utóbbi. ha piros mellett leesik 1 színes, az hiba, és a színes golyó értéke, de minimum 4 pont az ellenfélé. Ez vicaverza is igaz, ha színeset lősz de lepotty 1 piros akkor detto.
Hello, csak néhány hete ismerkedtem meg a snookerrel, és a haverral szoktunk játszani, aki szintén annyit tud a dologról mint én. Játék közben előállt egy helyzet amiről nem tudjuk, hogy szabályos-e:
Egyetlen lökés eredményeként a célzott piros golyó leesett és utána leesett az egyik színes is (rózsaszín). Tehát a lökés eredményeként leesett a piros, de a fehér a pirossal való koccanás után koccant a szinessel, és akkor a szines is leesett.
Szabályos ez így? Ha igen akkor hogy folytatódik a játék: pirost kell célözni, vagy színeset? Ha nem szabályos, akkor az ellenfél a színes értékét kapja?
Maximálisan osztom "sidespin" nézetét: sokkal jobban élvezem, hogy új teljesen ismeretlen vagy eddig csak képekről/névről ismert játékosokat láthat az ember a tv-ben, nem a végtelenségig ismert nagyágyúkat.
Tegnap Swail-nek nagyon drukkoltam, hogy nyerjen. Borzasztó a kéztartása, beállása de szimpatikus az ember és baromi jól játszik. Szurkolok, hogy minél tovább jusson. Doherty nekem mindig más és más. Valamikor imádom a játékát, máskor meg gutaütést kapok tőle. Állítólag az életben szimpatikus krapek és azért az asztal mellett veszélyes tud lenni. Általában vesztes helyzetből is képes visszahozni a meccset. Szerencsére tegnap nem ez történt...
Milyen mocsok dolog volt a tegnapi közvetítés végén: "most az International Eurosport nézőinek viszlát, a British Eurosport nézőinek meg még adunk kis snookert" Mocsok brittek :-)
5-1 is lehetett volna, tulajdonképpen csak 1 golyó választotta el Hamiltont tőle :). Bár így sem volt rossz a végén így 94, 101, 96 a meccs termése, és mindkét 90-es lehetett volna century.
Nem tudjátok, este melyik meccset adják? Délután Hendry-Dale lesz. Ezek alapján este talán J. White? Másik. Működik valahol a livescoring? - ha már hétfő van és dolgozni kell...
Michael lehet hogy nem a legizgalmasabb, legkreativabb srac a mezonyben, de ma csinalt egy-ket szep dolgot, este pontosan jatszott, es alig remegett meg a keze. Stephennek meg most mar eleg regota nem megy a jatek.
Ugy tunik a plusz egy kor - ugyanugy mint tavaly - megteszi a hatasat a Grand Prix-n.
Allister Carter vs Joe Swail 3-5 Barry Pinches vs Tom Ford 5-2 Paul Hunter vs Rory McLeod 4-5 Alan McManus vs Darren Morgan 4-5 Mark King vs Stuart Mann 5-1 Graeme Dott vs Stuart Pettman 2-5 John Higgins vs Paul Davies 5-1 Steve Davis vs Gary Wilson 5-2