a 3 hónap nem OK, mivel ugye egyetemre járok. Egyébként se gondoltam komolyan... De azért köszi! Mondjuk érdekelne, milyen melók vannak. Jah, egyébként mindjárt írok Neked is egy mailt....
Ha kened az angolt szetnezek neked,de min. 3honapot dolgoznod kene..... 3honap alatt min. 300k-t hazavinnel.....(miutan lejott minden ktg. a repjegyet is beleertve)
enyémen a futóművel kellene csinálni már valamit, illetve a hátsó fékekkel. lengéscsillapitók meg szerintem elől hátul szarok , úgy ahogy vannak. fos-puha rugózása van szegénykémnek, és jobb elől még nyöszörög is valami rugózás közbe, úgy 100 km folyamatos táv megtétele után.
most költünk majd az autóra sztem 300 k-t, fékek, váltó meglesése, szelepfedél-tömítés, vezérműszíj csere, meg a karosszéria teljes felújítása.... úh most nincs rá pénz :(
Az enyémen sincs alufelni. Én az új Corsa dísztárcsáját használom. Az is jól mutat! Szerintem erre az autóra nem illik a kevés, vékony küllős alufelni, vmi olyan kell, ami vastag vagy sok küllős...
igen, köszönet érte Sorik23-nak mivel ő adta nekem ezeket a szinte új állapotúakat. így kicsit azért szebben néz ki az autó, no közel sem annyira mint másoké az alufelnikkel :)
na mi meg Ottóval összehoztunk ma 1 rövidke talit. jó volt. sikerült összebarkácsolnom neki egy (remélem még most is) működő ECO gombot:) nagyon izgi volt ugyanis megtudtuk hogy a kapcsolóknak és a gomboknak máshol vannak az izzók műanyag foglalatára kialakitott érintkezői (pontosabban: 2 stimmel, a harmadik viszont nem.) na azt egy 5A-es biztosíték belső drótszálával hoztam össze hogy mégis stimmeljen a 3. érintkező:) garanciát persze nem vállaltam neki rá :D itt van 2 képecske: :)
Nem tudsz aludni ugy latom.....(en sajna melozom....)
Igen,van tobb nyugat europai orszagban ez a fajta ado,de ott a real berek is joval magasabbak.... Itt a minimalber kb. 200.000 Ft ami jol hangzik,de itt is sok a kiadas-viszont valoban jobban elnek az emberek-sot voltam jopar orszagban(szinte mindben Eu. szerte) es mindenhol jobb a megelhetes,de ott van is hattere az orszagoknak ehez.... Nalunk 3 millio ember(a minimal beresek)tartjak el az orszagot......Az pedig,hogy ado -ado hatan nem fogja az orszagot kivezetni a "mocsarbol".....-de errol lehetne hosszan beszelgetni,csak sajnos nincs ertelme.... :-((
Nem havi szinten lesz,hanem eves ami nem oszt v. szoroz sajnos.... :-((
Itt eppen ma beszeltem errol az angolokkal.Itt is van ilyen havi kb. 30.000-rol indul egeszen a csillagos egig attol fuggoen milyen hazad van..... Viszont ami ebben foglaltatik az a szemethordas(nalunk komunalis ado),kozvilagitas az utcakban,es az utado ahol laksz abban a faluban(otthol teljesitmeny ado)tehat itt ezt takarja....Nalunk ezeket kulon fizetjuk..... Amit undoritonak tartok az az,hogy nem eleg,hogy megvettem(van hitelem)fizettem kb. 4 helyre(foldhivatal,stb...)es orulok,hogy az evek alatt rendbe raktam kivul belul tobb millat rakoltve....Most pedig jon ez a fasz kormany es megint lehuzna a bort rolunk.... Hiaba keveset vagyok otthol ugyanugy fizetek mindent+itt is(kb.120.000/ho az alberletem)szal menjenek a picsaba.... Valamint kerdem en mig hitel van a lakason es tulajdonkeppen nem en vagyok hivatalosan a tulaj,hanem a bank miert tolem kerik????
Elnezest a tobbiektol az offert,de nagyon kihoznak a sodrombol az ilyen lehuzos adokkal.... :-((
Sziasztok ! Olyan kérdésem lenne,hogy alpine iva d 106r dvd-s fejegységhez kapcsolt e már valaki navigáciot ? Mert a gyári navi 300000 pénz.És egy csöppet sokallom. Különben nagyon jo kis kütyü.