A PotBlack tornan ott volt, es teljesen jol nezett ki, olyan volt mint kb 1 eve, szoval szerintem mar minden rendben vele. Csak maradjon is igy, mert rohadt egy betegseg...
Egy szomorú hír: kedvenc snooker bíróm Colin Brinded meghalt ma reggel.
"He had been suffering from cancer and passed away peacefully this morning at his home in Great Yarmouth. Colin first refereed in 1976 and officiated the 1999 World Championship final. His gentle nature and good humour will be missed by all on the professional circuit."
Viszont Murphy már vezet 1-0-ra úgyhogy ha számításaim helyesek, akkor Ronnienak a hátralévő összes framet meg kell nyernie hogy Davis jusson tovább. Hát őszintén szólva ennek nagyon kicsi a valószínűsége :)
Tegnapi hir, hogy a Masters selejtezoben Stuart Bingham lott egy maximumot. Mar csak ketten versengenek a Mastersbe kerulesert, Bingham es Carter, ma meccselnek.
Stephen Hendry vs Shaun Murphy 4-2 Jimmy White vs Stephen Maguire 3-3 Stephen Maguire vs Steve Davis 2-4 Ronnie O'Sullivan vs Ding Junhui 3-3
O'Sullivan, Hendry es Junhui mar biztos tovabbjutok, az utolso helyert Murphy es Davis kuzdhetnek, Maguire illetve White mar kiesett.
Steve Davis nem lesz ott Kinaban, miutan allitasa szerint elfelejtett megjelenni a Ricky Walden elleni selejtezo merkozesen. Mivel Ding Junhui a verseny elso kiemeltje, Shaun Murphy pedig a masodik kiemelt, igy a 15. helyezett Davisnek selejtezot kellett volna jatszania, csak errol nem tudott.
Mas erdekessegek is voltak a selejtezoben, hiszen kiesett Carter, Pinches, McCulloch, Milkins, Parrott, Day, King, Hamilton, illetve Fu is.
Malta nemreg lett bejelentve, es idoben utkozik az egyik International Pool Tour versennyel, ahol esetleg indulni szandekozik (egyelore csak a november vegi versenyre biztos a nevezese).
Ian McCulloch lesz a szabadkartyas a Mastersen. Ugyan 16. a vilagranglistan, de Murphy VB-gyozelmevel a kiemelesi rangsorban eggyel lejjebb csuszik, ezert automatikusan nem venne reszt, viszont igy ott lehet. A 18. resztvevo majd kvalifikacios tornan vivja ki a reszvetelt.
Én most láttam 5 percet a Hendry-Stevens frame-ből. Hendry kétszer nem talált el egy pirosat, ami NEM volt snooker-helyzetben. Elképesztő! Kicsit mentségére legyen mondva, hogy nagyon vékony safety-t akart játszani.