gyanús nekem ez a Ricco gyerek. A múltkor lefényképezték, ahogy együtt kávézott di Lucával. Ma reggel meg mindketten frissen borbélykodva jelentek meg a rajthelyen. Most Ricco vagy kémkedik, vagy jobban fizető állást keres, vagy mindkettő:-)
Klödi és Vinyó szerintem nem lesz rossz a Touron. Vinyó alapból nem szokott rossz lenni, míg Klödi úgy látom, hogy komolyan vette a felkészülést és nem hátráltatták sérülések.
Újonnan már videók is találhatók a csapat hivatalos honlapján. Bemutatkozik benne Marc Biver, Mario Kummer, Holger Hüring (a csapatorvos), és Joaquin Chopi (a masszőr). A videó alapján nagyon szimpatikusak, és látszik rajtuk, hogy szívvel-lélekkel a csapatért dolgoznak.
Savoldelli ma elég gyenge volt, legalábbis riválisaihoz képest. Abból gondolom, hogy valami gond lehetett mert nagyon a hadnagyaival jött meg... Nem tudom, talán a bukás során sérült meg? Vagy csak gyenge volt? Ki tudja, mindenesetre Vino is gyenge volt az első hegyen aztán megnyerte a Vueltát. Ha ez lesz újra, azt sem bánom.:)
Baza ma nagyon szépen sprintelt, ott volt a nagyokkal! Összetettben sok változás nem történt, Savo továbbra is elől van, de majd szerdán kiderül ki az erős!
Szépen mentek ma a fiúk, de a Liquigas még jobb volt... Így sajnos nem viselheti Paolo a maglia rosat. Mindenesetre jóformában vannak a fiúk, csak így tovább!
GIRO / ITALY TOUR (May 12 – June 3, 2007)
PAOLO SAVOLDELLI TO BE THE CAPTAIN
The Astana Cycling Team will attend the Giro with some real victory ambitions. After having accomplished a successful Tour de Romandie, Paolo Savoldelli (ITA) intends to demonstrate his capacities during the three weeks on Italy’s roads. The winner of the 2002 and 2005 editions of the Giro will be assisted by a team of young cyclists who are ready to support their leader with full energy. After all, Savoldelli’s compatriot, Eddy Mazzoleni, who finished tenth in 2003 and who demonstrated his skills impressively throughout last week’s Tour de Romandie, should also be taken into consideration.
In addition, five Kazakh representatives will be lined up; amongst them Sergueï Yakovlev, who finished third at stage ten last year. Benoît Joachim from Luxemburg, as well as the Swiss Steve Morabito will complete the team, which will be guided by the three Sport Managers Mario Kummer, Giovanni Fidanza and Adriano Baffi.
Rider line-up for the "Giro":
Assan Bazayev (KAZ), Maxim Gourov (KAZ), Benoît Joachim (LUX), Eddy Mazzoleni (ITA), Andrey Mizurov (KAZ), Steve Morabito (SUI), Dimitri Muravyev (KAZ), Paolo Savoldelli (ITA) and Sergueï Yakovlev (KAZ). Sport Managers: Mario Kummer, Giovanni Fidanza & Adriano Baffi.
Tulajdonképpen ezzel kőbe vésték a Giro keretet. Hát nem tudom, hegyen nem lesz túl sok segítő... Cél mindeképp a győzelem, amire Savonak nagyon-nagy esélye van!:)Cunego,Simoni szerintem ők lesznek partiban Sólyommal.(no nem a köztársasági elnökkel.:)) Első nap csapatidőfutam, jó lenne nagyot alkotni!
Másodszor: én is meglepődtem, hogy Kasht otthon hagyják, mert ahhoz képest,hogy ez volt idén az első PT versenye nagyon erős volt. Igaziból a mostani keretből csak Mazzoleni tud majd segíteni a hegyeken.
Jut eszembe, mennyire van kőbe vésve, a Giro-keret?
Mert elnézve ezt a versenyt Kasht otthon hagyni ölég nagy meggondolatlanság lenne... Nem árt egy olyan hadnagy, akinak a támadására figyelni kell a konkurenciának.