Lenne egy feladat! Mobiltelefonon kellene a Rákóczi meccseit közvetiteni. Bővebb információkért keressétek meg Attilát, msn címe: benei.attila@chello.hu
Ha már felvetődött a kérdés, röpke sporttörténelem: a Kaposvári Dózsa valóban lila-fehérben nyomta. Az első somogyi férfi röplabdacsapat volt, amely 1985-ben megnyerte az NB II-es bajnokságot. Az utolsó fordulóban a SÁÉV együttesét verték 3–2-re 300 (!!!) néző előtt az akkor még Tóth Lajos Általános Iskola tornatermében. Női edzővel khm :-)
Nem valószínű, hogy a Balatonlelle a közeljövőben is a másodosztályban szerepel majd, ezért a játékosok jelentős része új klubot keres magának. Végh Csongor és Valla Gábor valószínűleg távoznak, de az biztos, hogy a Graszl-fivérek az élvonalban folytatják. A 22 éves védő, Károly, és a 20 éves középpályás, Norbert hétfőn megállapodott Illés János ügyvezető elnökkel, hogy három évig a Kaposvári Rákóczi csapatát erősíti. A Szakály-testvérek mellett tehát újabb testvérpár szerepelhet NB I-es mérkőzésen - persze, ha Prukner László vezetőedző úgy dönt.
Szerintem nem lehet meg, legalábbis a következő bajnokságban. 2-3 év múlva talán, ha addig hagyják dolgozni a csapatot. Viszont a kupát meg lehetne nyerni, mert ott mindig bármi lehet. UEFA-kupa meccsekre csak megtelne a stadion:-)
Reméljük, bizony. De azért figyelemreméltó a Rákóczi elnökségének gondolkodása is: óvaintenek a túlzott elvárásoktól. Továbbra sem a dobogó a cél, a 6-ba kerülés talán reális lehet - szerintem.
Lehet, hogy így is kérték a tatabányaiak, hogy ezzel mást megkíméljenek a kieséstől!:)) Jelenleg nem tudom, hogy milyen erős a keretük, de a kialakult anyagi helyzetükre tekintettel valószínüleg nem lesznek túl erősek és a kiesés ellen fognak küzdeni.
Ha jól vettem ki a hírekből, Pintér és Kova is marad, vagyis a lejárt szerződésűek mind újítottak. Ha a Szakály-tesókat sem adjuk el, akkor végre itt lesz a lehetőség egy jó őszi szezont produkálni! Remélem, élünk is vele!
Azért Petrók ebben a bajnokságban is csinált párszor hajmeresztő dolgokat, de az igaz, hogy sokat javult a játéka, és egyre jobban lát a pályán. Mivel nem túl acélos a védelmünk (annak ellenére sem, hogy viszonylag kevés gólt kapunk), a fejlődőképes játékosokat tényleg meg kell becsülni. Maróti és Oláh maradása pedig azt sejteti, hogy talán most nem kapják szét (annyira) a csapatot, ez mindenképpen jó.
Volt idő, amikor nem hittem volna, hogy Petrókból valaha is lesz valami, de örülök, ha marad. Lórinak szintén, remélem, alaposan kitömi majd a siófokiak hálóját gólokkal (bár csak akkor hiszem el, hogy tényleg elindulnak, ha már lejátszották az első fordulót)!