Azért olyan dühösek a jobboldali polgárok Demszkyre, mert ők úriemberek. A hölgyekenek kezetcsókolnak és átadják a villamoson a helyet. Feleségüket, barátnőjüket, gyemekeiket soha nem bántják, mindig mindent higgadtan megbeszélnek. Együtt reggeliznek, és elmenetel előtt biztosítják egymást arról, hogy nagyon szeretik a családot. Soha nem veszekedne. Ők egyszerűen genetikusan ilyen kedves, udvarias emberek.
És ez a nagy empátia átsugárzik az írásaikon.
Irigylem őket.
"Csak nehogy olyan pofáraesés legyen 2002-ben a választásokon mint volt anno 1998-ba"
Lehet,hogy a Gyulanak pofaraeses volt , de nekem nem, mert honapokkal a valasztasok elott megmondtam,hogy bukni fog az a koalicio, es be is jott. Amiben tevedtem,hogy en a szociknak kevesebbet josoltam, mig az szdsz-nek tobbet , ez forditva lett, de abban biztos voltam,hogy menni fognak, foleg a bos ugy kibukasa utan. Valojaban ezert is az SZDSZ-t buntettek a valasztok es nem a szocikat. Mert az SZDSZ szavazoi mentek el es nem a szocike akiket ez a bosi ugy kulonosebben nem izgatott.
Szabadelvu írta (36):
"Amit nem értek: Miért volt szükség a jobb egyenesre? Nem lehetett volna lefogni és úgy kipenderíteni a menyecskét a megrémült szülők lakásából?"
Állítom, Demszky csak balegyenest tud ütni. Jobbegyenest megütni? Na annyi lenne neki. Egyébként aug. 20., az ünnepi Bánk bán szétordíttatása óta mintha megfogant volna az átok. Kínában (ifjúkora lexebb álma, óh Mao) nem tud egy jó vaskosat mondani, hogy haza ne halljék. Csurka ellen a perben leveszi a kártérítés összegét, valami egész gyenge magyarázattal, ráadásul kiderül, hogy való igaz, dokumentáltan besúgónak jelentkezett. A 4-es metró vonalán tönkretenné a hőforrásokat, ez is kiderül még. Az SZDSZ-es társai is hanyatthőkölnek (Béki G.), amikor pökhendieskedik velük (nem megy el az üt. ülésére). Fodorral szemben, nem áll vitába (mármint egy ilyen taknyossal, legalábbis ez az üzenete) Most Lovastól kap egy jobbegyenest, mivel kiderült olthatatlan orrbacsapós természete. Ezek után Csurka elleni fenyegetőzését freudi elszólásnak lehet tekinteni. Szerintem kezd utálni mindent, ami a lóvak kapcsolatos. (Pedig de jól mutat piárban lóháton.) Kunczéval összebalhézik, majd Kunczéról is kiderül, ami. Most ez jó neki, vagy nem? Közben a Hétben Bodóné megtestesítője, mindenről beszél, csak amiről kérdezik, arról nem. Egyetlen egy témája van csak, ami élteti: gyűlölete Orbán ellen.
Megérdemli a jobbegyenest.
"Éljen a volt maoista, később álellenzéki, besúgó, szdsz number one!"
Kosz, majd Seki atadja neki.
Igy van, en is azt mondom :eljen. Ugy latszik a lanyokat ez nem zavarta,meg azokat sem akik raszavaztak, ha neked meg nem az eseted szivi, hat ez egy szabad orszag.
De ideje lenne atallni mert jon Demszky a konyortelen belugyer, neki is ugyanugy fogtok nyalni, mint ahogy nyaltok most Orbaneknak.
Ha valaki, egyszerű állampolgár, nekiugrik egy rendőrnek, mondjuk büntetlen előélettel, azt lesittelik vagy egy-két évre. Ha valaki a rendszer bögyében lenne, az biztos a kiszabható legmagasabb büntetést kapná, saccra mondjuk öt évet. Ellenállókat, ellenzékieket valóban így kezelné a Kádár rendszer. Az igaziakat mindenképp.
Saját embereit, besúgóit persze nem. Nekik elkennék ezeket a csúnya ügyeket.
Más börtönben ül, miközben egy "ellenzéki" csak úgy rendőrt ver. Kell-e ennél ékesebb bizonyíték?
Csak azokat sajnálom, akiket ez a csaló becsapott. Mit mondanak ezek az emberek maguknak? Hogyan lehettek ilyen balekok? Persze nem könnyű egy ilyen vallomás, a fene akarja bevallani, hogy nyílt színen hülyének nézték. Lehet továbbra is, a tények ellenére, hazudni, saját maguknak.
Éljen a volt maoista, később álellenzéki, besúgó, szdsz number one!
Rosszul tudod, felszantjuk a helyet es beultetjuk kenderrel es az elkeseredett , depresszioba esett fidesz hivek ingyen kapnak jointot sztk-as receptre,hogy nehogy valami komolyabb bajuk legyen mentalis bajuk legyen.
Na akkor most orulhetsz, mert hianyzott belole egy kotojel, de te nem arra gondoltal, a fidesznek akkor is gudbaj. Ez a lenyeg es ha kimondod ugyanugy hangzik es az ertelme is ugyanaz vagyis menjetek isten hirevel a sullyesztobe. Ez a lenyeg. Es ha sokat okoskodsz bevezetjuk a kotelezo felvonulast Majus 1-ere. Foleg ha szakad az eso.:-))
Meg maniakusabb es meg sulyosabb kisebbsegi komplexusban szenvednek azok (meg regebbi cihiatriai megallapitas), akik keptelenek beismerni kisebb-nagyobb hibaikat, es egyfolytaban masokra mutogatnak...
A jelentesere is kivancsi vagy ;Azt jelenti, akik masok nyelvhelyessegi es nyelvtani hibait javitgatjak maniakusan azok sulyos kisebbsegi komplexusban szenvednek,( regi cihiatriai megallapitas) Kivetel ez alol a nyelvtanar az oran.
"Gondolom, - ettől rinyál itten ezerrel a jobboldal is, - ami talán nem is túl indokolatlan... "
Na ja, o lesz a belugyminiszter es kimeletlen ,mint egy Tisza Pista az akkori liberalisok vezere:-))) O lesz a bad guy, Kovacs meg a good guy.
A fidesznek meg good by.
Szerintem ne hibáztasd a morál bajnokait:)).
Hiába no akinek a jobbkeze a legjobb barátnője azt nem fenyegetik féltékeny nőszemélyek sőt semmilyen nőszemélyek nem fenyegetik;).
Rosszul közelítitek a kérdést.
Azt kell itten vizsgálni, hogy ha már orrbaverte, - rendesen tette e, - nem e csak úgy átabotában...
Nomármost ha rendesen, -akkor semmi baj, - lehet, hogy az eljárás ideologiailag vitatható, de a gyakorlati problémát hatékonyan és gyorsan megoldotta.
Gondolom, - ettől rinyál itten ezerrel a jobboldal is, - ami talán nem is túl indokolatlan...
:O)))))