Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Akkor erre holnapig kell várnod, mivel perceken belül itt vannak a vendégek, és nem mennek haza korán. :-) Holnap megcsinálom és beszámolok. Addig gyűjtsd az adatokat!
Nekem Sony Ericssonom van, azzal ahogy nézem, sokkal jobb lett a BT kezelése. Korábban a híváslistát nem ismerte, és a telefonkönyv áttöltés is sokkal gyorsabb lett. Negyedóra helyett fél perc. Viszont nem igazán stabil, mert csinálnom kellett egy resetet, mert nem engedte a telefonszámok lekérését, sem a híváslistát. Reset után már megcsinálta rendesen.
Ez a kontakt áttöltés tényleg nagyon fontos? Nekem még az R1x fw-vel sikerült, de nem sok örömömet leltem benne. SE D750i, az ékezetes nevek viccesen néznek ki, stb. A beépitett BT szerintem felejtős. Ráadásul csak egy telefont kezel (egyszerre), nekem sajnos kettőt kellene, de nem ez a fő baja. Outlookkal nem lehet szinkronizálni? Ezt a lehetőséget én nem vizsgáltam, mivel nem MS a preferált oprendszerem, pláne nem az Outlook, de a fő ok a szerintem gyakorlatilag használhatatlan BT.
Én nem vagyok lusta, megcsináltam, bemásoltam, de semmi változás.Egyszerüen nem is vesz tudomást róla .Persze lehet valamit nem jól csináltam. Egyébként megkaptam, KÖSZÖNÖM!!
Köszönöm, megjött most telepitem Nekem a a poi/speedcam könyvtárban van egy file hogy " SpeedcamUpdates spud " "0" állománnyal. Ennek ott kell lenni vagy ki kell törölni.