Beteg.
Semmi dizájn, csupa célszerűség:)
Kivéve persze a pakolóroadnak, neki tuti nem célszerű...
Habár, a két szélső manuálon nem lehet valami leányálom játszani.
Utanna sajna semmi komoly. 98-ban zuzott hammonddal a szigeten. A Codaba szallt be. Valamint ekkor egy evig a PMobil nyomult. az Oh Yeah nagyon megtekerte a koncerteken.
Cserhati Istvan
1977-1980 PMobil
1980-1986 P.Box
Majd 2001-tol ismet PBox
Zeffer Andras
1980-1997 PMobil
1997- TRB
Balazs Feco
1972-73 Taurus
1978- Koral
Az evszamokra ne vegyel merget.
Azt nem tudom hogy a Panta Rhei es a V73 Hammondot hasznalt-e.
Hal: szóval akkor a "bizonytalan" az mi?:-)))
Nem tűnnek el nálam a kipengetett akkordok, és nem szoktam tátenyerelni a tremolóra:-)))
Borzas: Nem túl sűrűn használom én sem. Főleg nem úgy, mint mondjuk a nagy gitárhősök, akik külön tremolós technikákat találtak ki....
Inkább csak finom vibrálásra a harmóniáknál...
Amikor meg 1 hangot kell, ott tényleg a külső termoló a legjobb, de ez nálam a kezem:-))))) (csak avval szép igazán egy megvibrált hang)
GG te úgy általában (egyébként) sokat használod a tremolót? Én elég régen játszom egy ásatag elektricska gityón, már sikeresen müködésképtelenné tettem a tremolót, de míg még jobban müködött akkor se nagyon használtam. Nem nagyon vonzott a téma magamtól, amit emg eljátszok a nagy-nagy zenekaroktól, abban nem tünt nelkulozhetetlennek.
Másrészt: egy ismerösöm (eleg jo gitaros) szerint az ún. "külsö" tremolo a legjobb, szal mondjuk az olyan, hogy egy hengeren nyugszanak a húrok, és azt lehet elforgatni.(faszajó régi konstrukció, vinytázs:))) Erröl mi a vélemény?
Nem elhangolódásra gondolok, csak -mint említettem- engem a Floyd Rose-ból igazándiból a SATU érdekel: az a szinte elhangolódásmentes gitár ígéretét hordozza magában.
Maga a vibrátóegység viszont irritál, hogy nagyon könnyen jár, rátenyerelek a húrlábra, és oda a szépen kipengetett akkord:)