valójában az igazi eredmény az, hogy a választásra jogosultak többsége egyik kérdést sem szavazta meg! Vizitdíjnál 41,1%, Kórházi napidíjnál 40,4% és a tandíjnál 40,2 % az igenek aránya, tehát nincs meg az igazi minősített többség egyik kérdésnél sem és így a NÉPakaratról beszélni nevetséges, a kormány készségessége meg előkészítője a későbbi hasonló politikai akcióknak!

Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 425

Ja, én tettem be...:)

Így van. Viszont ez 2009.01.01-től a népszavazás eredménye, addig a politikusok privát döntése. Ami - ha hátrányosan érint valakit - nyilván AB téma lesz.

ÜdV

Előzmény: ooloo (420)
ooloo Creative Commons License 2008.03.12 0 0 424

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a fekvőbeteg-gyógyintézeti ellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen kórházi napidíjat fizetni?"

"Egyetért-e Ön azzal, hogy a háziorvosi ellátásért, fogászati ellátásért és a járóbeteg-szakellátásért a jelen kérdésben megtartott népszavazást követő év január 1-jétől ne kelljen vizitdíjat fizetni?"

"Egyetért-e Ön azzal, hogy az államilag támogatott felsőfokú tanulmányokat folytató hallgatóknak ne kelljen képzési hozzájárulást fizetniük?"

http://www.valasztas.hu/hu/08/8_0.html

Előzmény: ooloo (420)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.03.12 0 0 423
Nem, de a népszavazási kérdés az igen.
Előzmény: toloba (419)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 422

Tévedsz, ezt a saját logikáddal állítottad össze, nem az enyémmel. Mindkét feltett kérdésed több ponton sértené a hatályos Alkotmányt. Persze ehhez ismerned kellene, mielőtt beszélsz róla...

ÜdV

Előzmény: 1valaki (417)
Iszak Iszakievics Stajn Creative Commons License 2008.03.12 0 0 421
"A parlamenti pártok eléggé egységesen most akarják eltörölni, de az idei évi költségvetésből nem adható pótlás, mert ellenkező esetben érintve lesz a költségvetés."

Az, hogy a parlamenti pártok most mit tesznek, az az ő dolguk. Attól még a népszavazás 2009-ről szólt.
Előzmény: toloba (414)
ooloo Creative Commons License 2008.03.12 0 0 420

Az ügydöntő népszavazáson az emberek kívánt többsége a díjak 2009.01.01-es eltörlésére szavazott, ezt KELL a Viccháznak tudomásul venni.

NEM! Arra szavazott, hogy akkortól ne kelljen fizetni. Valahol az topik elején megtalálod a népszavazási kérdések szövegét. Ha áprilistól eltörlik, a feltétel teljesül!

Előzmény: Antisystem (400)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 419
"Ezernél is több háziorvosi praxis juthat csődbe, ha a döntéshozók nem pótolják a vizitdíj eltörlésével kieső összegeket" - mondta tegnap Éger István, a Magyar Orvosi Kamara elnöke.

Ez szerinted a jövő évre vonatkozik?
Előzmény: Antisystem (405)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 418

A parlamenti pártok eléggé egységesen most akarják eltörölni, de az idei évi költségvetésből nem adható pótlás, mert ellenkező esetben érintve lesz a költségvetés.

Újra: És akkor mi van? A népszavazás eredménye érinti? Igen-nem.

Ez lesz a világtörténelemben az első alkalom a költségvetés módosítására? Igen-Nem

Joga van a Viccháznak módosítani a köccségvetést? Igen-Nem

ÜdV

Előzmény: toloba (414)
1valaki Creative Commons License 2008.03.12 0 0 417
A Te logikáddal összeállítottam pár népszavazási kérdést:

„Egyetért-e azzal, hogy 2009.01.01-én minden adó, járulék, illeték és díj eltörlésre kerüljön?”

„Egyetért-e azzal, hogy 2009.01.01-én hadat üzenjünk az Egyesült Államoknak?”

Előzmény: Antisystem (412)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 416

A népszavazés erdménye kapcsán állt elő a helyzet...nagyon is van köze...ha több NEM lett volna, mint IGEN, nincs amit kérjen Éger...

És? Az embereknek nincs joguk más út mellett dönteni, mint a gyurcsány-kókai deformizmus? Ennyi erővel azt is mondhatnánk, hogy ha ezek a barmok nem kényszerítik - választási igéretükkel szemben - a társadalomra ezeket a sarcokat, akkor nincs mire népszavazást kezdeményezni, ergo, nem is bukhatott volna akkorát a kormány politikája, mint az ólajtó.

ÜdV

Előzmény: toloba (410)
bunyós dezső Creative Commons License 2008.03.12 0 0 415

Jobboskám!!!

Ha kommunnikációs kiadásokat kritizáltok, bizisten kifordul a gyomrom. Annyi mocskos pénzt összesen nem költött 3 kormány sem a  maga dicsőítésére,mint  Orbánék, s persze közben telerakták gazemberek zsebeit pénzzel, s még van hozzá pofája akármelyik szélhámosnak kommunikációs pénzről  csacsogni.....Milyen pofabőr az, amelyik képes elviselni minden kritikát, és persze csaholni ellenkező előjellel????

Előzmény: Törölt nick (411)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 414
Az AB határozata az első...azért lehetett népszavazás, mert az AB azt mondta, nem érinti a költségvetést a téma...év megjelölés nélkül...vagyis az ideire egészen biztosan érvényes, hogy pótlás nincs...nem lehet.
A parlamenti pártok eléggé egységesen most akarják eltörölni, de az idei évi költségvetésből nem adható pótlás, mert ellenkező esetben érintve lesz a költségvetés. A jövő éviben meg pótlás címén nem fog úgy sem szerepelni...
Előzmény: Antisystem (409)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 413

Így van, valami ilyesmi. Az ideit szépen békén kellene hagyni, de hát a politikusaink már megint (még mindig) hülyék... pártfüggetlenül...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (406)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 412

Ha az ideiből ad pótlást, akkor érintve lesz a kőccségvetés...ergo nem adhat...

Ujra, idénre nincs semmiféle kötelező népszavazási döntés, ergo ha akarnak variálnak a köccségvetéssel, ha nem akarnak, nem variálnak.

ÜdV

Előzmény: toloba (407)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 410
Mér ne lenne köze?
A népszavazés erdménye kapcsán állt elő a helyzet...nagyon is van köze...ha több NEM lett volna, mint IGEN, nincs amit kérjen Éger...
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (404)
Antisystem Creative Commons License 2008.03.12 0 0 409

Nézd, az idei évi egy teljesen nyitott dolog a Viccház számára, lévén erre az évre vonatkozólag NINCS kötelező népszavazási határozat. Meghagyhatják a díjat vagy eltörölhetik, pótolhatják, vagy nem pótolhatják, azt csinálhatnak, amit csak akarnak.

Áshatják nyugodtan tovább a saját politikai sírjukat...tegnap ugye már Kéri is azon röhögött, hogy szögeli Fletó önnön politikai koporsóját...

ÜdV

Előzmény: toloba (403)
1valaki Creative Commons License 2008.03.12 0 0 408
Jelen esetben a leírtak ellenkezőjét mondta meg.
Előzmény: Iszak Iszakievics Stajn (401)
toloba Creative Commons License 2008.03.12 0 0 407
Kicsit kavargatod, pedig nem kávé...
Előrehozhatja az eltörlést, lásd több fideszes helyen már hétfőtől nem is szedik... bizonyára lehet amúgy, mert a Fidesz is benne van...nem?
Ha az ideiből ad pótlást, akkor érintve lesz a kőccségvetés...ergo nem adhat...
Előzmény: SamuraiJack (393)
Törölt nick Creative Commons License 2008.03.12 0 0 406
Az ideit nem, mert az már vagyon. A jövő évit majd igen, mert az még nincs, de majd tervezni kell év vége felé és akkor figyelembe lehet venni a pótlási igényt, el kell helyezni a keretbe, ennyi (szerintem).
Előzmény: Antisystem (395)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!