Igen, de maga az ülés szélesebb, pár dolgot készíteni kellet hozzá ( 4 db anyát amit a vázba kellet becsúsztatni, mert az Omega ülést négy csavar tartja, Omega csavarok is kellettek hozzá venni).
Nekem CD-s volt a szerkezet aztán, el kezdtem egy kicsit átalakítani. Utólag beépítésre került:B2 fényszórók, négy soros kijelző,fényszóró mosó, tempomat, aztán komplett kábelköteg csere (műszerfal alatti + alváz + ajtó)így négy légzsákos lett, digitklímás, első-hátsó e.ablak emelős, 10 hangszórós + a mélynyomó, szereztem MV6-s memóriás üléseket, azok vannak benne (az ajtóba fel vittem az ülések vezérlését), memóriás belső tükör, hát most csak ennyi jut eszembe... De most már nagy átalakításokat nem tervezek rajta.
gyönyörű darab, mintha most gurult volna ki a fényező műhelyből! :)
amúgy megkaptad legutolsó emailem amit péntek magasságában küldtem? még nem felejtettem el a disztárcsa bizniszt :), meg ezt a csodás autót is szivesen megcsodálnám valamikor közelebbről! vasárnaphoz mit szólnál?
Nekem haveri alapon csinálták, aztán egy kicsit bonyolultabb lett a dolog, vissza rakásnál sikerült eltörni azt a nagyon drága vízcsövet (46eFt-56efFt között van az ára) Úgyhogy, nem tudom mennyibe kerül. A váltószervizben is vállalnak ki-be szerelést, csak most a szerelőjük balesetet szenvedett ezért kellet mást keresnem váltó kiszedéshez.
Szep...es szep.... ;-) Az ablaktorlom nekem is olyan..... Lampa cseren nem gondolkodsz?B2-re mint Vlad es en is csereltuk....-szebb is,es jobban vilagit is....
A váltásprobléma mindenképp váltószerkezet, vagy váltóolaj, vagy ami szerintem valószínűbb, szinkrongyűrű. Kérdés, hogy kapható-e felújító kitt, és ha igen, mennyibe fáj egy olyan. Sztem nekem is elkéne egy az F25-ös váltóhoz.
Szervónál gondolom olajmennyiséget néztél. Meg annak nem is az lenne a jele, hanem hogy elkezd zúgni a szervószivattyú, ha tekeres a kormányt. Ehhez nincs ötletem.
Először is bemutatnám a vasat. 1997-es 1.6 16 szelepes fehér vectra, némi extrával:elektromos ablak, klíma, központi zár.
Már harmadik éve használom, eddig komolyabb összetűzésünk nem akadt.
Mostanában a szervó rakoncátlankodik alapjáraton semmi szervó, 2500 fölé kell emelnem a fordulatot,hogy működjön valamennyire, viszont menetközben nincs vele baj csak ha nagyon vissza esik a fordulatszám.
A kérédsem az lenne, hogy van e valakinek szervóval hasonló tapasztalata?
Illetve egyértelműen szervópumpa csere vagy más is okozhatja a problémát?
A másik kérdésem, hogy időnként az 1-es 2-es ritkán a 3. fokozatot is nehezen veszi, még a dupla kuplung sem segít. De ez is rapszódikus, van mikor gyönyörűen lehet kapcsolni a fokozatokat, van mikor kínszenvedés. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdés, hogy ez kuplung vagy inkább váltószerkezet probléma lehet e?
A válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Nemet ebay-rol vettem anno festeket(sprayt)...... A C-s vekinel fujtam a "gyari fabetetnek" nevezett muanyagot.... Levettem (nem volt 1szeru) lecsiszoltam szepen,lealapoztam es 2x atkentem... Olyan lett a szine,mint a bimerekben a szurkes "chokpit".... A lokoshoz is kene alapozo es a gyari szin...a szinkod ott van a B oszlopon,ha az ajtot kinyitod..
Ezért mondom, hogy inkább hétfő. Attól nem félek, ha leszakad a tököm (legfeljebb töketlen leszek). Viszont halovány fingom sincs, mikor végzek, és akkor nagy az esélye, hogy elszalasztom a talit. Ezért inkább hétfő.
Apropó. Műanyag festésben van valakinél tapasztalat? Konkrétan a műszerfal néhány részét akarom festeni, meg az ajtó műanyagjait, mert túl fekete a kocsi belseje. Tudom, hogy van műszerfal festék, de csak 3-4 féle szín létezik, az meg kell a francnak. Akrillal lehetne festeni, de mivel alapozzam. Nem mellesleg a lökösökön is kellene festeni, tehát ahhoz is kell valami alapozó, de műanyagot még nem nagyon festettem.
Csak hogy fiatalos legyen: Boldog Nyulat mindenkinek!
A pesti car-társaktól kérdem, hogy hétfőn vagy kedden (este) nem dobunk össze egy minitalit? Heli, ha nem felejtem el, felviszem a régi fejegységet is, és majd meghallgatod a különbséget.