"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
"Kövér László úgy fogalmazott, Katalin asszony soha nem volt amerikai stílusú first lady, ő egy magyar nagyasszony volt és maradt, a legszebb női erények megtestesítője, aki az áldozatvállalásban, önzetlenségben, szeretetben és megértésben lelte meg az önmegvalósítás kulcsát.
Nezd Endreba, leirtad parszor, hogyha a no elhet csaberejevel, te miert nem elhetsz a ferfiui erofolenyeddel, erre analog a nyakleves. Azert, mert nem mondtad ki, en meg igy ertettem, megmeg par olvasoneni-olvasobacsi is.
A no csaberejevel a te ferfiui csaberoddel kene valaszolnod, es itt jon kepbe a cikk, illetve egyes megallapitasai, amire mar korabban is ravilagitottam: a ferfiaknak ebben a "szep uj vilagban" le kell mondaniuk egy-ket privilegiumrol. Egyeseket ez zavar, masokat meg nem. Eddig sem utottem a noket, nem is szandekozom. Szoval tolem buntethetk a noveroket, engem nem erint. Nekem nem hoz valtozast az eletemben a nok nyomulasa, mert azt nem tudjak megtiltani, hogy olyan novel eljek egyutt, aki az en elvarasaimnak megfelel. Te is keress olyan not, akinek ugy kellesz, ahogy vagy. Ilyenkor nem az a megoldas, hogy megprobaljuk a nezeteinket raeroszakolni a tarsadalomra, de ez a feminacikra is igaz! Szepen mindenki eloadja a sajat gondolatait, a tarsadalom meg majd eldonti, merre tovabb. Ha az lesz a tobbsegi akarat, hogy a nok otthon fejjek a teheneket, akkor majd abban a vilagban fogunk ervenyesulni.
És ha az a cikk azt írja, attól a valóság is azzá változik?
Az én világnézetem a tapasztalataim eredménye, nem egy sikeres propagandáé.
Tőlem azért nem kapsz magyarázkodást a nyakleveses kérdésedre, mert attól valóságosnak tűnne.
Nem, nem valóságos dologról kérdezel. Hazugságról kérdezel.
Ki mondta hogy sokezerévig minden rendben volt? Avagy ki mondta hogy ettől most minden rendben lenne? Senki. Ezért nem kaptál választ.
Az hogy szerinted nem kell az idiótább feministák túlzásaival foglalkozni. hm.. az is egy vélemény. Nincs érte harag, sose kelljen belátnod hogy nem jól gondoltad. Ahogy a logikusság is addíg logikus, amíg a hatalomról szól.. faxa logika.
Az viszont fontos, hogy a nőhatalom az CSAK NÁLAD az, amit írtál. Ezért védheted.
Károsnak látom azt a konzervatív világnézetet, ahol/amiben egy nőnek alárendelt szerepben kell léteznie ahhoz, hogy egy férfi férfinek érezhesse magát, és a cikk mondanivalója szerint a széljobbant idióták sajátja az ilyen gondolkodás. És sajnos Endrebá világnézetén is ezt látom tükröződni. A világ megváltozozott. Miért is baj ez? Legalább kétszer feltettem már ezt a kérdést: ha nyaklevessel jutalmazhatnánk a nők engedetlenségét, akkor rendben lenne minden, hiszen sokezer évig ez működött? Azt látom itt, hogy néhányan azt kérik számon (például a családon belüli erőszak), amiért manapság már lenézik az embert. Szerintem hasznos dolog, hogy a nők is megkaphatnak bármilyen lehetőséget a közéletben, gazdaságban, politikában, művészetben, sportban, bárhol. Az, hogy az idiótább feministák túltolják a bringát, az viszont káros. Nem baj, hogy sok nő jár a felsőoktatásba, a "logikus" az lenne, hogy pl a parlamenti helyek felét is ők birtokolják, ahogyan a társadalomban is az emberek fele nő, viszont a női kvótával nagyon nem értek egyet. Szóval a "nőhatalom" nálam csak az esélyek, lehetőségek elérhetősége, nem automatizmus, mint ahogy egyesek sugallják. Tök rossz például a nők 40 nyugdíjprogram, miközben a férfiak eleve korábban halnak, tehát kevesebb nyugdíjas év vár ránk, mint a nőkre, de ez megint messzire vezet. Problémásnak látom a feki nyugdíjrendszert, hiszen az teszi ezt lehetővé, a manyup topikban sokat írtunk erről. De ezt sem igazi nőhatalomnak látom, egész egyszerűen a politika megvette a nőket kilóra. És ez például jogosan bassza a csőrünket, gyakran vállalunk veszélyesebb munkákat, sokszor akkor is toljuk a melót ezerrel, mikor okosabb lenne kipihenni pl egy derékfájást, gyakrabban túlórázuk, hétvégézünk is. Bár ha korrekt akarok lenni, a nők meg beleteszik ezt a plusszórát a háztartásba, gyermeknevelésbe...
Nem tudhatod, kivéve, ha bennfentes vagy esetleg, hogy ez a kapcsolati dinamika miért működik (még mindig), illetve, ki miért marad, milyen megállapodás született a felek között a külvilágnak szánt festett színfalak mögött. (Visszakérdezek: Szájer-Handóék, szerinted?)
Tegnap este felbosszantottál, és arra jutottam, hogy nem jövök ide többet, Endre.
Ez a felfogás, amit magadévá tettél, olyan mélyen önző, hogy engem viszolyogtat, és minél többet fejtegeted, annál rosszabb lesz. Totálisan ellenkezik az én párkapcsolatról alkotott felfogásomról, amiben kölcsönösség van, és nem a másik időleges lehúzása a saját ideálom megvalósítása érdekében, aztán meg utánam a vízözön, majd tartsák el a gyerekei(nk) az özvegyemet... Erre én már csak csúnyákat tudnék írni, nem teszem.
Minden jót, boldog karácsonyt és minden évben egy új ilyen asszonyt, amit elképzeltél! :)