nem a tudást kérdőjelezem meg, csak jeleztem, hogy én a két véglet között játszódó meccsket vagy frame-ekt élvezem: az egyik véglet, hogy 40 percig széftiznek 1 sárgán és már 1szerűen kínos, hogy nem történik semmi, a másik meg az, amikor a szépen szétspriccelt golyókat ütögetik be és semmi más nem történik.
Szerintem is maradjon a két Mike! Nem lehet valahol szavazni? Nagyon értenek hozzá, tudják mi a dörgés, már a lövések előtt mondják, hogy innen mittomén 2-3 falból jól oda lehet vinni a következőre, stb. A humoruk is jó, ismerik a játékosokat (szinte) személyesen, stb. Szavazni akarok.. :)
Remélem nem Higgins O'sullivan lesz, ennél unalmasabb döntőt el sem tudnék képzlni!!!!! Lökik egymás után a centurykat mi abban az érdekes???
Én a jókis taktikai harcokat szeretem, pl. Davist azért szeretem még ma is nagyon nézni, mert egyáltalán nem úgy játszik mint a mai gépsnookeresek, egészen különös lökéstípusai vannak (igaz azoknak a fele nem szokott bejönni), mégis felüdülés.
Hendry is uncsi szerintem. Persze, tökprofi, de uncsi.
Jajj, es nagyon sajnalom Jimmy-t, pedig milyen jo formaban volt! Ott szurta el, amikor az elejen a 119-es nyitasa utan 3 frame-et elveszitett, nem tudom mit csinalhatott:( Es meg Davis is, azt sem lattam sajnos:( Na mindegy, hat ez van... Hajra Hendry!:)
Ovasgattam az eurosport.hu-t es vki azt modnta hogy akarnak magyar kommmentart a snookerhez, csak egyenlore meg nem vallalta senki. En elore rettegek, nem is tudom micsinalok ha ket Mike-ot lecserelik. Ahhh....
Szerintem közülük egyik sem volt esélyesnek nevezhető. Higgins játéka tűnik a legmeggyőzőbbnek talán eddig. Viszont Ronnie jobb ellenfelek ellen jobban szokott játszani, remélem, ők ketten játsszák majd a döntőt.
Nos, Greene-t, Davist es Murphy-t kihuzhatjuk... a nagy favoritok kozul mar csak harman maradtak allva. Rajtuk kivul meg erdemes figyelni a fiatal Hawkinst es Holtot.
Elég esélytelen sztem, az alsó ág most igen erős, Higgins, Greene, Murphy mind nagy esélyesek. Ronnie meg a mai meccs után...háááát. Egyre távolabbinak tűnik nekem ez a tornagyőzelem.
"There's nothing wrong at all with the game, it's just that it is run by muppets," White said. "I am doing more exhibitions than ever all over the country and I can tell you that I meet young amateur players who regularly knock in century breaks, so the talent is definitely there.
"The game just needs some more tournaments and sponsors to prove it. And I am determined to stay in the top 16 next season so that I can enjoy it."
Ricky elég sokat rontott, a pot success-e 86 % volt, míg Jimmynek 92%, ha jól emlékszem. Jimmynek mákja is volt rendesen, míg Rickynek szinte semmi nem jött össze. Röviden ennyi, minden jót, és hajrá Jimmy !!!
szal van valami jó piintbypoint live scoring??? néhány éve olyan jók voltak, most meg csak a globalsnooker frame eredményeit lááátom és nem találok mást!