Keresés

Részletes keresés

A nyúl Creative Commons License 2003.02.04 0 0 89
ez kurva lightos volt, minimum szájba kellett volna szarnotok az ellenőrt, vagy ceruzát a seggibe
Előzmény: Borsó_ (88)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.04 0 0 88
"A százegyedik írásom egy iszonyatosan jóóó ellenör szivatós sztori lesz. Január 31.én pénteken agyon szopatuk szegény ellenőrt már a végén sajnálni kezdtem a srácot. Tényleg, de akkor még dobtunk rá még egy lapátal. Hehe mekkora volt na de majd holnap vagy holanp után bővebben."

Igy kezdtem multkor és már egyszer vasárnap hjnalban ugyan beírtam a sztorit csak lefagyott a gép és nem tudtam le okézni igy mára maradt a nagy feladat.

Az volt hogy suli után kicsit idegesen már -nagyon felbaszták az agyamat mert két fizikánk volt egy helyett- és lekellett valahol vezetni ezeket az energiákat. És erre pont jo volt ez a helyzet a villamoson.
Az volt hogy felszáltunk a villamos második szerelvénynek az elejére az ajto mellé és leültünk. Kb mire elindult az a baszott vilamos elelt kb 2-3 perc. Csak ez is tetézte a dolgokat.
Amikor végre valahára elindultunk a srác első dolga az volt hogy felkapja a piros karszalagot és mondja a jol betanult szöveget. Szerintem nem is kell mondanom tudjátok már ti is.
És akkor nem velünk kezdte elsőként hanem egy hozzánk közel ülö emberel és én közben ugy közepeshang erővel azt mondtam, hogy "Háát erre rábaszott mert nincsen nálam a bérletem". Na neki több se kellett egyből oda jött hozzánk hogy jol megbüntesen. Kérte a bérletemet vagy a jegyemet és persze osztálytársamtol is. Ekkor fogtam magam feláltam és a lehető leglasssub mozdulatokkal elövettem és -szószerint- az arcába nyomtam hogy tessék itt van. Miközben a haveromét nézte én gyorsan zsebre vágtam és leültem és a hülyéje akkor mondta hogy láttni akarja a matricát a hátulján.
Mondtam hogy "kapd be" Szerintem hallotta. Na mindegy feláltam és megint elövettem és közben haverom a másodperc tört része alatt megforditottam a dikáot és az ellenőr nem látta a matricát. És mondta hogy "megforditanád mégegyszer mert nem láttam". Erre a srác megforditotta az idököyben eltett diákot ugy hogy az egész tokot. Tehát végül is az ellneör csak a toknak a hátulját látta. Ekkor már látszott az emberünkön hogy nagyon nem teszik neki amit müvelünk de csak ekkor indultunk be igazán...
Az ellenőr megint mekérte hogy végre mutassa már meg a diákjának a hátulját és erre a srác ugy vette ki a diákot a tokjábol hogy a hüvelyk ujával eltakarta a lényeget. Erre az ellnör srác kicsit emelteb hangon mondta hogy vegye le az uját a dikról. :))
komoly volt nagyon.

És miután pár pillanatig feltartottuk az emberünket elindult tovább és mi meg elkezdtünk dumálni wegymással olyan dumák hangoztak el hogy. "Látszik hogy még fiatal mert még oylan ember formája van", "Még jó hogy ilyen fiatal mert még nem szar szagú a szája" Kb ilyen hülyeségekröl dumáltunk és persze ö mindent hallott mert nem nagyon ált tölünk messze mert épp elkapott valakit. És amikor elindult vissza hogy majd lesyál az ajton akkor megkérdeztem hogy "hogyhogy nincsen rajta ez egyenruhája?? Tudja az a kék kabát a kék gatyával??"

Aztán az ellenőr nem is tudom miért szált le. Vagy azért mert már elege volt és jobbnak látta hogy ha leszál mert mást ne mnagyon tudott elenünk tenni vagy egyszerüen már tényleg csak lekellett szálnia mert várta a következő villamost.

Szerintem elégé gecik voltunk vele. De megérdemli mindegyik patkány bkv s hogy szivassák öket mert ilyen árak mellett nem járnak rendesen a abuszok meg a villamosok és a metron is tlei van tömeve minden szerelvény. Enny kell minden embernek hogy elgalább enyi elégtételt vehesen a BKVn.

Hát enyi volt remélem nem volt tul lightos. :))

crazy diamond Creative Commons License 2003.02.03 0 0 87
Már ha tud egyáltalán valaki addig aludni.
Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2003.02.03 0 0 86
a legrosszabb esetben is csak kettőt kell aludni Borsó koma visszatértéig
Előzmény: themanwho (85)
themanwho Creative Commons License 2003.02.02 0 0 85
ne szopass má', hogy csak holnapután !
Előzmény: Borsó_ (84)
Borsó_ Creative Commons License 2003.02.02 0 0 84
Ez a 100 adig írásom!! Ünepeljünk!! Na jó inkább ne de a százegyedik írásom egy iszonyatosan jóóó ellenör szivatós sztori lesz. Január 31.én pénteken agyon szopatuk szegény ellenőrt már a végén sajnálni kezdtem a srácot. Tényleg de akkor még dobtunk rá még egy lapátal. Hehe mekkora volt na de majd holnap vagy holanp után bővebben.

100

Borsó_ Creative Commons License 2003.01.30 0 0 83
Angyal hentes:

kiegészíteném azt amit írtam
Szoval nem az nem igaz hogy nem fűtenek a suliban (bár kitudja) hanem az hogy nem jársz jobban azzal hogy a fűtött suliba mész mintha kint maradtál volna mert valami olyasmit mondott a tanár hogy a hőleadás meg miegymásal kapcsolatban de ez az ami nem maradt meg.

Előzmény: Borsó_ (82)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.30 0 0 82
ööö bazz menyi nem is tudom hol kezdjem

Ayreon: én még nem nagyon tudok fűtést szerelni mert most tanulom de ha hívsz valakit akkor én megyek és közben figyelek és sztorizgathatunk.

Angyal hentes: amit írtál "Metr ugye mi is sokszor azert jartunk be az orainkra, mert ott futenek" Ez hülyeség mert multkor elmagyarázta a tanár hogy ez nem igy van de nem tudom neked ezt elmondani mert nem érdekelt akkorsem és nem jegyeztem meg.

crazy diamond: nem mindegy hogy hányadikra megyek át az a lényeg hogy meglegyen egyszer és kész.
(nincsenek nagy igényeim ezzel kapcsolatban)

Agent Provocateur:

"mi újságpapírt áztattunk szalmiákszeszbe, aztán amikor kiszáradt, betekertük az újságot alufóliába, úgy, hogy csak a vége lóg ki (az a kanóc), és azt gyújtottuk meg (orosz gyerekek találmánya). vágott, mint a stinger, és kurva büdös is (viszont látványos papírrepülőkre rögzítve)"
Ezt kiprobálom én is :))

Zeuszka: én csak egy történetet írtam ugy hogy ketten voltunk. És az is csak azért volt mert az ö sztorija volt és ö mondta én meg írtam. De atöbbit egyedül irtam.

shit4sale Creative Commons License 2003.01.30 0 0 81
hüvelyk matyi
Előzmény: Törölt nick (80)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 80
a borsó meg a héja
Előzmény: zeuszka (79)
zeuszka Creative Commons License 2003.01.28 0 0 79
borsó, az elején azt írtad, hogy ketten vagytok, akik ezeket a történeteket írjátok, de ez nekem azóta se világos. most te vagy borsó, vagy ti vagytok borsó?
Előzmény: Borsó_ (74)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.28 0 0 78
mi újságpapírt áztattunk szalmiákszeszbe, aztán amikor kiszáradt, betekertük az újságot alufóliába, úgy, hogy csak a vége lóg ki (az a kanóc), és azt gyújtottuk meg (orosz gyerekek találmánya). vágott, mint a stinger, és kurva büdös is (viszont látványos papírrepülőkre rögzítve)
Előzmény: angyalhentes (73)
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.28 0 0 77
Na igen, ezt én is így tudtam. De az első után már mind bukás!

Sztem ezt a zsarolás témát felejtsd el! A végén még elsüllyed ez a topic!:)

Előzmény: Borsó_ (64)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.28 0 0 76
A legjobb az egeszben a "futes ora". Metr ugye mi is sokszor azert jartunk be az orainkra, mert ott futenek, de ok tenyleg :))
Előzmény: Borsó_ (70)
kíber Creative Commons License 2003.01.28 0 0 75
Te aztán tudsz élni.
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 74
Mi is azt csináltuk ez ugy látszik alap de nekünk valamiért kicsit késöbb jött a hatás
Előzmény: angyalhentes (73)
angyalhentes Creative Commons License 2003.01.28 0 0 73
Fustbombanak mi anno alufoliaba csomagolt pingponglabdat hasznaltuk. Na, ha azt meggyujtod, olyan suru fustje lesz, hogy alig lehet latni.
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 72
Erre nem számitottam

:(((

tudod az a baj hogy keveset éltem még én ahoz hogy sokat írjak. MErt szerintem eddig talán sokis volt az ami történt és már nincsen olyan sok amiröl tudnék írni

Előzmény: Ayreon (71)
Ayreon Creative Commons License 2003.01.28 0 0 71
:((
ez lájgtos volt Borsó! Tőled keményebbeket várunk!
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 70
Ez az eset ma történt a fűtés órán.
Szóval a tanár egy cseppet bepöcent franc setudja miért és hátt egyből elkezdett feleltettni.
Felszólitott egy srácot ö meg mondta hogy multkor beteg volt és ö nem figyelt és ne feleltessék öt mert hogy má ne és kész. Erre a tanár mondta a padtárának hogy akkor gyere te erre az a srác mondta hogy ö nem tanult és öt ne feleltessék mert ha egyszer a padtársát hivták akkor menjen ő és ezen ment a vita hogy ki felejen. A legjobb az volt amikor mondta a második felelő jelölt hogy akkor ö is aludt és most is aludni fog ezért ne hivják ki és akkor leborult az asztalra és aludt vagyis csak feküdt de persze ez igy leírva nem nagyon jo de átélve nagyon komoly volt.

Hát ugy érzem ez leég kevés volt az én kiéhezett "közönségemnek" leírok még egy vicces történetet.

Ez személy szerint velem és az egyik legjobb haverommal történt meg.

Szóval amugy ez a srác volt a társa a legtöbb rajzorás mokáknak is. az a lényeg hogy ö egy háromemeletes házban lakik a harmadikon és az udvaruk egy egy téglalap lakaú udvar és korben folyosoval vagyis három oldal de ennke nem sok szerepe van az egészben mert a lényeg a hátsó udvarra és a lifthofra (francse tudja hogy irják) szelőző és kész. A hátsó udvar ba 3 különállo háznakl az ablakjai nyiltak az egyik az övék volt és ott elég sokmindnt tettünk. De talán tényleg oylan sokmindent hogy talán ezt sem most fogom mindet leírni hanem két részben de meglátjuk. Talán hanem ilyen fölösleges pofázásal töleteném az idöt akkor talán kész lennék már.

A srác kb 5 ikben költözött oda ahol mai napig lakik és egyböl azzal kezdtük hogy az üres lakásban hogy üres tejes dobozokat (a festök hagyták ott) megtöltötünk vizzel és dobáltuk ki a harmadikról és azt néztük hogy hogyan megszét a doboz és abbol a viz. Ez mind nagyon szép és jó volt bár az egyik legjobb akkor történt meg ami még mai napig téma közötünk. Az volt hogy a srác kezében ott volt a doboz és logtunk ki az ablakon és már dobta volan el amikor azt hallottuk, hogy "MI A FASZT CSINÁLTOK TI OTT??" erre mindketten köpni nyelni nem tudtunk és a srác elengette a dobozt hirtelen és bebasztuk az ablakot és feküdtünk a földön és vártuk mi lesz de semmi nem lett még szerencse.

Aztán volt még egy két érdekes helyzet kicsit mazsolázgatok mert tényleg nem férne bele.

Leírom egyből a legjobbat legalábis szerintem a legjobb.

Az volt hogy megint csak az udvar és megint csak a viz és azt tettük hogy a vizet (egy liter volt kb) kiöntötük a szárado ruhákra ami az udvaron száradt. Erre meg azt haljuk kb 2 percel késöbb hogy valami nő ordibál "TUDOM HOGY TE VOLTÁL RIBANC, HÜLYE PICSA MIÉRT NEM JÖSZ LE ÉS BESZÉLJÜK MEG?? FÉLSZ MI?? TUOM UGYIS CSAK AZÉRT NEM JÖSZ MERT ATTÓL FÉLSZ HOGY MEGÖLEK" ekkor mi csak néztünk hogy mi a francot inditottunk el mert az hót ziher hogy nem hozzánk kiabált. Egy picivel késöbb "MI A KURVA ÉLET VAN MÁR MEGINT KEZDED TE?? TE OCSKA UTOLSÓ KOCSMA TÖLTELÉK ÁLLANDÓAN CSAK VEDELSZ A KOCSMÁBAN MÉG CSODA HOGY NEM VETTÉK EL A GYERKEDET" Na ekkor már kicsit meglepödtünk hogy mi is történik és talán már kicsit kezdtünk félni is hogy mi lesz a vége mert ha megölik ott egymást azárt mert mi öntötük le a cuccot vizel háát nem lett volna jo. De talán nem következett volna be ez mert 5-10 perc elteltével már vagy 20-25 ember lógótt az ablakokban és nézte hogy mi van (mi is) és közölük csak felhivta volna a rendörséget ha elkezdik gyilkolni egymást. De szerncsére addig nem fajult a dolog mert haza jött a ruhásnönek a férje és az helyre tette egy két szoval a nőt valami olyasmit mondhatott neki hogy (nem nagyon hallotuk rendesen) "nem kéne mert már van ügyed a rebdörségel és ez csak fokozza a helyzetet és a végén még lecsuknak" aztán bemnetek és mindenki szépen eltünt az ablakokból (mi nem). Mi tovább álatkodtunk. CSináltunk repülöket és azt dobáltuk ki az ablakon kb ugy 50 után meguntuk és mondtam a srácnak hogy csináljuk egy kicsit máskép. Erre ö kiment a slóziba és egy kicsi pakolás után vissza jött egy üveg körömlaklemosoval és egy öngyújtóval. Inen már eltudjátok képzelni...
De ezt is abba hagytuk amikor egy ráesett a ruhákra na ott elég volt és elhuzunk inkább focizni a ligetbe. (nehogy véletlenül is otthon találjanak)

A lifthoffot is emlitettem azt arra használtuk hogy az összes szemetet oda dobáltuk. De mindent a kb 8 év alatt amiota ott lakik. Persze ez nem azt jelenti hogy krumpihéj meg kiürült borsó konzerv doboz :)) Hanem olyan szemét amit mi ketten elhasználtunk és már nem kellet.
Iylen volt pl a pesti est. Széttéptük icike picike darabokra és leszortuk és tök jol nézett ki hogy ott szál le. De volt itt is tejesdoboz meg minden csak nagyon féltünk hogy neki csapodik az üvegnek és akkor az gáz mert 1*1 méteres volt. Amugy a közel 8 talán 9 év alatt nem takaritottak ott egyszer sem és már (fentrő elég nehéz megálapitani) nagyon sok szemét van ott lent. Erre onan jöttünk rá hogy amkor egy üveget dobtunk le (2literes) és amikor földet ért nem tört szét mert valami puhára érkezhetett és jött szét. Ez már csak azért nem jó mert ha egyszer ott valaki rendet akar tenni és azt az üveget kinyitja az megfog halni attól a szagtól ami abbol jön. Az üvegbe ugyanis belepisátunk délutántol estig ittunk mindenfélét hogy meglegyen a két liter de arra nem gondoltam hogy nem fog kidrani és elásztatni ott mindent. Ez angyon koly let volan mert a földszinti lakok nem szaelözettek volna egy darabig az bizots.

Amugy ilyen belepisálok az üvegbe dolog volt töbször is pl egyszer egy féliteres üveget megtöltöttem és kibasztuk a hátsó udvar közepére és ott szét folyt a cucc és azon után ott fetrengett egy két hulye gyerek (valamit játszottak már nem tudom).

Azon az udvaron még volt egy komoly dolog amikor a srác nagymamája hozott megyet és senki nem ette meg és ott állásában megrohadt azt fogtuk és kiszortuk oda az udvara. Majd gondoltam egy kis tekkenez és után (mekkora az a játék) hoyg kinézek mi van van e valami helyzet amire kilehet találni valamit. És csak azt láttam hogy két öreg picsa szedegeti össze egy tálba amegyet és mondják hogy ez milyen jó ezt még meg lehet enni.

Csináltunk egyszer egy füstbombát ami nem müködött elsöre és valamiért csak párnappal késöbb kezdett el füstölni. És a srác meséli hogy az anyja teljesen kétségbe volt esve amikor kinézett az ablakon és csak azt látta hogy ömlik be a kurva nagy füst és nem tudja hogy miért van aszem még a tüzoltokat is kihívták de semmi nem volt. Nem éget le a ház.

Volt még egy jó. Amikor a szembeni házba nyitva volt egy két ablak és csúzlival lövöldöztünk be az ablakokon mindenfélét. Volt egy öreg lány aki éppen a tvét nézte és én meg löttem a falat szemben és az kb olyan 20méterre volt tölem és én hallottam hogy koppan egy kurvanmagyot a papir és a nő meg csak nézte tovább a filmet(gondoltuk süket) csináltuk tovább és akkor bejött valami fiatal srác és becsukta az ablakot.
A másik nál is eljátszottuk ugyanezt de ö rájött egyből hogy mi van és az is becsukta az blakot és alig maradt a végén "célpont" pedig azzal versenyeztünk kitalál be töbször az ablakokon.
(nem is tudom hogy már kinyert)

Hát aszem enyi mára mert lassan küldenek haza és elfáradtam ebbe a sok írásban.

De ennek is lesz még folytatása. Mert sok hülyeséget csináltunk ott és szerintem ez csak egy kis töredéke volt annak.

Gaark Creative Commons License 2003.01.28 0 0 69
tűkön ülök :)
matek tényleg nem gáz, nem a feladatot kell megoldani, hanem pontokat szerezni ahol csak bírsz oszjóvan.
Előzmény: Borsó_ (68)
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 68
Nem sokára kb még egy fél ora és írok egyet pont most történt nagyon koly volt de még megkell írnom egy levelet. Szoval kitartás
Előzmény: Gaark (65)
Dévér Creative Commons License 2003.01.28 0 0 67
Csak a matektól ne félj... az a legkönnyebb.. ottt az a lényeg, hogy mindent le kell írni... 18 pont úgy csak össze jön...
Ayreon Creative Commons License 2003.01.28 0 0 66
Nekem kellene egy jó központi fűtés szerelő, ha ráérsz szabadidődben (vagy gyakorlaton) kijöhetnél fusizni nekem! Tuti jól eldolgozgatnánk ketten... sztorizgatnál...én meg derülnék nagyokat.

(a számtech tanárodat ne zsarold, mert levesz a Netről mi meg itt pusztulunk vezér nélkül!!)

Gaark Creative Commons License 2003.01.28 0 0 65
én még nem hallottam efféle érettségiztetésről, de ha Te mondod...
SZTO-RIT! SZTO-RIT!
Borsó_ Creative Commons License 2003.01.28 0 0 64
Én úgy tudom hogy ha átmegyek évvégén és elhasalok az éretségin majd meghuznak a poton is akkor majd ujbol éretségizhetek a következö negyedik osztályal és ha ott is elbaszom akkor megint oktober és megint egy potéretségi és akkor lesz igy meg a négy és ha a négy közül egysem jön össze akkor van cumi de nagyon mert akkor mehetek a piacra venni egyet. De szerintem meglesz nem nagyon agodom nár a matek egy kicsit szarul megy most de az elsö három év anyagát ugy ahogy tudom és csak nem a negyediket kérdezik.

Gaark: sajna hiába fenyegetem meg a tanáromat aki nem mos maga után kezet mert ö az aki semmit nem tud azért tenni hogy átmenjek mert ö a számtech tanár és ö már nem tanit és ha szorakozok vele csak azt érem el hogy nem enged netezni itt a suliban és kell az nekem??

atg: Arany János épületgépészeti Szakközép és szakiskola. Ez kb anyit tesz hogy itt viz gáz központi fütést és légtechnikát (hülyébek kedvéért: Légkondicionálás) tanulok.

De rájöttem hogy nem is rosz mert teli van pénzel az egész.

Előzmény: crazy diamond (60)
Gaark Creative Commons License 2003.01.28 0 0 63
ha minden kötél szakad, zsarold meg a tanárod, amelyik nem mos kezet hugyozás után :) ha annak a gyereknek összejön, aki szerint szitakötő = Luftwaffe, semmi félnivalód nincs :D
Gaark Creative Commons License 2003.01.28 0 0 62
szerintem a két érettségi közül az egyik maga a pótérettségi... de javíts ki, ha tévedek, Borsó! Egyébként nem kell tőle annyira parázni. Nálad hülyébbek is lazán átmentek már (ez most dícséret volt, bár lehet, hogy nem annak tűnt) :)
atg Creative Commons License 2003.01.27 0 0 61
presidente, maga milyen suliba jár?
Előzmény: Borsó_ (58)
crazy diamond Creative Commons License 2003.01.27 0 0 60
Két érettségi, és egyik sem minősül bukásnak? Ez hogyan lehetséges?
Előzmény: Borsó_ (58)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!