Jellemző, hogy csak feketében és fehérben láttok, és ha én nem nyalom vezéretek seggét akkor biztos zorbáéba vagyok! Ki kell hogy ábrándítsalak, a mai parlamenti pártok közül nekem egyik sem alternatíva, de te bátran nyald tovább ennek a bunkó maffiózónak a seggét, jó étvágyat hozzá!
"igazad van. sztem Gyurcsány nem jó politikus. egyik legfőbb érdeme mégis, hogy Orbánt egyelőre távoltartja a hatalomtól."
...és közben nem csinál semmit 4 évig, hazudik reggel éjjel meg este, és trükkök százaival megnyeri a választást...micsoda érdemek...de mi ez ahhoz képest hogy távoltartja azorbánt!
Nyugi, nyugi, rokksó. Sokkal többen tudják ,miért nem Orbán a megváltó, mint gondolod. A nép nem hülye, még ha vannak ilyen elkötelezett szolgalelkek, mint te. Te csak szavazz Orbánra és bandájára. Ez a te jogod. De hogy előre megnyugtassalak, azért mondom: kevesen lesztek. Nawazze...
Tökéletes ballibbant gondolatmenet azért nem jó mert jó!
Így tovább elftársak, minden eszközzel távoltartani zorbánt a hatalomtól, még ha az ország bele is döglik, mert az országnak az a jó...!
És van aki még csápol is az ilyen elmeroggyantaknak, hihetetlen hová züllik ez a nép! Most már tényleg azt gondolom hogy nincs lejjebb, de félek be fogjátok bizonyítani hogy van!
Vagy - rokksó - megint megnyerik a választást, nektek meg el kell gondolkodni, hogy 19 évig (akkor már 21) hogy vezethette az egész jobboldalt egy politikai gazember.....
Taps! ............ ilyet is tudtok, minő meglepetés? Ezt a mondatot akkor is lehet majd gyakorolni amikor fletó és bűnbandája végleg megbukik/lemond (és remélem megy a sittre)!
Sokan ellenezték az eü.reformot,de legalább olyan sokan támogatták. Ráadásul,ahogy megszűnt a vizitdíj,máris ki kellett pótolni a házidokik pénzét( Köszönjük,Alkotmánybíróság!)..
Akkor sem értem,hogy kapcsolod össze a TB-t a nyugdíjjal..
Most csak tetteted Magad ,ugye? Milyen lúzerség? Ha mi egy valamilyen közösségben vagyunk,ahol élnek a demokrácia szabályai és Neked van egy jó ötleted,amit velem együtt a szükséges létszámú tagság meghiúsít,akkor ki a lúzer?
Hja, végül is minek venne. Gyűjtsön csak a koporsóra, nem? Mondd csak, miért kell a nyugdíjasokat ott jobboldalon ennyire hülyének nézni? Ez valami késztetés részedről?
"A sok hülye szavazó a tál lencsére szavazott! Majd megbánja! Nem is olyan soká..."
A sok hülye szavazó 2006-ban meg egy tál babgulyásért szavazott Az MSZP-re (erősebb érdekérvényesítő képességgel rendelkezők állítólag sört is kaptak mellé), feltehetően már megbánták!
Te tényleg ilyen vagy, vagy ez csak egy paródia, és majd jót röhögünk ha lebuksz?
"Már évek óta bukott! Embernek is, kormányfőnek is, politikusnak is."
Uggyan kérem! Orbán már kétszer bukott! Mégis áll(?)! Vagy már csak a papa bányáiból származó kő tartja? Vagy a szőlőkarók? Esetleg Kaya Ibrahim inkognitóban?
Így van. Ezt akarta elkerülni Gyurcsány. De a jobboldali retorika ezt nem engedte-lásd népszavazás. Pedig most volt hosszú idő után először,hogy a TB-klassza pozitívummal zárt...
kicsit nehéz pozitívumként felfogni, ha a saját maguk által termelt hatalmas szarkupacból szorgosan ellapátolnak fél vödörnyit, még akkor is, ha tavaly csak negyed vödörnyit sikerült.