Hát ez a bibi...A motor sem megy,olyan mintha megszorulna,erőlködik,aztán megáll.De most kitapasztaltam,csak akkor csinálja ezt,ha hátramenetbe teszem.Na utána se előre,se hátra,várok vele egy félórát azt működik,de megint csak előremenetben.
Ez még nem baj,csak nehogy valami komolyabb baj előjele legyen..
A felső fogasdob felett lévő fekete filmvezetőt kell megnyomni, de elötte be kell kapcsolni a vetítőt lejátszás üzemmódba a lámpa bekapcsolása nélkül. Ha a film a hátsó felcsévélő orsón kijött, kapcsold a gép izzóját( nagy kapcsoló)! Lehet, hogy a géped S8/N8-as akkor a nagyobb fogasdobot és a nagyobb kaput kell beletenni, ha S8-at akarsz használni!
Tudok segíteni persze! Avval a géppel még én is dolgoztam! A srácot nem védeni akarom, de szerintem csak a sors keze, hogy rosszuil jöttek ki a lóléptek...többit privibe.
Tom&Jerryvel nincs gond. Szernitem a gyerekagy nem agresszióként fogja fel ezt a komikus, rajzolt csudavilágot, ahol két kedves állat abszolút szeretetből hecceli a másikat. Az külön öröm, hogy ezeket filmről vetíted a gyereknek! Tanitsd meg szépen a jóra, hadd szeresse a filmet...a jövőben ugyis még nehezebb lesz.
Üdv! Remélem ezt a fórumot olvassa olyan ember, aki tud rajtam segiteni a következő ügyben: EUMIG 125 XL kamerámhoz kéne egy users guide, manual vagy használati utasítás... lehetőleg angol vagy magyar, mert a némettel gondok vannak... előre is köszönöm a segítséget! ---email cimemre várom a hasznos infókat (EZT A FORUMOT NEM TUDOM OLVASNI, CSAK KB HAVONTA)---
Hehe, ez jó név. Fiam(2,5 éves) követeli Tom és Jerryt, kizárólag super 8-as vetítés formájában. Némileg korlátozom ebben, ugyanis T&J elég agresszív tud lenni és én az erőszakmentes nevelés híve vagyok. De azért jópofa.
Nomeg én is ezen nőttem fel és egy kicsit sem vagyok agresszív, igaz ha valaki beszól, hát agyonvágom ott helyben... :)))))
Valami miatt itt nem tudok képet feltölteni, nem értem...
Itt a számom hívj fel és megbeszélünk mindent: 20-331-74-77 Viktor
Az objektívje német gyártmyány Schneider cég gyártotta, ami ma is létezik.
A motor nem qvarz pontos, az csak a Beaulieu kameráknak az! Abból is a Pro változatoknak. Nekem van kettő ilyen, de azoknak az ára nem férne ki egysorba.... :)
Sajnos nem leszek Pécsett, milyen zenekarban játszol? Igazából az érdekelne, hogy ha van clipetek, akkor azt esetleg s8-ra forgatjátok? Csak az érdekesség kedvéért persze...
ajajj! Ez a fránya eseménysűrüséghullámzás pont hullámfokon ért el :) De nem engedem a fejem felett összecsapni őket. Sajna még nem sikerült S8-at hívnom, pedig az elszántság tán még fokozódott is! Üdv, igazából csak a csendet akartam megtörni :)
Ha pécsen jártok a hétvégén gyertek a koncertünkre, jó lesz! :)
Van egy eladó Nizo 6056-os super 8-as kamera, kitűnő állapotban. Teljesen felújított (Németeknél, Wittner-kinotechnik). Képet tudok küldeni emailben. Van hozzá egy bőrtáska is.
objektív: 1.4/7-56 macro
sebességek: 1, 9, 162/3, 18, 24, 25, 54
Mindenféle trükköt tud, igazi csúcskamera!!! Nem olcsó (270 euró), de nagyon profi gép!!! Ja és a fénymérőautomatikája kezeli az új kodak anyagot is (ektachrome 64T) de a többivel is elbánik!!! :))
elado egy Mirage 505XL super8as filmfelvevo. Chinon f2/8-40mm zoomobi, gombbal is lehet zoomolni, 6 ceruzaelemmel megy, BLC, FADE, Audio gain, mic bemenetek, akkutöltés, valami REM feliratu aljzat is van rajta. erdeklodni: datee@fibermail.hu, 70/31-202-31