Igen, érdekes. Ha valahogy ezeken a hegyi befutókon azonos idővel betud jönni Simonival, Cunegoval, Riccóval akkor jó eséllyel pályázik a győzelemre.
Hegyi szakaszok:
12. szakasz (most csütörtök)- ez nagyon fekszik Savonak hisz ha közösen jönnek fel a második hegyre akkor utána egy nagy gurulóverseny jön, ebben pedig Savo kiváló. Itt fel kéne kerülni a dobogóra összetettben.
13.szakasz, ITT (most péntek)- itt is jó eredményt várhatunk Savotól, hisz ő az egyik legjobb időfutammenő, még akkor is ha ez hegyen lesz,
14.szakasz (szombat)- ez sem hegyi befutó, viszont downhill bőven lesz.
15.szakasz (vasárnap)- ezt kéne túlélni, kemény hegyi befutó.
17.szakasz (jövőhét szerda)- a Zoncolan... Erről a hegyről még Basso is azt nyilatkozta, hogy itt nem lehet támadni. Szóval csak túl kell élni.
20.szakasz ITT (ez ugye nem hegyi szakasz)- Itt is lehet növelni az előnyt, ő a legjobb TT-s az esélyesek közül. Én annak örülnék, ha a 14.szakasz után rajta lenne a Maglia Rosa. Mondjuk én azt sem bánom, ha a TT-n szerzi meg.:)
Ma volt egy szökés amibe belekeveredett Bazayev és Yakovlev is. Bazayev a sprintben csípte el a 3.helyet míg összetettben Yakovlev jött fel a 3. helyre. Szóval szép volt fiúk!
Nálunk a kisboltban egyszer árultak hamburger formájú gumicukrot. lehet, hogy nem is szendvics, hanem sonkás zsemle formájú gumicukor:-)
Minidg az jut ezsembe, mikor írtátok, hogy találtatok kajás zsákot, valaki beírta, hogy meg ne kostóljátok, mert visszafelé Kárpát-Ukrajnában fogtok csak megállni. :-)
Tavaly ugye zsákmányoltunk ilyet. :) Igaz nem Astanasat. Volt benne mindenféle zselé, meg szendvicskék. Szabi nemrég mesélte, hogy elfelejtette a szendvicseket kidobni, most jutott eszébe, megnézte és ugyanúgy nézett ki mint tavaly, mintha aznap reggel csomagolták volna. :) Na ez érdekes. :) Semmi penész meg egyebek. Ez aztán a tartós szendvics. :)
gyanús nekem ez a Ricco gyerek. A múltkor lefényképezték, ahogy együtt kávézott di Lucával. Ma reggel meg mindketten frissen borbélykodva jelentek meg a rajthelyen. Most Ricco vagy kémkedik, vagy jobban fizető állást keres, vagy mindkettő:-)