Egerszalók! Pont ott voltunk szombaton autót vettünk.A fiam is csinált pár képet,nagyon szép hely. Sok vendégház van,az egyik tulajdonostól vettük az Opelt,azért mentünk le,annyira nem tudtam körülnézni,de még visszamegyünk.Azt mondta a tulaj,hogy sok fürdő van ott és wellnes központ is,de azt nem tudtuk megnézni merre.
A hétvégén én is Egerben jártam,nagyon tetszett szép hely,voltunk a Szépasszonyvölgyben is. Én kiváncsian várom a képeidet,ha vannak,vagy ez csak a vers?
Nekem az apukám volt kapus az 50-es években. A középső képen ő is látható.
Az általad említetteket magam is jól ismerem. Fájó, hogy többen nincsenek már köztünk. És legalább ennyire szomorú, hogy a mostani foci már egészen másról szól.:(
1975-76-ban a serdülő csapat kapusa voltam. A képen látható személyeket volt szerencsém ismerni. A serdülők a felnőtt csapattal szerepeltek egy bajnokságban, és egy busszal utaztunk velük. Gyerekként igazi kaland volt minden utazás, pestmegye nagyrészét bejártuk. Edzések után figyeltük a nagyokat, és persze próbáltuk utánozni őket. A felszerelésünk mai szemmel igen szegényes volt, az ifik használt mezeit, agyonmosott sportszárait, szétrugott(enyém két számmal nagyobb volt) stoplis csukáit használtuk. Mégis mindíg büszkén vettük fel az érdi mezt. A füves pálya később épült, én csak a földes-salakos pályán védtem. Combom felső részéről vetődésekkor rendszeresen lejött a bőr, sokat szenvedtem vele. Mindíg örömmel emlékszem vissza azokra az időkre.