Mondjuk ő szinte egész európai karrierjét Törökországban töltötte (ezen kívül a Mornar Bar színeiben játszott még pár meccset), szóval lehet nagyon nem a Falco árkategóriája.
A pályafutása alapján ő talán elérhetőbb kategória, bár a lepattanózás nem tűnik nagy erősségének (leszámítva az utóbbi szezonban a török csapatánál eltöltött öt meccset).
Az elmúlt 3 évben 17 percet átlagolt meccsenként. Valóban, a heti két mérkőzés már nem neki való, de ettől függetlenül biztos vagyok abban, hogy adott esetben tudna majd ugyanennyit átlagolni itthon is. Amennyiben pedig lesz még BCL-es csapat akkor elképzelhető, hogy kihívásnak fogja találni és lesz még motivációja.
Szerintem az teljesen normális dolog, hogy úgy érzem, ha egy csapatnak a város a tulajdonosa és az elmúlt években ez a csapat sorra gyűjtötte a bajnoki címeket, akkor megérdemlik a további bizalmat azok, akik ehhez a segítséget adták. Pont úgy, ahogy a sikerek után az edzőknek is szokás megadni a további lehetőséget. Mivel ez a Falco fórum, ezért itt természetesen ennek szempontjából közelítem meg a dogokat.
Így van, lengyeleknél 4 nyert meccsig megy a döntő és nagyon kevés esély maradt sajnos Beniéknek, innentől 3 meccset kellene sorban behúzniuk ami az eddig látottak alapján óriási csoda lenne.
Sajnos Beni is nagyon visszafogott teljesítményt nyújt eddig, a tegnapi meccsen már "csak" 13 percet kapott, pedig rendre csapata legjobbjai között szokott lenni.
Ne feledjétek, hogy a csapatunk az elmúlt években sorra nyerte a bajnoki címeket valamint Európában is megismerték a Falco és ezáltal Szombathely nevét is. A klub tulajdonosa és legfőbb támogatója a város. Én azt gondolom, hogy amikor rendben mennek a dolgok - a csapatnál és a városban is -, akkor mindig az a jó döntés, hogy megadjuk a további bizalmat azoknak, akik az elmúlt években ezt megteremtették számunkra és ezzel megannyi szép emlékre gondolhatunk vissza. Értékelnünk kell ezt a munkát akkor is, amikor rajtunk van a sor. Ezeket ne feledjétek holnap sem !