Troll Heyerdahl
2023.10.10
-2 0
823
Európának vége.
Katonailag gyenge,rá van utalva az usára,aki nagyon megszámolja a védelmi pénzt.
De 3 frontos háború mwr az usának is sok.Izraelt fogja választani ukrajna helyett.
Ez az oroszoknak.jó,kínának is.
Jó lenne már egy atomháború és vége lenne ennek az egésznek amit emberisegnek hívnak.
SzJ2
2023.10.10
-1 0
822
"Colwood 45 perce 0 0 797
Lehet.
A valóság meg az hogy izrael még sosem tudott győzni mindig is csak aztörtént hogy későbbre tolódott a megeggyezés a palesztinokkal."
Egész tortenelmukben egy becsületes csatát nem tudtak vívni , plane megnyerni. Mindig csak arról szolt a dolog hogy megvesztegettek az ellenfelet , vagy a szép zsidono elcsábította az ellenség vezérét es éjszaka kinyitotta a kapukat , vagy megmérgezte az illetőt, aztán kiirtottak mindenkit , civil vagy katona....
Egy nandorfehervari diadal vagy Eger megvédése teljességgel ismeretlen arrafele.
Előzmény: Törölt nick (797)
MACM
2023.10.10
0 0
820
OFF:
buta trollként tőled ennyi telik, gazdád jelszavát harsogod...
én polgárként véleményt alkotok...
nem érted meg, de ne törődj vele.
ps. most ne menjünk bele a fidesz és zsebfasisztáinak a zsidokhoz, arabokhoz, Iránhoz, kínúhoz, oroszokhoz való "némileg ambivalens" hozzáállásába.
Előzmény: Tettttttvgg (811)
MACM
2023.10.10
0 1
814
lehet hogy jobban szeretik, lehet indifferens nekik, vagy kevésbé ellenség, mint a nyakukon ülő vén ajatollahok és a pribékjeik...
a mindennapi életüket nem Izrael befolyásolja, hanem a vallási vének...
Előzmény: Troll Heyerdahl (804)
MACM
2023.10.10
0 0
810
ez demagóg túlzás
helyesen és korrekten: a felnőtt lakosság nagy többsége volt katona, kapott kiképzést, egy részük tartalékos, kis részük aktív.
és jó okuk van erre.
Előzmény: Troll Heyerdahl (802)
SzJ2
2023.10.10
-1 0
809
"macmester 2 órája -1 1 763
Aki civileket mészárol az terrorista... egy utolsó car G.
Ha szabadságharcosok lennének, akkor a 3000 rakettát katonai célpontra irányították volna, csak katonai célpontot támadtak volna..."
Egyik kutya , másik eb....
Előzmény: macmester (763)
MACM
2023.10.10
-1 0
807
OFF:
én nem vagyok buta fidesztroll/propagandista, hogy a pártszövegeket szajkózzam...
van saját véleményem a világ dolgairól... így Izraelről, Iránról, Palesztinokról...
ennyi.
Előzmény: Tettttttvgg (800)
Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!