szeretnem megszerezni az alkonyat sorozat filmeket, ha esetleg valakinek megvolna es el tudna kuldeni nekem vagy megmondani hol lehet letolteni oket (termeszetesen magyarul) jo minosegben megkoszonnem.
Off (Én az írekben akkor csalódtam nagyot, mikor pár éve egy budapesti éjszakai török vendéglőben összecsaptak a török felszolgálókkal - és a törökök húsvágó késekkel csúnyán megfutamították őket - vér is folyt, ír futás lettt - egy legendával kevesebb...) Egyébként az összecsapás után pár perccel a török ugyanazzal az embervéres késsel szeletelte a húst...)
Kedves filmrajongók, keresek egy filmet, Clint Eastwood játszott benne, és egy fogjot vagy tanút kellett neki elszállítani valahová, a végén egy busszal is mentek, amit aztán ronggyá lőttek a rendőrök, sehol sem találom, mi lehetett a címe, már talán csak képzelem. Ha valaki tudja a címét küldene egy mailt a catdaga@gmail.com ra..köszönöm.
Hello szakik, olyan filmes portált keresek, amelyen több évre visszamenőleg fent vannak a Magyarországon bemutatott filmek (mozi premierek). A filmajanlo.hu jó ilyen szempontból, de alig másfél vére vissza vannak csak meg a cuccok. Az pedig nekem kevés.
Hai! Bocsi a zavarásért, de még anno 2 éve kerestél egy filmet "A medvevadász" címmel , csak kérdezném, hogy sikerült-e megszerezni, és ha igen honnan?
Iskanovnak is a teljes életműve itt lehetne, de ez a film a maga 250 percével szerintem megérdemelte azt, hogy önmagában egyedül képviselje a rendezőt. Be kell ismernem, hogy ez annyiban kakukktojás, hogy egy fél-dokumentumfilmről beszélünk ugyan (ezzel ellentmondva önmagamnak), de itt a kínzások már "házi készítésűek" és annyira durvák, hogy nem lehet szavakba önteni. Hiába fekete-fehér majdnem az egész mű, attól még pl. végig kell néznünk, ahogy egy nőnek kiszedik mind a 32 fogát, még hozzá egyenként. Egyébként a II. vh. alatt Mandzsúriában kísérletezgető japán "tudósokról" van szó, amiről készült már egy másik film is, a Man behind the Sun. Szóval csak olyan üljön neki, aki képesnek érzi magát tömör 4 órányi kínzásokra, a legkülönbözőbb formákban.
Igen, most hogy tegnap láttam az MTV műsorán, beugrott "A bolondos vakáció" c. film. Köszönöm a megfejtést.
Jelenleg már csak egy film van amit keresek:
60as évek, talán 70es évek eleje, fekete-fehér magyar film. Balaton, (gőzössel) - vonattal megérkezik egy férfi, az állomáson várja egy fiatal hölgy. Egyszerű kis szerelmi történet, móló esti séta. étterem, tánc.
Uramég! Én is elég régóta keresem ezt a filmet (Sebességláz). Nagyon +örültem, mikor a gugli kipökte ezt a fórumot, benne a hőn áhított linkokkal, viszont az a tetvarek data letörölte (ezt is). szokásuk ez nekik, sajna. Esetleg volna módja, h valahogy felkerüljön újra (bárhova)? Léccilécci. Hálás köszönet érte előre is!!!
Van egy pár, férj meghal, van két gyerekük. A férj anyja mindig el akarja vinni a gyerekeket. A feleség nem akarja odaadni. (A gyerekek rosszak, és a film végén fel is robbantják a nagyi házát...). A feleségnek van egy barátnője, aki kis korában dézsmálta a MÁLNALEKVÁRt. Erre megetettek vele egy egész üveggel, mire megutálta.
Ezért adja azt a tanácsot a feleségnek, hogy adja oda a gyerekeket a mamának, ha túl sokat lesznek nála és rosszalkodnak, majd megutálja őket.
Egy filmet keresek, régebben láttam elég régi film, van egy süket fiú (lehet hogy vak, de süketre emlékszem), és felveszi hangfelvételre egy csaj valamilyen beszélgetéseit, és ezzel nagy bajt kavar. A tartalma vmi ilyesmi, a film címe kéne.
Üdv. Másnak könnyű kérdés, nekem meg fontos, egy élet múlik rajta (nemi élet):
A Die.... sorozat (4 volt) hányadik filmjében van összezárva Bruce Willis 3 bérgyilkossal egy liftben, akit, mire felérnek, (mind a hármat) megöli? Operatőri bravur.
Jól meg kell gondolni! Ha van lejátszó, akkor legyen hozzá kazetta is, és porfogónak is kiváló. Én is digitalizáltam amit kellett, (lehetett) most meg olyan alkalmi felvételekre - vagyis megnéz, töröl - használom a tv-ből, amilyen filmeket „remek érzékkel” a hajnali órákban szoktak sugározni a rohadék kereskedelmi és/vagy közszolgálati adók. Vagy néha nem fordul elő, hogy amit nézne, bármilyen műsort az ember, csak azért is abban az időben van a másik, egész héten nézhető másik bármilyen műsor? A nicsak kibeszél, a gagyi mami(!!!) bölcsek kövére stb. és más SZUPERMOZIK ezredik sugárzása még mindíg nyereségesebb a szemeteknek. Mert néha ezeken is találhatnak nagyon jó filmeket, a baglyok. Évek múlva meg némelyiket, majd ezen a fórumon fogják kergetni. Persze már van dvd felvevő - ha van, egyeseknek - és számítógép tv kártya...ha éppen nem rossz.