Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.06 0 0 842

Újonnan a versenyzők is bemutatkoznak az Astana hivatalos oldalán:

Vino:

Múlt:

"11 évesen kezdtem el bicajozni, és 13-14 éves koromban az edzőm azt mondta, nekem, hogy 23 évesen már profi lehetek. Ekkor lett mindenem a kerékpár. Sajnos azonban az akkori Szovjetunióban nem nagyon volt lehetőség profi csapatba menni."

Személyisége:

"Sohasem stresszelek feleslegesen mindnemet leköti a bicaj."

Legkedvesebb emlékekek:

"A legkedvesebb emlékem az első érmem, a sydney-i olimpia 2000-ben ahol ugye ezüstöt szereztem. A másik kedves emlékem a tavalyi Vuelta. A magánéletemben pedig gyermekem születése."

Egy átlagos nap:

"Mallorcán mindig nagyon elfoglalt vagyok. Nyolckor kelek fel, utána egy kis torna majd reggeli. Tíz órakor kezdődik az edzés, 5-6 órát biciklizünk. Ha visszérünk a központba, akkor jön a masszázs. Utána interjúk. Aztán találkozás a csapat és a szponzorok vezetőivel. Utána vacsora, majd a szobámba megyek és megnézem a híreket. 22:30-23:00-kor megyek el aludni."

Tervek 2007-re:

"Idén ugye a Tdf-re hegyezem ki a formámat. 33 éves vagyok és tökéletesen felkészült mentálisan, mindenhogy."

A végén pedig: "Hello Mindenki!:) Az élet szép!:))"

Klödi: "Gyerekkoromban fociztam, teniszeztem, jéghokiztam, de a tv-ben megláttam a biciklizést 12évesen, ekkor pattantam bicajra."

Legkedvesebb emlékek:

"Legkedvesebb emlékem ugye a Touron a pódium. Armstrong ellen fantasztikus volt harcolni. "

Az új csapat:

"A T-Mobilenál már nem éreztem jól magam, nem volt semmilyen elképzelés a jövőmről. Kellet a csapatváltás. Alexandre Vinokourovban nagyon jó barátra találtam. Ugye átjött Kessler is aki a T-Mobilenál is jó barátom volt. Új motivációt érzek magamban."

Tervek 2007-re:

"Először is 2006 ugye fantasztikus volt, pódium a Tour de Franceon. Az új csapatban jó évre számítok, minél több győzelemmel."

Savo:

Inspiráció:

"Az apukám vesenyzett sok-sok éven át. Gyakran mentünk közösen tekerni, előbb csak hobbiból majd versenyen is. Ekkor kezdődött az én életem a kerékpárral."

Emlékek:

"Nagyon kellemes emlék a 2 Giro győzelem a másik pedig lányom születése." (aki ugye itthon nagy népszerűségnek örvend.:)

Személyiség:

"Nem szoktam idegeskedni. A kedvenc versenyeim pedig a Giro és a Tour."

Idő:

"Az óra szerves része az életemnek.:)"

Tervek:

"A Girora hegyezem ki a formámat (az interjú ugye az edzőtáborban készült) utána indulok a Tour de France-n és ott fogom segíteni Vinokourovot és Klödent. Az Astana sikeréért fogok dolgozni egész évben!"

Andrey Kashechkin:

Inspiráció:

"9 évesen kezdtem el biciklizni. Ez az életem! Amikor elkezdtem biciklizni nem gondoltam volna, hogy valaha profi kerékpárversenyző leszek. Kazahsztánban akkoriban egyáltalán nem lehetett biciklit látni a tévében. Emlékszem amikor az első Tour de France-omat láttam ekkor voltam 13-14 éves és ekkor éreztem realitást arra, hogy profi versenyző leszek."

Astana:

"Nem vágyom el másik csapatba. A kazah központ és vezetőség formálta meg ilyenné a csapatot."

Személyiség:

"Próbálok minél több pozitív dolgot megfogni a világból. Nem veszítek el egy percet sem feleslegesen az életemből."

Emlékek:

"Nagyon szép, hogy hazám csapatában versenyezhetem. Tulajdonképpen most csak ez köt le!"

Célok:

"Ez lesz a második évem. Mindenképpen szeretném megúszni komolyabb sérülések nélkül ezt a szezont. Még fiatal vagyok, most leszek 27 nagy terveim vannak még. 2007-ben a Tour de France lesz fontos valamint a Vuelta.

Amennyit értettem belőle azt lefordítottam. Vinonál és Kashnél könnyebb dolgom volt, mert ők nem tudnak angolul, így feliratozták. Klödi németes angolja és Savo olaszos angolja kicsit nehéz volt.:) Remélem nem értettem sok mindent félre. 

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.06 0 0 841
Nyert ügyünk van:-) Christophe Rinero 4 prezident!
Előzmény: oscarsevilla (839)
Peeetike Creative Commons License 2007.06.06 0 0 840
Azért bízok benne! Vino is megbízik benne, ha ott lehet a Touron egy valami jelenthet neki gondot, az nem más, mint maga a kazah... :)
Előzmény: oscarsevilla (838)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.06.06 0 0 839
Ja, és hogy nem francia.
Előzmény: oscarsevilla (838)
oscarsevilla Creative Commons License 2007.06.06 0 0 838

Nekem Sastre továbbra is.

Klödennel annyi a gond, hogy nagyon árulkódósak mostanság a TMO masszőrök...

Előzmény: Peeetike (836)
e. Creative Commons License 2007.06.06 0 0 837

Én megvárom a favorit kérdéssel július 7-ét. :) Az a biztos. :)

Előzmény: Peeetike (836)
Peeetike Creative Commons License 2007.06.06 0 0 836
Na ne, Andreas a favoritom a Tourra, nehogy valami miatt ne indulhasson majd... :(
Előzmény: Törölt nick (833)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.06 0 0 835
Jól teszi.:)
JanFan Creative Commons License 2007.06.06 0 0 834
Csak nehogy majd a Tour előtt kelljen 1-2 nappal sajtótájékoztatót tartania...
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.06 0 0 833

Wilde HIlde bavadult:-)

Andreas spricht vor der Tour mit niemandem von der Presse. Er will sich absolut konzentrierenť, erklärte Corinne Druey, Sprecherin des kasachisch-schweizerischen Astana-Teams. Bei der Bayern-Rundfahrt beschied Klöden Presse-Vertretern, er hätte es satt, immer über Doping befragt zu werden.

radsportaktiv-de.

Andreas Kölden a tour indulásáig a sajót egyetlen képviselőjével se hajlandó beszélni, mert a bajor körversenyen elege lett abból, hogy mindíg mindenki a doppingról kérdezi.

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 832
Majd a hazai föld feltüzeli:-)
Előzmény: Törölt nick (829)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 831
Nagyon aranyos:-)
Előzmény: Törölt nick (830)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 830
Újabb kép sólyomlányról.:)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 829

TOUR OF LUXEMBURG (June 6 - 10, 2007)

BENOÎT JOACHIM IN HIS DOMAIN

The Tour of Luxemburg will be contested from June 6 until June 10, 2007. The Prologue will be held in the city of Luxemburg itself. Over five days a hilly circuit awaits the contestants, with a final arrival in the capital of Luxemburg. Of the Astana Cycling Team members who will take part in this challenge, Benoît Joachim should be particularly mentioned, since he will almost race through his own front yard. The Luxemburger finished second in 2000 and fourth in 2001 and will be accompanied by cyclists like Igor Abakoumov (BEL) and the sprinter Aaron Kemps (AUS). Rider line-up for the "Tour of Luxemburg": Igor Abakoumov (BEL), Gregory Rast (SUI), Koen De Kort (NED), Benoît Joachim (LUX), Aaron Kemps (AUS), Alexey Kolessov (KAZ) and Yevgeny Sladkov (KAZ).

Š Photo Tim De Waele.

Luxemburgi kör. Joachim vezeti a csapatot, mondjuk ha úgy szerepel ahogy a Giron akkor nem lesz valami nagy eredmény. Kemps és Abakoumov a sprinteknél ott lehet, jó lenne egy szakaszgyőzelem!

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 828

Bayern Rundfahrt 5.szakasz, Rothenburg ob der Tauber - Fürth, 160.7 km

1 Sebastian Siedler (Ger) Team Milram                                  3.47.21 (42.41 km/h)
2 Erik Zabel (Ger) Team Milram                                               
3 Javier Benitez Pomares (Spa) Benfica                                   

. . .

12 Michael Schär (Swi) Astana                                                

28 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                              

31 Andreas Klöden (Ger) Astana                                               

33 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                              

45 Thomas Frei (Swi) Astana                                                  

87 Matthias Kessler (Ger) Astana                                             

Összetett végeredmény:

1 Stefan Schumacher (Ger) Gerolsteiner                                17.39.18
2 Bert Grabsch (Ger) T-Mobile Team                                        0.09
3 Jens Voigt (Ger) Team CSC                                               0.15
4 Frank Schleck (Lux) Team CSC                                            0.25
5 Andreas Klöden (Ger) Astana                                             0.30
. . .

38 Matthias Kessler (Ger) Astana                                          2.21
40 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                           2.25
50 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                     2.50
51 Thomas Frei (Swi) Astana                                               2.53
54 Michael Schär (Swi) Astana                                             3.01
82 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                           5.59

Csapatverseny összetett:

1 Team CSC                                                            52.59.03
2 Team Wiesenhof Felt                                                     1.15
3 Gerolsteiner                                                            1.38
. . .

9 Astana                                                                  3.31

Természetesen Klödinek ez csak egy felkészülési verseny volt, így nem is gond, hogy nem szerepelt olyan jól. Időfutamon is csak ötödik lett, pedig azért a mezőny nem olyan erős. Klöden legközelebb a svájci körön indul.

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.05 0 0 827

Giro d' Italia 21.szakasz, Vestone - Milano, 185 km

1 Alessandro Petacchi (Ita) Team Milram                                  5.18.54 (34.807 km/h)
2 Maximiliano Richeze (Arg) Ceramica Panaria - Navigare                        
3 Paolo Bettini (Ita) Quickstep - Innergetic                                   
4 Giuseppe Palumbo (Ita) Acqua & Sapone - Caffe Mokambo                        
5 Stefano Zanini (Ita) Predictor - Lotto                                       
6 Lloyd Mondory (Fra) AG2r Prévoyance                                          
. . .

11 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                                  

28 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                               
29 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                                
32 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                                 

62 Steve Morabito (Swi) Astana                                                 
72 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                                   

74 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                               

120 Benoît Joachim (Lux) Astana                                                

Összetett végeredmény:

1 Danilo Di Luca (Ita) Liquigas                                         92.59.39
2 Andy Schleck (Lux) Team CSC                                               1.55
3 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                               2.25
4 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval - Prodir                              3.15
5 Damiano Cunego (Ita) Lampre - Fondital                                    3.49
6 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval - Prodir                               7.00
. . .

12 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                           13.30
21 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                            33.28

51 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                         1.33.46
83 Steve Morabito (Swi) Astana                                           2.17.08
98 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                            2.37.23
99 Benoît Joachim (Lux) Astana                                           2.39.47
118 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                            3.00.58

Csapatverseny összetett:

1 Saunier Duval-Prodir                                                 278.11.31
2 Liquigas                                                                  3.53
3 Lampre-Fondital                                                           6.06
4 Astana                                                                    6.56

Szép volt fiúk! Összegzést már írtam.:)

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 826
Bazoyev naon ott van! Egyébként is oda vagyok érte, tisztára olyan, mint Kublaj kán:-)
Előzmény: Törölt nick (824)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 825
Tényleg szép név.:) Próbáltam utánanézni, hogy ki a sólyomfeleség de nem találtam semmit.:)
Előzmény: Törölt nick (823)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 824

Mosolyalbum.:)

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 823
A Kis sólyomlányt Marikának hívják:-) Nem tudom honnan szedhették ezt a szép magyar nevet, de nagyon aranyos:-)
Előzmény: Törölt nick (817)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 822
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 821

Giro d' Italia 20.szakasz, Bardolino - Verona (TT), 43 km

1 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                            52.20 (49.299 km/h)
2 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                               0.36
3 David Zabriskie (USA) Team CSC                                            0.38
4 Laszlo Bodrogi (Hun) Crédit Agricole                                      1.08
5 Marzio Bruseghin (Ita) Lampre - Fondital                                  1.16
6 Andy Schleck (Lux) Team CSC                                               1.28
. . .

24 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                             3.40
35 Benoît Joachim (Lux) Astana                                              4.14
77 Steve Morabito (Swi) Astana                                              5.50
96 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                            6.16
98 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                               6.20
117 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                               7.10

Összetett:

1 Danilo Di Luca (Ita) Liquigas                                         87.40.45
2 Andy Schleck (Lux) Team CSC                                               1.55
3 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                               2.25
4 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval - Prodir                              3.15
5 Damiano Cunego (Ita) Lampre - Fondital                                    3.49
6 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval - Prodir                               7.00
. . .

12 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                           13.30
21 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                            33.28
51 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                         1.33.46
83 Steve Morabito (Swi) Astana                                           2.17.08
98 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                            2.37.23
99 Benoît Joachim (Lux) Astana                                           2.39.47
118 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                            3.00.58

Összességében ma befejeződött a Giro, hiszen holnap már csak pezsgőzgetni fognak. Mazzoleni ma fantasztikusan ment a TT-n és természetesen Savo is nagyon jól ment! Gratula!:) A dobogós helyezést ugyan nem Mazzotól hanem Savotól vártam de így sem rossz ez.:) Minden elismerésem Savoé is, hiszen szó nélkül beállt vizet hordani Eddynek amikor ő már kiszállt a versengésből. Végül Savo is tudott nyerni egy szakaszt, lehet, hogy a szurkolói miatt ment ilyen jól. Bravó fiúk!:)

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 820

Bayern Rundfahrt 3.szakasz, Eichstätt - Kitzingen, 181.1 km

1 Erik Zabel (Ger) Team Milram                                         4.08.21 (43.75 km/h)
2 Javier Benitez Pomares (Spa) Benfica                                       
3 Sebastian Siedler (Ger) Team Milram                                        
. . .

19 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                              

50 Michael Schär (Swi) Astana                                                

52 Andreas Klöden (Ger) Astana                                               

55 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                              

77 Thomas Frei (Swi) Astana                                                  

87 Matthias Kessler (Ger) Astana                                             

4.szakasz, Einzelzeitfahren Rothenburg ob der Tauber, 24 km (ITT)

1 Stefan Schumacher (Ger) Gerolsteiner                                    30.44 (46.84 km/h)
2 Bert Grabsch (Ger) T-Mobile Team                                         0.03
3 Jens Voigt (Ger) Team CSC                                                0.14
4 Frank Schleck (Lux) Team CSC                                             0.19
5 Andreas Klöden (Ger) Astana                                              0.24
. . .

31 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                            1.41
53 Thomas Frei (Swi) Astana                                                2.09
58 Matthias Kessler (Ger) Astana                                           2.15
61 Michael Schär (Swi) Astana                                              2.19
107 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                           3.57

Klöditől kicsit jobb időt vártam volna, de sebaj majd a Touron kell csúcsformában lenni. Klöden az összetettben is feljött az ötödik helyre.

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 819
Nekem is ez jutott eszembe, meg ahogy Sipi mondogatta, hogy az Astanások jót reggeliztek... Csak pozitívan, Vino is jót ment a Vueltán mégse bukott le.:)
Előzmény: JanFan (818)
JanFan Creative Commons License 2007.06.02 0 0 818
Attól félek, hogy Eddy túl jó időt ment ma...
Előzmény: Törölt nick (817)
Törölt nick Creative Commons License 2007.06.02 0 0 817

Bravó fiúk! Savo is nyert legalább egy szakaszt.:) A kis Sólyomlány nagyon rég láthatta az apukáját, nagyon nem hagyta nyugodni.:))

Törölt nick Creative Commons License 2007.06.01 0 0 816

Giro d' Italia 19.szakasz, Treviso - Comano Terme, 179 km

1 Iban Mayo Diez (Spa) Saunier Duval - Prodir                            4.34.49 (38.86 km/h)
2 Giovanni Visconti (Ita) Quickstep - Innergetic                            0.43
3 Marco Marzano (Ita) Lampre - Fondital                                     1.04
4 Michael Rasmussen (Den) Rabobank                                          1.08
5 Evgeni Petrov (Rus) Tinkoff Credit System                                    
6 Mario Aerts (Bel) Predictor - Lotto                                       2.54
. . .

12 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                                3.13

15 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                                 

35 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                                

66 Benoît Joachim (Lux) Astana                                                  23.08

72 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                                   

79 Steve Morabito (Swi) Astana                                                 

109 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                               23.21  
110 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                              

Összetett:

1 Danilo Di Luca (Ita) Liquigas                                         86.46.28
2 Andy Schleck (Lux) Team CSC                                               2.24
3 Gilberto Simoni (Ita) Saunier Duval - Prodir                              2.28
4 Damiano Cunego (Ita) Lampre - Fondital                                    3.29
5 Eddy Mazzoleni (Ita) Astana                                               3.46
6 Riccardo Ricco (Ita) Saunier Duval - Prodir                               5.19
. . .

14 Paolo Savoldelli (Ita) Astana                                           15.27
20 Andrey Mizourov (Kaz) Astana                                            31.45
51 Dmitriy Muravyev (Kaz) Astana                                         1.29.27
82 Steve Morabito (Swi) Astana                                           2.13.15
98 Assan Bazayev (Kaz) Astana                                            2.33.00
101 Benoît Joachim (Lux) Astana                                          2.37.30
117 Maxim Gourov (Kaz) Astana                                            2.55.45

Ma volt egy szökés amely hazaért, sajnos Astanas szökés nem volt... Holnap viszont veronai ITT szóval gyerünk fiúk! Mazzoleni ha jót megy feljöhet a 4.helyre. És Savo az egyik legjobb TT-s a mezőnyben szóval gyerünk!

HPéter1978 Creative Commons License 2007.05.31 0 0 815
Azért a kilencórás hátrány picit durva lenne. :-)

A CN általában óra.perc.másodperc formátumban adja meg az eredményt, de most valamiért perc.másodperc.századmásodperc formát használtak.
Szóval az utolsó Stefan Rucker 9 perc 24 másodperc hátránnyal ért be.
Előzmény: e. (814)
e. Creative Commons License 2007.05.31 0 0 814
Biztos alvás volt mint tegnap a Belga Körön, ahol a mezőny 14 perccel a győztes után ért be. :)
Előzmény: Törölt nick (813)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.31 0 0 813

Bayern Rundfahrt 1.szakasz, Garmisch Partenkirchen - Gundelfingen, 211.1 km

1 André Schulze (Ger) Team Wiesenhof Felt                          4.41.51 (44.94 km/h)
2 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC                                          
3 David Kopp (Ger) Gerolsteiner                                    

. . .

27 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                          

36 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                          

63 Thomas Frei (Swi) Astana                                              

77 Matthias Kessler (Ger) Astana                                         

83 Daniel Navarro Garcia (Spa) Astana                                    

86 Michael Schär (Swi) Astana                                            

110 Andreas Klöden (Ger) Astana                                          

2.szakasz, Gundelfingen - Eichstätt, 187.8 km

1 Erik Zabel (Ger) Team Milram                                             4.31.07 (41.56 km/h)
2 Sebastian Siedler (Ger) Team Milram                                            
3 Stuart O'Grady (Aus) Team CSC                                                  
. . .

27 Andreas Klöden (Ger) Astana                                                   

48 Matthias Kessler (Ger) Astana                                                 

55 Michael Schär (Swi) Astana                                               
56 Alexey Kolessov (Kaz) Astana                                                  

74 Thomas Frei (Swi) Astana                                                      

76 Evgeniy Sladkov (Kaz) Astana                                           

A többieket ma nem találtam. A CN viszont irtózatosan nagy időkülönbségeket írt de csak elírták nem?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!