Ügyintézés megtörtént :)
Első lehetséges dátum 30-a. Esetleg te tudsz hétvégére is szervezni? Mert akkor viszont még jobb lenne. Mondjuk a 28-29. De ezt asszem írtam már... bocsi, kicsit fáradt vagyok :)
Hm... akkor nekem hülyeséget mondott a titkár néni. Egyébként mit szólnátok a 28-29-i hétvégéhez? Ha összejön egy csoport, akkor esetleg hajlandóak máskor is megtartani a térninget.
Na utánanéztem. Szóval a tesztautó plussz 4e, tehát összesen 13 tagságival. Én már voltam itt, nagyon tanulságos és szerintem időszerű tél előtt!
" A különböző időtartamú kurzusok ajánlataiból:
- Elméleti felkészítés, bemutató film segítségével
- Vezetéstechnikai pálya megismertetése gyakorlati bemutatóval
- Vészfékezési gyakorlatok száraz és vizes pályán
- Megcsúszó, megpördülő autó egyenesbe kormányozásának gyakorlása
- Jeges pályán történő vezetéstechnika megismertetése
- Különböző akadályok mellett való elhaladás gyakorlása, stb.
A kurzusok 8.00 és 13.00 órától - maximum 10 autós részvételével kezdődnek. Lehetőség nyílik csoportok fogadására is, mely esetben kívánság szerint állítjuk össze a programokat, természetesen előzetes egyeztetés alapján. Az autósok a pálya használatáért rendkívül kedvező díjat fizetnek. (az árak 3,5 óra időtartamra vonatkoznak)"
Sziasztok!
Bocs, hogy csak beesek, de pont most írtam egy rakás embernek hasonló témában levelet: Hörbi szülinapját igyekszem titokban megszervezni (még szerencse, hogy ide már nem néz be :). A meglepi egy téli vezetési tréning lenne, 30-án a Breda József utcában Pesten. Sajnos csak hétfőn és pénteken van ilyen mulatság, tehát ekkorra kértem időpontot, de ha sokan jelentkeznek, lehet, hogy hétvégére is le lehet szervezni, talán olcsóbban is.
Egyelőre úgy néz ki, hog klubtagságival saját autóval 9.000 Ft +ÁFA, teszt autóval (Suziki swift) 4.000 Ft + ÁFA. Ugyanez klubtagsági nélkül 11 és 6 pénz.
Mit szólnátok hozzá?
Különben igyekszem jelen lenni, de most megint rengeteg a meló és ráadásul a fősuli is elkezdődött...
Várom a válaszokat, akár emilben is :)
Örülök, hogy másnak is tetszik az ötlet, Egyrészt jó kis szórakozás, másrészt nem árt, ha mindenki kicsit kitapasztalja, hogy hogyan viselkedik az autója havon.
Úgy tűnik, van egy legálisan , ésszerű összegért bérelhető repülőtér BP-től 30-40km-nyire. Innentől fogva akár a 7. találkozó helyszíne is megvan!!!! Bár jobb lenne melegebb időben menni.
Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy lesz még 1 Mazdánk. Persze csak akkor, ha az asszony levizsgázik vezetésb?l... :) Ugyanis az övé lenne... :)
A kiszemelt gép már megvan.