Bravó! Redondo szépen tudott menni Moreauval, lespirntelni nem tudta/nem akarta. Így összetettben fellépett a második helyre. Ifjú tehetség, pár év múlva nagyon jó lehet a Vueltán!
MOndjuk ahhoz képest, hogy Ventoso tavaly olyanban hajtott a vueltán, aminek lyukas volt. Most már legalább tudjuk mire megy el 12 millió dezső évente:-)
Szerintem egy kicsit kilógnánk a mezőnyből, te az életkorod én meg a magasságom miatt, de más probléma nem hiszem hogy lenne. Annyiban pontosítanám a hírt, hogy az összetettben a Top Clean 10-ben szeretnék végezni és felhívom a szurkolók figyelmét, hogy a csapat Touron elért eredményei miatt ne bizonytalankodjanak el, kb 50-60 versenyzőt utólag ki fognak záni.
"Az Astana csapatát a Touron JanFan és Kuryuta fogja vezetni. Segítőnek kapnak olyan embereket, mint a Vuelta győztes Vinokourov, a Touron pódiumos Klöden, a kétszeres Giro győztes Savoldelli, és a tavalyi Vueltán harmadik Kashechkin. JanFan célja, egyértelműen az összetett megnyerése lesz, míg Kuryuta a fehér trikóért száll harcba. A csapat:
Kashnak mindegy, hogy hosszú ITT, vagy prológ. :) Jól ment ma, és Vinot sem kell félteni, az tuti. Anyukám neki drukkol, nem tudom mért pont a kazahot szúrta ki. :)
Szépen ment bizony.:) Vino ma nem nagyon tette oda magát, remélem a hegyekben jobb lesz. No meg ő azért inkább a hosszú TT-t szereti. Kasht pedig nem vágták fejbe semmivel=jól ment a prológon.:)