A s.y.b.e.r.i.a. zenekar megbízható társzenekart keres próbahelyiségébe
(külön terem, külön saját cucc!), költségmegosztásos (felezés) alapon.
Az ügy elég sürgős!
Az adott objektum ("vagy nemtom'":-) ) egy pince, bármikor lehet menni...
Éredklődni itt lehet:
Tóth Attila: 0670-314-7283
Goldschmidt Gábor: 0670-235-28-69
Szevasz te elveszett ember!
Még megvan a ruszki gitárom - éppen a napokban voltunk fönn vele a toldi-kunyhoban (bükkfennsík) és megszólaltattuk a boráztatta hangulatunkban.
Billentyűst keresünk roppant vegyes repertoárhoz. Purple, Nightwish, meg ami a kettő között elfér + saját témák. Próbaterem cucc van, kotta az nincs :) mail: stratofan@rentahost.net
A clavinetröl annyit tudok, hogy imádoma hangját, pl Led Zeppelinben használják itt-ott a kevésbé heavy cuccokon. Régen volt egy olyan fixa ideám, hogy ha egyszer zenét csinálok, mindenképp leszen benne clavinet.
A Leslie teljesen OK, de az alaporgonahangszínem nagyon messze van az elvárhatótól. Én azonban nem csak vintage elemeket építek a zenémbe, így nem drawbar- orgonában gondolkodom, hanem sokoldalúan használható profi szintetizátorban.
Persze, ami késik, nem múlik, egyszer lesz majd Hammondom is:)
Rusnya egy bordó, gyönyörű hangú Washburn elektroakusztikuson nyomja, továbbá egy barnás sunburst Epiphone Les Paulon.
(Meg muszájból a kölcsön-Jacksonomon, de azt utálja...)Mindkét gitár álomszép, és abszolút az ő stílusa!
Egyébként nekem is ruszki volt az első gitárom, de egy év után upgrade-eltem egy csehszlovák Cremonára:)
ONONON
Ki mit tud a Clavinetről? Presser mutogatta múltkor a Vámos-műsorban, hogy ez egy régi emléke a hetvenes évekből.
Nos, a topic kedvenc hangszerét viszont meg sem említette.
Azt tudom te ki vagy, ti. ismerjük egymást személyesen. Csak a való létben Laca a nevem félig:) Kaláka, idény nyáron, EFOTT..., A. Crying a Zeneakadémián... baze, én mutattam meg neked EFOTT2000-en az Epitaph-t hogy hogy köll játszani. Mik vannak, mi?
Szó nincs bomlasztásról, csak kézbe vettem a már vagy 5 éve kigondolt és azóta sokat érlelt projectemet - így talán beindul a dolog.
...
A Trinity pedig nagyon fasza együttes, úgyhogy eszembe nem jut otthagyni a bandát - hiába reménykednek a gitárnövendékek. Ez az én posztom. Ez a mi Trinity projectünk. :)
Miért lenne?Csak mindenki project-ezik,ahogy a nagyoknál szokás.
Nekünk Zolival például régóta van a Trinity mellett egy Golden Rust nevű metal együttesünk is.(velük jövő hétvégén játsszunk a Rocktogonban, a Trinityvel 1 héttel később)