Igen,ez is zorog es hullik ki belole a sok szaraz dzsuva ami meg legpuskaba 4.5-es loszernek lehet jo is lenne.... Ha viszont jo akkor megsem pisszen es ne potyogjon belole semmi..... ;-)
Igen,en sem gondoltam volna hogy az kis bigyo(na jo nem olyan kicsi)felelos a tankom allando pukkadozos hangjaert ,es azert hogy a tanksapka levetetele mindig sziszegessel jart es nem tudtam soha rendesen csurig vagni az autot.... Csere utan minden faszas lett,igy ezen problemam mar a multe... ;-)
igen az szellőzteti a tartályt, illetve egész pontosan úgy tudom befele enged levegőt, de kifele nem, magyarán nem tud párologni a benzin, de ha jól megeteted az autót nem fog összehúzodni a tankod mint 1 nájlonzacsi.. de VeciV6 a szakértő ezen a téren, ő ha jól emlékszem F astráét vett az övébe, és talán árban olyan 5-6ezer forintba kerülnek ezek használtan (?)
Nah, az az aktív szénszűrő az üzemanyagtartályt szellőzteti, ugye? Itt már vett valaki ilyet bontottan, kb mennyi? mert ha nem sok, én is beruháznék egyre. :)
én tuti szettbe cserélném , főleg ha már ilyen sokat ráköltötök az autóra, akkor ne legyen fél munka, és újabb 15ezer kmig ne kelljen felnyitni a motorteret, max egy kis ablakmosó miatt.
A vezérműszíj hozzátartozóinál a feszítő és vezetőgörgőkre gondolsz? Szóval egy komplett szett kellene? valami ilyesmi? Szett :S Abból az "olcsó" SKF is 52 ezer...
a fékekkel tudom, mi a helyzet... az cserés váltóolaj szintet ellenőrzöm majd én....
A fojtószelepnél vannak ilyen megkerülő csatornák vagy megkerülő furatok az nem lehet eltömödve véletlenül? Ezek ilyen kis átmérőjű furatok de ha el van dugulva akkor befolyásolja a motor működését!
Minden le lett kaparva elötte! Magasnyomású mosó volt először utána én következtem drótkefével meg csavarhúzóval! Haverom meg lefújta olyan alvázvédővel amit vízzel kell higítani! Amikor fújod akkor még barna a festék ha megszárad akkor fekete! Állítólag tuti jó anyag! Most már jöhet a nyárrrrrrrrrr :-)
Faterommal konzultálva, elmesélt egy-két dolgot azok után, hogy próbáltatok segíteni. Szóval a probléma még nem szűnt meg (alapjárat ingadozás), annak ellenére, hogy az AGR-től kezdve minden ki lett tisztítva. Az autó újabban olyat is csinál, hogy pl. piros lámpánál kb. 20-30 másodpercig ha áll az autó, akkor az alapjárat hirtelen lecsökken 750-es fordulatról úgy, hogy le is fullasztja magát. Ez nálatok is előfordult már, akinél szar volt "valami"? Alapjárati motor lesz a ludas? Ha igen, hol és milyet vegyen, és mennyiért?