SzaboZE: http://www.freeweb.hu/carpicture/hatter/mazda/index.html#a <= ez nem a Te oldalad? Ott vannak ilyen "pics\..." linkek, enyhe vindozos beutessel :)
Huh még egy dolog, csak késve jutott eszembe.
Nincs esetleg valakinek 323-as BD-s vagy BF-es mazdához szerelési könyve?
Égre földre nem találok :(((
Ha valaki egy fénymásolás erejéig rendelkezésre tudna bocsátani egy ilyen példányt, nagyon hálás lennék.
Előre is köszönettel.
KoWee
Üdv Mindenkinek. Ma éjjel sikerült feltöltenem 40 képet a szombati Mazda taliról.
ezek megtalálhatóak a http://schufney.ini.hu cím alatt.
Ganxta és Speedy. Ha akarjátok, szedjétek le nyugodtan a képeket amiket jónak tartotok a klublapra.
Köszi az illetékeseknek a profi szervezésért. Szuper volt!.
Hali
KoWee
Sziasztok ! Érdekes volt az ablakokban talált nick-ek alapján keresni a hozzájuk tartozó arcokat. Panka volt az egyetlen, akinek nem lehetett kétség, övé volt az egyetlen 121-es. A Mazda6 komoly autó benyomását keltette bennem. A magas övvonal az izléses belső ... Nagyon tetszett. Sokkal szebb, mint a jelenlegi 626-osom. Az RX-7-esek és a Miata-k természetesen gyönyörűek, érdekes volt hallgatni a tulajok beszélgetését. Tisztelet és köszönet a szervezőknek a munkáért.
Jó reggelt :)
Úgy látom, jól sikerült a tali. Kár, hogy nem voltunk ott, de azért nekünk sem ment túl rosszul. Ha Hörbi is úgy gondolja, azt hiszem, lesz egy meglepink, mert azért gondoltunk ám Rátok!
Tulajdonképpen gyári érdekelne leginkább, vagy minél szebb példány! Lehetőleg 3 ajtós!
Nemtom BD-k közt mi a különbség, de az én autóm az olyan, amiben nem a fényszóró mellett van az index (ott a helyzetjelző van), hanem a lökhárítóba, és nem krómozott a kilincs, hanem fekete műanyag! Németországból lett behozva annó! Na ilyen érdekelne legföképp!
"Vegre" megint dolgozom vasarnap, ugyhogy irogatok...! :-)
Eloszor is koszi mindenkinek, aki eljott a talira, hogy "ahogy mondani szoktuk, jelenletevel emelte a talalkozo szinvonalat!" Aztan SzaboZE-nek, a szervezest es a Mazda6-ot... ;-) En jol ereztem magam, remelem ezzel a legtobben igy vannak!
Hazafele Sirk "kollegaval" jot nyomultunk a regi 7-es uton! :-)
Remelem hamarosan ujra osszhozzuk a csapatot!
GangstaBoy
Ui.: Aki keszitett kepeket, dobja el nekem email-ben - ha lehet- es kiteszem a weboldalra!