Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

panka Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4081
én is kaptam emlékeztetőt Miraiéktól, hogy lejár mingyá a vizsgám, úgyhogy én is szervezem a picimnek.
Előzmény: Caris (4080)
Caris Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4080
Azé' tessék csak drukkolni! :)
Előzmény: SzaboZE (4078)
panka Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4079
azaz, Együd Tibi ott mosolyog az első oldalon
Előzmény: SyL (4077)
SzaboZE Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4078
Ugyanmá mit drukkoljunk, lazán át kell mennie a vizsgán :)))

SzaboZE

Előzmény: Caris (4076)
SyL Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4077
Zoom-Zoom füzet várt??

Ez a Mazda Motor Hungary Infos Melléklete?
Zoom-Zoom Világ??

Ez az elsö? Vagy csak én maradtam le a többiröl?

Más.:

Jövö év közepétöl, jön az Erriksznyóc. :))

Előzmény: panka (4071)
Caris Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4076
Hali mindenkinek,

Hétf?n vizsgázik a gép, tessék drukkolni. És szerdán is mert akkor megyek a közlekedési felügyelethez matricarendszám ügyben... :)

Caris

Törölt nick Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4075
Hahó!
A Mazda6 Sport, Sport Kombi és dízel nemzetközi menetpróbáján volt szerencsém vezetni mind a három kiadást. Hát, minden elismerésem! :) A 136 lóerős dízelmotor derekasan gyorsul, igaz városban nem kedveli az ötödiket (de még a negyediket sem annyira!) és országúton gyakrabban kell visszakapcsolni, de nem vészes. A kormány + futómű egység szenzációs! Pontos, jól tartja az utat, élmény vezetni! Létezik 120 lóerős dízel is, de nem sokkal olcsóbb az erősebbnél, így nem is nagyon tervezik behozni. Németországban a Mazda6 navigációs rendszerét is sikerült kipróbálni, nagyon precíz, és jól használható, megzavarni sem sikerült, gyorsan kalkulált. Hiányossága: menet közben nem engedi állítgatni, mondván a vezető figyelmét ne vonja el, de így az utas sem tudja állítani, pedig a távirányító ezért lenne... néha saját hibánkból kitöröltük az úticélt, de ez egy kis megszokással biztos menne. A műszerfal anyagválasztása korrekt, különösen tetszett a kevlár mintás betét :)
Üdv,
CsG
GangstaBoy Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4074
Vegul is nem vettuk meg a BD-s 323 GT-t... :-( Megneztuk meg1szer, majd beszeltem a szereloimmel es kiderult, hogy tul sokat kellett volna meg rakolteni, hogy megbizhato, vizsgazott auto legyen. :-(
Ezek utan talaltunk egy Subaru-t az asszonynak. Az is japan es milyen jo!! Tip-topp, 2/4WD es csak 1 literes a motorja! :-)

GangstaBoy

GangstaBoy Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4073
Sziasztok!

/topic off

Sajnos ugy igaz, ahogy Pigmy irta!! :-(
Ha valahova kell MS SQL rendszergazda es programozo, akkor en is szivesen veszem a lehetosegeket! :-)

/topic on

Innentol kezdve -egy darabig- csak otthonrol tudok majd nyomulni - 56.6 rulez! Aztan majd kiderul! A feltoltest majd megoldom! Tovabbra is maradok tag, csak nem tudom, milyen surun jovok a forum-ra! Ha nagyon kellenek valami miatt, hivjatok a mobilszamomom - Mazda Klub oldalan fent van!

GangstaBoy

Előzmény: Törölt nick (4070)
Brownk Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4072
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tud-e valaki olyan céget, vagy embert, aki MO-n csinál chiptuningot egy 1994-es Mazda 323 BG 1.3-hoz.
panka Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4071
tegnap este egy Zoom-zoom füzet várt otthon az ágyamon... :)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.12 0 0 4070
/topic off

Az a mókás helyzet állt elő, hogy becsukták alólam (meg Gansta alól is) a budapesti céget, így állás nélkül maradtam. Gondoltam írok ide is, dolgoznak itt néhányan internetes cégnél, szóval ha kellhet valahova gyakorlott, legfőképp JAVA-s fejlesztő, ne kíméljetek ;)

/topic on

SzaboZE Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4069
Ez csak attól függ, hogy a japánok mennyire követelik meg majd a minőséget. A Suzuki is nagyon megbizható még a magyar is!

SzaboZE

Előzmény: netudGI (4068)
netudGI Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4068
Hát ez bizony gáz. A Ford minőség Mazda áron nem egy vonzó alternatíva. A 626 előnye pl. az Avesis-el szemben a származása. A Mondeo amúgy nem csúnya és még olcsóbb is, de részben a felhasznált anyagok, részben az összeszerelés minősége nem Mazda színvonalú. Reménykedjünk, hogy Mazda6-ot továbbra is a FelkelőNapOrszágában rakják össze. Egyébként csodák vannak. Pl. a VW Polo Classic és a SEAT Coedoba azonos szalagon készül, vegyesen, hol ez, hol az. Eleinte az egész világ azon röhögött, hogy ennek ellenére, a Polo lényegesen többe került, mert hátha nem mindenki olvas újságot. És ez az állapot tartható volt, a Spanyolok tudták az elvárt minőséget produkálni, sőt úgy tűnik a Csehek is tudnak VW-t összerakni, lásd Octavia. Szóval mekkkláttyuk.

netudGI
:)

Előzmény: Törölt nick (4066)
SzaboZE Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4067
Legfrissebb infóim szerint spanyolban dobják össze a Mazda2 és 3-at, de a 6-os marad japánban! Szóval adott, hogy mit kell majd venni :)))

SzaboZE

Előzmény: Törölt nick (4066)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4066
Európa meghódítására készül a Mazda

"...Mindkét cél megvalósításában döntő szerepe lehet egyes típusok helyi gyártásának. Az első Európában készített típus a Mazda2 lesz, de később valószínűleg a 323 utódát is valamely európai Ford üzemben fogják építeni."

Nesze neked Mazda-minőség, ebből is legenda lesz :)

LAV Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4065
SyL

A 4,5 milla soknak tűnhet, de ha most lenne annyi felesleges pénzünk, azonnal ráharapnánk. (Már csak a ritkasága miatt is érdekes)
GTX létezett 1,8-as motorral is, a sok kis apróságon kívűl még annyi a különbség, hogy annak kisebb a turboja és kisebb az intercoolerje is. Ja, és az csak 160LE körüli.
Amikor hasonló kategóriájú autókat nézegettünk, felmerült a Lancia is, de aztán a hatalmas minőségbeli különbségek miatt hamar elvetettük. Ha igazán autózni akarna vele az ember, bérelni kellene egy teherautót, hogy szedje utánunk össze az alkatrészeket.

Előzmény: SyL (4062)
SzaboZE Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4064
Azért a Mazda picit megbízhatóbb, mint a Lancia :)))

SzaboZE

Előzmény: SyL (4062)
SyL Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4063

Asszem most egy goo-cart verseny fog beugrani Cinkotán, ott elég jók a gépek.

A Mazdámat nem szivesen törném össze a ringen, max. egyedül mennék egy pár kört, hogy Schumi ne örüljön olyan sokáig a kör-recordjának. :))

Előzmény: mmmmonster killllll (4059)
SyL Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4062
**Netpostman

Köszi!
Igy már meggondolandó, már igy is haverom panaszkodik hogy a Lancia Delta HF int.re rá költi a gatyáját, nem akarok én is igy járni. :)

A GT-X nek nem más a motorja (1,6 Turbo ) ??
Igy kiderülne egy gépházba kukkantással, vagy az is volt 1,8 as motorral?

**szantosz

Hát nem tom azért a 4,5 milla (18500 Eur) kicsit soknak tünik egy 10évesért, még ha csak állitólag 5000 km is van benne,(ezt irják) akkor is!

szantosz Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4061
Halihó!

Itt találtam egy eladó GT-R-t. Szinte vadonat új (5000 km), igaz az ára is vetekszik egy újéval, bár tíz éves:

http://www.autoboerse.de/Detail;jsessionid=IVU5TQNTNF2Y4JQH4GTAUJA?gpnr=10038146&index=237&searchType=car

Netpostman Creative Commons License 2002.09.11 0 0 4060
Összesen 2500 db készült (ebből 300 eleve versenyautónak - kevés kárpittal, bukócsővel), tehát valóban nem egyszerű találni. A szervizelése költséges sport - mint midegyik hasonló autónak, úgyhogy az ember vagy nagyon gazdag, vagy megpróbál vigyázni rá. Alkatrész-ügyben hasonló a helyzet: minden van, csak bírd kifizetni. (Van sok kézzel megmunkált alkatrésze.) Utángyártott dolgok ritkán vannak (pl. ablaktörlő lapát ;-) A turboval eddig nem volt gond (általában strapabíró darabok), most megjelent rajta egy kis olaj...
A vásárlásban nagy trükk nincs, vagy jó, vagy annyira nem és akkor javítani kell, akkor nyilván olcsóbb. (Most aztán sokat segítettünk.) Ezért célszerű megmutatni olyannak, aki már látott lehetőleg több különbözőt (Mester Zoli, Tóth Józsi). Még az fontos, hogy a GTX / GT-R különbségre oda kell figyelni!! A GTX is jó autó, de azért más az értéke - sokan tesznek a GTX-re nagy lökhárítót és "lyukas" motorháztetőt, és árulják GT-R-ként.
Ha valami nem érthető, akkor szivesen segítek. (persze a tapasztalatok alapján - hiszen nem _értek_ hozzá...)
Előzmény: SyL (4055)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4058
Olyasmi... Bár csak az utóbbi 2 évben nézegettem ilyeneket :)
Előzmény: SzaboZE (4057)
SzaboZE Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4057
Életed során? :))))

SzaboZE

Előzmény: Törölt nick (4056)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4056
Hirdetésekben nem látok sehol.

Én már láttam, legalább 2x :)

Előzmény: SyL (4055)
SyL Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4055
**SzaboZE
**Netpostman

Köszönöm!

**Netpostman:

Allat kis gép, mennyire költséges a fenntartása, szervizelés? Turboval szoktak lenni zürök?

Hol lehet hozzájutni egy GT-R -hez itthon?
Hirdetésekben nem látok sehol.

uDv

SzaboZE Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4054
Nem egy versenygép a V6 alapesetben, 148 LE és 9,4 alatt van százon.

SzaboZE

Előzmény: SyL (4050)
Netpostman Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4053
A 323 GT-R papíron 186 LE; gyakorlatilag agyonütve, megfojtva :-)
Ha levegőt is kap (direktszűrő, megf. töltőnyomás) és megfojtva sincs (rendes kipufogó kevés katalizátorral ;-) akkor könnyen lehet 220-250 körül akár utcára is. A versenyautók meg nyilván szabály-függőek, elsősorban a szűkítő méretétől függő teljesítményt produkálnak, pl.
305/402LE
Előzmény: SyL (4052)
SyL Creative Commons License 2002.09.09 0 0 4052
Okéj zolcs :-)))

Majd szólok, egyébkénnt Zolával voltunk.
Oda nyomtuk a HF integrale -nek, csak ugy süvitett
a 205 ló.
:))

Előzmény: mmmmonster killllll (4051)
SyL Creative Commons License 2002.09.09 0 0 4050
Hali!

Hétvégén voltunk Ringen haverral, volt több kategóriában verseny(Astra kupa,Tura,N,Forma...)
de ami a lényeg talákkoztam Kincsesékkel, épp az idöméröröl jöttek. Vitték az 1st gen Rx-7 -est,
és egy piros 2nd gen verseny gépet is.
Dumáltunk is vele, megmutatta a gép szivét.
Sajnos nem láttam a versenyt mert nem maradtam sokáig délután. Ha volt valaki közületek, mondja már el mi volt, hogy szerepeltek, stb ...

Kérdések:
*** Gangsta vagy valaki aki tudja>

Hány Lovas egy 323F V6??

Ill. hány lovas Netpostman 323 1.8 GTR Turbo gépe??

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!