Nekem legjobban ma Ida Ulle topikjában tett 16380-as hozzászólása tetszett! Olyan olaszos, romantikus, kicsit melankolikus és képszerű volt, fantasztikus volt az asszociációja!
Lassan azon gondolkodom, hogy elkellene kezdenem kerékpározni a Toor előtt és az esetleges kizárások miatt jó esélyem lehetne arra, hogy induljak valamelyik csapatban. Nem ismerem Fuentest, nem vagyok asztmás, nem szedek gyógyszereket, egy deka anyag sincs bennem. Igazi őserő vagyok. :)))
És azért én még bízom Evans és esetleg Valjavec jó szereplésében is. Meg aztán még ki tudja mi lesz. :) Meg persze az AG2R tuti Moreau mellett harcba küldi a fiatalokat is. Nem bíztos, hogy Vinot megszorongathatják, de a verseny még lehet érdekes. :)
Ja, és még annyit hozzáfűznék: Savot a vezetőség egyértelműen a Giro megnyeréséért szerződtették. A Tourra nem kell több esélyes... De mégegyszer, én örülnék ha indulna!
Mondj egy nevet aki nincs eltiltva, nincs benne a botrányban, jól megy hegyen, jól megy időfutamon.:) Kash, Klöden?:) Háziverseny.:P Na de nem kiabálok el semmit, a végén Boonen és McEwen fog meccselni a Tour győzelemért...
Amúgy meg lehet, hogy Savoldellit a Tourra akaraták/akarják kihegyezni és ezért a visszafogott teljesítménye?
Jó kérdés.:) Savo mondjuk a Tourt sohasem szerette annyira... Meg, épp most néztem meg a tavalyi Giro teljesítményét a Disco topikban és a végére 20 perc hátránya lett. Nem tudom, hogy megint az allergiája, vagy a bukásnál volt gond... Mondjuk én nem bánnám ha indulna, de tavaly is feladta. Majd meglássuk!:)
Ahogy nézegettem, a jó öreg Eddy bejöhet a végén a 4.-5. helyre, ami nagyon szép teljesítmény lenne tőle. Ha minden összejönne neki, akkor akár a 3. hely is meglehetne Di Luca és Gibo mögött...
Hát, Savo ma végképp kiszállt az összetettért folyó csatából, de Mazzoleni ma is szépen megvert minden nagyot, Di Luca kivételével. Mostantól ő az elsőszámú ember. Hajrá Eddy!