Hát, ha netán jövőre Trump bácsi győz, most meg Izrael elrendezi az iszlámot, akkor lehetséges , néhány, nyugati politikus is rájön, hogy be lehet menni fegyverrel, tankkal a nemlétező no-go zónákba Nyugaton is.
Hm! Bizony, nem 1% radikális az iszlámban. Szerény becslések szerint is 5-10%. Vagyis, ha az összlétszám alapján ítéljük meg, min. 50 millió emberrel kell számolni. És ott vannak a lassan de biztosan egyre fanatizálódó következő milliók is. Iszlámot jobban ismerők szerint, minden hívő szívében ott izzik a remény, hogy ismét megalakul a kalifátus. 9/11 után is örömködtek szerte a világban. Nem értem, hogy lehet ennyire zakkant a Nyugat, és tömegével importálja őket a világ minden pontján. Azt meg végkép nem értem, hogy csecsemőket lefejező csürhét, hogy ünnepelhetnek Kanadától Európán keresztül, Ausztráliáig.
Vajon a szánalmas nyomorék libcsik eltöprengenek, amikor a szállókon őrjöngve ujjonganak az arabok...? (New York, Toronto etc) - Majd azt nézd meg, hogy mekkora party lesz itt ha egyszer majd sikerül a libernyákoknak a Patást leváltani.
EUból meg ilyen olyan fedőszerveken keresztül próbálnak pénzt gyűjteni...
ps. lásd pécsi doki esete aki fennakadt az adományozásával a szűrőn... mert a hamaszhoz került volna a pénze, pedig ő egy karitatív szervezetnek szánta...
a 1918-as vérzivatrba írt Krónikás ének még passzol is a mostani Izraeli helyzethez...
a sok Q suttogó, meg konteóhívő meg szánalmas, a háttérhatalom... mert a tudjukkik... bezzeg az orkok...
értem én a modern kommunikáció, a NET, a szociális média elősegíti az idiotizmus burjánzását, és a falu bolondjai is egymásra lelnek... de attól még...
mert az EU nulla km csövet támogatott Gáza területén...
a Jordán völgybe építettek vízvezetéket, mármint fizették a vízvezeték kiépítését... (aminek a kivitelezését az Izraeli "vizes cég" végezte aki 98%-os tulaj) - azt meg a zsidó telepesek szokták megrongálni... hogy kibaccanak a palesztín farmerekkel...
Gázába tengervíz sótlanítót támogattak 10 milla euróból 2014-15-ben... azt meg Izrael lebombázta...
de legalább jó hatásvadász...
az hogy gázában a lakosság/növénytermesztés számára fontos vízhálózatot hogyan lopja és rakettásítja a hamasz az őket minősíti...
Ez így igaz! Tehát nem az egyik fél, vagy a másik fél a bűnös, hanem az, aki a szálakat mozgatja. Akiknek a fejét nem lehet lecsapni, bár az USA-ban most ezzel próbálkoznak:
9/11 és Hamász... Miért lett süket a CIA és a Moszad egyszerre, és hónapokra?! Sosem tudjuk meg. -De ez elárulja a bűnösöket -utólag!!-: "Kinek/kiknek állt ez érdekében???!!!"
ha lenne esélye, már megtette volna. de épp ez a legpipogyább és legfegyvertelenebb csoport, így behúzza fülét-farkát.
Európában nemcsak a nyugati fehér ember számít...
Kelet Európában még pislákol némi élet...
Az oroszok a siker reményével szállnak szembe a háttérhatalommal, és ha legyőzni nem is tudják, de egy többpólusú világrendszert ki tudnak erőszakolni.
"Az európai fehér ember az egyetlen csoport, amelyik eséllyel tudná leváltani a Hátttérhatalmat,"
ha lenne esélye, már megtette volna. de épp ez a legpipogyább és legfegyvertelenebb csoport, így behúzza fülét-farkát. még a saját vezetőivel sem bír, (inkább elköltözik, pl. hozzánk) nemhogy a deep state-tel, ami megvesz mindenkit kilóra. egyébként hogyan képzeled mégis ezt a leváltást? mert hogy roppant demokratikusan hangzik. szerintem simán és sokszorosan rászolgáltak a kiirtásra azzal, hogy mennyi áldozatot és szenvedést okoztak, akár csak az orosz-ukrán háborúval, ami csupán csepp a tengerben. a felhalmozott javaikat meg újra elosztani a nemzetállamok között.. kb. ez volna a minimum, ami nekik jár.. szép álom.