az ilyet nem értem. lehetne annyi esze, hogy az eltiltása után ilyet ne csináljon. csak hát tudjuk, hogy a kosarasoknak nem sok eszük van az ilyenekhez.
megmondta a bírónak a frankót meccs után, aztán ez nem volt elég utána még meg is akarta simizni a kobakját a kis csíkosingesnek, de szerencsére a csapattársak gyorsan bevitték az öltözőbe mielőtt még úgy jár, mint Ron...
már megint mért van eltiltva Jackson? hát sztem ha a rockets ne is jut a playoffba ott kiesik az első körben viszont a kings nem semmi h 3 hiányzóval is nyeri a meccseit
Na két 1 pontos vereség után végre nyerni tudtunk, a változasság kedvéért most mi nyertünk 1 ponttal :) a Mavs ellen otthon. Jackson nem játszott eltiltás miatt, Tinsley és Foster meg sérülés miatt. Johnson mezőnyből 7-7 ,nem rossz...csak így tovább fiúk , GO PACERS.
A Wolves meg kikapott a Houstontól OTban, egyre jobbak Tmacék, nagyon belelendült a gyerek, és a Houston is egyre jobb. Sura, Wesley, Howard...lesznek még meglepik a szezon hátsó részében.
áhhh, sztem 2 perc után SVG beküldi JOt ;) VC vagy HILL helyére, tök mind1 hogy ki kit fog ,ugyis eli-upoznak ott aztán tök mind1 és senki se ugrik fel ;). a sopómor rúki mecset kéne megnézni, tavaly is nagyon jó volt.
ja arról hogy kik lesznek a SD contesten, meg a 3point shooteren, meg az irányitos bigyon van vmi info?
EASTERN CONFERENCE F - Vince Carter, New Jersey F - Grant Hill, Orlando C - Shaquille O'Neal, Miami G - Allen Iverson, Philadelphia G - LeBron James, Cleveland Coach: Stan Van Gundy, Miami
WESTERN CONFERENCE F - Tim Duncan, San Antonio F - Kevin Garnett, Minnesota C - Yao Ming, Houston G - Kobe Bryant, L.A. Lakers G - Tracy McGrady, Houston Coach:"Gregg Popovich, San Antonio
Sztem Vince fogja majd Yao-t... Esetleg AI. :DDD Gondolom mindenki látta azt az Earl Watson blokkot Shawn Bradley-n. Lehetne egy ilyen az all-staron is.
Sajnos igaza van... Minden eddiginél szarabb a Wolves most. A játékosok nem hajlandóak rendesen játszani és nem hallgatnak az edzőre. Ez már így gáz. Ahogy most játszik a csapat, nem is érdemes bekerülni a rájátszásba, mert ott úgyis kikapnánk az első körben a Spurs-től vagy a Suns-tól, annak meg nincs értelme. Akkor már inkább egy lottery pick kéne. Még egy esély van, hogy a 3 hét múlva lévő trade deadline-ig sikerül 1-2 trédet nyélbe ütni. Egyrészt egy Celtics-es trade jött szóba (Payton, LaFrentz, Davis), másrészt pedig egy Memphis trade (Wright és Bonzi). És ezen kívül a jó öreg Uncle Cliffy trade, amiről már beszéltem. (Ami mondjuk a szarból nem fog kihúzni minket valszeg.) De most már tényleg ott vagyok, hogy vagy trédeljünk egy brutálisat (titkon Paul Pierce-ben reménykedem) vagy pedig hagyjuk a szezont a francba, mert nincs nagyobb hülyeség, mint 8.-ként bekerülni a playoffba és ott 4-0-ra kikapni. Bár a lottery egy WCF-győztes csapatnak elég megalázó... :(((
(Ui: Láttam a PHO-MIN meccset és a Suns túl durva. Nem csak az, hogy tele van pattogó emberekkel, akik iszonyat sok off-rebet szednek emiatt, hanem az is, hogy tényleg bedobálják az open dobásokat. Sz'al nem hibáznak openből túl sokat. Rég nem láttam ilyet.)
EASTERN CONFERENCE F - Vince Carter, New Jersey F - Grant Hill, Orlando C - Shaquille O'Neal, Miami G - Allen Iverson, Philadelphia G - LeBron James, Cleveland Coach: Stan Van Gundy, Miami
WESTERN CONFERENCE F - Tim Duncan, San Antonio F - Kevin Garnett, Minnesota C - Yao Ming, Houston G - Kobe Bryant, L.A. Lakers G - Tracy McGrady, Houston Coach: ?