Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Olympus M. Zuiko Digital 15mm f/8 vázsapka obi fehér színben. ÁR: 25.000 HUF
Az objektív külseje és a lencsék állapota is teljesen új, hibátlan, karcmentes és tökéletesen működik.
Csak kipróbálva lett.
Hátsó sapkát adok hozzá.
Remek kis obi, szuper vele fotózni. Az összes Micro 4/3 Olympus és Panasonic vázzal kompatibilis.
Személyesen kipróbálható, átvehető: Nagyvárad tér, Corvin-negyed, akár Újbuda Központ, vagy metrók és 4/6-os villamos vonalán bárhol. Foxpostal is küldhetem.
Elérhetőség: atiterdik KUKAC gmail PONT com / 0670 618 nulla nulla hatvan
Eladó egy újszerű állapotú Panasonic DMW-FL360L vaku, minden gyári tartozékával (vakutalp, puha tok, használati utasítás), számlával, dobozában. A vaku garanciás 2022. 07. 03.-ig. Gyári szám: 20190408. Irányár: 47000 Ft. Érd.: 06703951187 ill. emailben. Átvétel személyesen, de postai úton is lehetséges.
Eladó egy újszerű állapotú Panasonic DMW-FL360L vaku, minden gyári tartozékával (vakutalp, puha tok, használati utasítás), számlával, dobozában. A vaku garanciás 2022. 07. 03.-ig. Gyári szám: 20190408. Irányár: 47000 Ft. Érd.: 06703951187 ill. emailben. Átvétel személyesen, de postai úton is lehetséges.
Eladó egy újszerű állapotú Panasonic DMW-FL360L vaku, minden gyári tartozékával (vakutalp, puha tok, használati utasítás), számlával, dobozában. Gyári szám: 20190408. Irányár: 47000 Ft. Érd.: 06703951187 ill. emailben. Átvétel személyesen, de postai úton is lehetséges.
A 14-140 objektívre írta, hogy jó az ár. A 12-32 előtti hirdetésben, és tényleg így is van. Általában 100 fölött mennek, az első verziók mennek ennyiért. A 12-32-ben igaz, hogy voltak már fent olcsóbbak is, de most kb csak ez meg egy másik van fent használt piacon. Megjegyzem ott a kedves eledó nem reagál semilyen formában a megkeresésekre...
Engem érdekelne, hogy mitől olyan jó ár ez? Ez az objektív itt 42 ezer forint, egy másik hasonló oldalon ugyanezt nagyon sokszor árulták már 30 és 35 ezer forint között (most is van belőle), sőt néha 30 ezer alá is benézett.
Panasonic Lumix G Vario 12-32mm / f3,5 - 5,6 ASPH, Mega O.I.S. 2db szűrővel (H-FS12032) eladó. Objektív ára +2 db szűrővel (37mm) 54000,-Ft
Micro 4/3 objektívek között legjobb kompakt zoom, szinte súlytalan, minimál költségvetéssel. Az objektívet Pana GX8 vázon használtam, de az utóbbi időben egyre kevesebbet vittem magammal és szeretném, ha más is örülne neki. Az objektív általános jó állapotban van, Cirkular-polar és szürke ND vario szűrővel csomagban eladó. Védősapkák járnak az objektívhez. Személyes átadást preferálok Budapest - Újpest - Angyalföld körül. Egyben a 2 db szűrővel 54000Ft, csak objektív: 42000Ft
Panasonic Lumix G Vario 14-140mm / f3,5 - 5,6 ASPH, Power O.I.S. HD teleobjektívem (H-FS14140) eladó lett. Ára: 83.000,- Ft
Micro 4/3 objektívek között igazi mindenes, kirándulások barátja, minimál költségvetéssel. Az objektívet Pana GX8 vázon használtam, de az utóbbi időben egyre kevesebbet vittem magammal és szeretném, ha más is örülne neki. Az objektív általános jó állapotban van, nem volt szervizben. Védősapkákat és napellenzőt adok az objektívhez.
Személyes átadást Budapest - Újpest - Angyalföld környékén preferálok. S/N: HN5CB001898