Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
A firmware frissítés után felraktam a kíváncsiságképpen a térkép frissítést is, és utána nekem is Olaszország jött be. Akkor beállítottam mindent újra rendesen, azóta oda áll be bekapcsoláskor, ahol hagytam kikapcsoláskor. Utána visszaraktam mindent az új térképekből.
Én csak örülök,de ez hogy lehet,hogy a gyári cd-n nincs meg minden szükséges fájl?:-)Na mindegy,eddig ugyan az alap Miomap 3.3, de műxik!Viszont egy érdekesség, hogy a törés feltétele után Olaszországra állt be a térkép, amikor címet akarok beírni, ezekszerint ez állította Olaszországra, nem pedig a Skinek bármelyike?!
Valaki kérdezte, hogy mi a különbség az eredeti térkép, és a tört között. Nos szinte semmi, de a tört, az még nem minden részletében tökéletes, de csak a szomszédos ország térképével lehet ütközése a törtnek. Valószínű, hogy addig nem adnak ki hivatalos új térképet, amíg ezeket a hibákat ki nem javítják. (lehet, hogy velünk teszteltetik a térképeket, mielőtt kihoznák hivatalosan is, így nem nagyon kell megijedni attól, hogy ha egy "tört" térkép van a gépen) Különben is, ha azt akarnák, hogy ne férjünk hozzá, akkor az Ő dolguk ezt megakadályozni.
Igor ! Prábálj meg valami olyat a kijelző szélére szórni, ami a nedvességet magába szívja. Gondolok itt a sóra, vagy arra a kis tasakra, amit mellékelni szoktak mondjuk az új cipőhöz, valami "desiccant silica gel", biztos van pár a Te fiókodban is. De a meleg só biztos segít!
Eddig még senkinem sem sikerült a sokszorosítása, anno én is megvásároltam, csak most került fel a számomra legalkamasabb pda-ra, a Mio C520-ra :)
Az OziCE pedig simán felmegy, ha már "vincésítve" van a készülék. Csupán a Xania dll pack-ből kell a megfelelő "aygshell.dll".
Kipróbáltam ezt is, és kivállóan működik a program, csak épp az alábbiak miatt nem igazán használható.
Ugyanis rájöttem a készülék korlátjára. Gyalogos közlekedésre nem alkalmas, így geoládázásra, gyalogtúrázásra nem használható.
Legalább is meg kellene oldani valahogy, hogy alacsony sebességen is legyen folyamatos pozíciófrissítés. Mert most az a meglátásom, hogy kb 7-8km/h alatt nem érzékel mozgást.
És ezt próbáltam a MioMap-pel, az OziExplorerrel, a Nonival és a földutas topo térképpel is. Ezért gondolom én, hogy ez nem program, hanem készülék hiba.
Akkor most próbálj meg újra egy firmware frissítést. Szerintem valamit nem másolt fel a progi. Nézd meg, hogy minden ott van-e, esetleg másold be, ha valami hiányzik.
Mindezeket megcsináltam és ő is készített egy backup mappát,de ez eltűnt egyszercsak a gépemről...hát nemtom mi lesz, próbálkozom!Köszönöm a segítséget, még majd kérem a segítséged,ha nem baj, ha nem jutok semmire.
Most megcsinálom újra az egész műveletet, ha engedi!
Szép, halvány leopárd mintás. Ez lesz az új dizájn? Ez már a Miomap 9 ??? :-)
Érdemes akkor is ilyen védőeszközre beruházni (nem olyan drága), mert gyógyszert hiába teszel rá, attól még beázik, max. még belefolyik a gyógyszer is!