Ne is mondjátok. Ma reggel olvastam azt a hírt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság a 2000-res olimpia miatt vizsgálódik, ahol 3 TMO-s szerzett érmet. Érthető, ha felkapjuk a fejünk arra a cikkre, amiben Vino és Klödi neve szerepel. :(
A német nyelvű automatikus fordításból én pont azt veszem ki, hogy Marc Biver biztonságban érezte magát az UCI liszenc alapján, de a nagy versenyek rendezői és az UCI közötti vita miatt mégis szabadkártyára szorultak. Úgy gondolja, hogy a csapat összeállítása, az, hogy olyan nagy neveket tudnak fölsorakoztatni mint Vino és Kölden, győzte meg az ASO_t.
Astana Cycling Team sera au départ du Tour de France
Malgré sa licence UCI Pro Tour, Astana Cycling Team n'était pas assurée d'être présente sur le Tour de France. Or, c'est chose faite depuis aujourd'hui avec l'annonce d'ASO des trois équipes invitées, dont Astana.
ŤNous pensions avoir la certitude d'y participer grâce à notre licence UCI Pro Tour, confie Marc Biver, manager général. Nous aurons donc dû patienter jusqu'à aujourd'hui et ceci en raison des différends entre l'UCI et les organisateurs de la Grande Boucle. Nous pouvons désormais nous concentrer sur notre objectif final. Je pense aussi que la composition de notre équipe, avec des coureurs comme Alexandre Vinokourov ou Andreas Klöden, aura décidé ASO de nous inviter.ť
Valaki lefordítaná? Én csak annyit tudok kivenni ebből, hogy az ASO nem engedi indulni a Touron Vinot és Klödent?!
Ez még csak az első kör, ezt még nem kell komolyan venni, lesz egy újabb, komolyabb megkeresés is kb 2 hét múlva. Majd arra kell jelentkezni, az lesz a szelekció a Tourra.
Addig is nyomom a magaslati edzőtábort a nyolcadikon és a szellemi ráhangolódást a Tourra (szerintem az államvizsga erre tökéletes). Ja és a szoba biciklimet átalakítottam egy kicsit, hogy a hegyre felmenetelt szimulálni tudjam. Néha a húgom lelocsol tekerés közben, hogy megszokjam a szurkolókat és ne legyen belőle probléma a hegyen. Megtanultam a szobabiciklin gulyáslevest mély tányérból, halászlevet bográcsból, kenyérrel elfogyasztani tekerés közben. A kis dolog szobabiciklin történő elvégzésével problémáim vannak, de rajta vagyok az ügyön, már bármit eltalálok 5,5 méterről...
Revolution Cycles Development team is seeking one category 1 or 2 under-23 riders for the remainder of the season, the team has announced. Applicants must be available for a mandatory June 1-3 training camp and must be able to race key New England races.
In return for their services the lucky applicant/s will receive an Orbea frameset, full team kit and helmet, and some race reimbursement. Interested riders should send resume and letter of recommendation to RCD's Chris Harnish at tradewindsports@verizon.net.
A mai napon látottak alapján idén csak Mazzoleninek van sansza (vagy inkább ereje) megverni Di Luca-t. A többieknek ez a feladat max. pumpával (esetleg baseball-ütővel) sikerülhet. :-)
Gratula a derék Eddynek, aki eddig csak vízhordói, és sógori minőségben tündökölt, de most egy olyan igazó jo sastrei megindulással biztosította a helyét a milánói pódiumon:-)
Nekem legjobban ma Ida Ulle topikjában tett 16380-as hozzászólása tetszett! Olyan olaszos, romantikus, kicsit melankolikus és képszerű volt, fantasztikus volt az asszociációja!