Megint tanultam valamit ... egyébként ebben is az általam beírt dátum szerepel. Akkor Ba1-ből Baa3-ra javítottak, most pont fordítva, Baa3-ból Ba1-re rontottak ... ha jól emlékszem
Nem tudom kinagyítani a tiédet ... mindenesetre máshol is utána lehet nézni az 1996-os dátumnak, amikor már valóban nem Bokros volt a pénzügyér, de az Ő csomagja futott éppen
Ez szerintem hülyeség, de nincs kedvem most belemenni olyan fölösleges vitába, ami már százszor lement és még le is fog menni. Maradjunk annyiban, hogy szerintem az ingatlanadó oltári nagy baromság és szemétség, szerinted meg nem.
Azt irják, az ingatlanadó önmagában nem alkotmányellenes,csak balf@szék nem tudtájk egyértelmüen meghatározni, hogy "milyen értéket kell adóalapnak tekinteni, és több adóalany esetén hogyan kell közöttük megosztani az adófizetési kötelezettséget akkor, ha a lakóingatlant az ingatlan-nyilvántartásba bejegyzett vagyoni értékű jog terheli"
Szerintem nem lenne olyan bonyolult ezt rendbetenni.... legalábbis egyszerűbb lenne az ingatlanokat számbavenni mint az ebeket és több bevétel is várható belőle.
Sőt a csóróbbak is megúszhatják az adófizetést, ha X milliós értékig vissza lehetne igényelni....
Az Alkotmánybíróság kedden alkotmányellenesnek nyilvánította az egyes nagy értékű vagyontárgyakat terhelő adóról szóló törvénynek a lakóingatlanok adójára vonatkozó rendelkezéseit, s azokat visszamenőleges hatállyal megsemmisítette