És azért én még bízom Evans és esetleg Valjavec jó szereplésében is. Meg aztán még ki tudja mi lesz. :) Meg persze az AG2R tuti Moreau mellett harcba küldi a fiatalokat is. Nem bíztos, hogy Vinot megszorongathatják, de a verseny még lehet érdekes. :)
Ja, és még annyit hozzáfűznék: Savot a vezetőség egyértelműen a Giro megnyeréséért szerződtették. A Tourra nem kell több esélyes... De mégegyszer, én örülnék ha indulna!
Mondj egy nevet aki nincs eltiltva, nincs benne a botrányban, jól megy hegyen, jól megy időfutamon.:) Kash, Klöden?:) Háziverseny.:P Na de nem kiabálok el semmit, a végén Boonen és McEwen fog meccselni a Tour győzelemért...
Amúgy meg lehet, hogy Savoldellit a Tourra akaraták/akarják kihegyezni és ezért a visszafogott teljesítménye?
Jó kérdés.:) Savo mondjuk a Tourt sohasem szerette annyira... Meg, épp most néztem meg a tavalyi Giro teljesítményét a Disco topikban és a végére 20 perc hátránya lett. Nem tudom, hogy megint az allergiája, vagy a bukásnál volt gond... Mondjuk én nem bánnám ha indulna, de tavaly is feladta. Majd meglássuk!:)
Ahogy nézegettem, a jó öreg Eddy bejöhet a végén a 4.-5. helyre, ami nagyon szép teljesítmény lenne tőle. Ha minden összejönne neki, akkor akár a 3. hely is meglehetne Di Luca és Gibo mögött...
Hát, Savo ma végképp kiszállt az összetettért folyó csatából, de Mazzoleni ma is szépen megvert minden nagyot, Di Luca kivételével. Mostantól ő az elsőszámú ember. Hajrá Eddy!