Nem abban a hozzászólásban, hanem az összesben. Amit bemutatsz, ami a fejedben van, az maga a zűrzavar, butaság és agresszivitás. Végletekig agresszív vagy, és ha nem az történik amit te akarsz, akkor bosszúálló vagy.
Szegény férjed, szegény gyerekeid. Én ezzel ki is száltam a vitátokból, mert tudom, hogy változtatásra képtelen vagy, nekem meg van ennél jobb dolgom is
Bocs de egy darabig nem fogok erre járni. (Őszinte voltam, csak mert megkérdeztél!)
A ket nem jol mukodjon minden teren el kell ismerni hogy kiegeszitjuk egymast.Ebbol kiindulva szep dolgokat epitunk egyutt.(jol hangzic teoretikaban) megeri kiprobalni , a minden napokat szeppe tenne ha odafigyelunk a masikra.
Olvasom észrevételeidet. Én sok mindenben igazat adok neked.
Én már több munkahelyen dolgoztam, de ha módom van válsztani, sohasem megyek olyan helyre ahol nők a főnökök.Többnyire elviselhetetlenek, kicsinyesek és idegesítőek.
Sokszor hallgatom nőtársaim csevegését, és magamban azt gondolom: Úr isten ha én a férje lennék ennek, bizony eltángálnám ezt a pi...át.
Szerintem a csládot a féfinak kell irányítania, és a nőnek pedig követnie a férjét.
Asszonyverés, "utálom a nőket", iszlámozás, zsidózás!
Gyerekek! Talán volna ennél sokkal jobb téma is! Vagy ha a nők és vallások utálatáról akartok napokig elmélkedni, nyissatok erre egy másik topikot. A menj az anyádba sem annyira jön be!
Ha valaki arab vagy más vallású az egy dolog! Lehet még normális ember! Szívetek joga megválasztani a társaságotokat és azt is kivel beszélgettek itt a topikon, de nagyon jó lenne ha mindez kultúrált stílusban zajlana! 2-3 napja mást sem olvasok csak utálatot, szitkokat!
Lehet tényleg tovább kell állni innen és hagyni kibontakozni a nagyon szélsőséges gondolkodású topiktársakat!
Kérlek Titeket, akinek nem inge ne vegye magára a megjegyzésemet!
Na megyek és inkább játszom a gyerekeimmel, jobban járok!
Ja! És kérem ne írjatok nekem olyan választ, hogy mi van ha 3 arab erőszakolja meg a gyerekeimet és hogy akkor nem fogom e utálni őket! Mindenkit utálni fogok vallásra és egyéb különbözőségre tekintet nélkül, aki bántja a gyerekeimet! csak azért írom ezt, mert régebben kaptam egy ilyen tartalmú levelet, ami akkor is nagyon szélsőséges volt!
Hàt igen. Amikor az ember fiatalon vàlaszt hàzastàrsat, sajnos többnyire a fizikai vonzalom alapjàn teszi. Gyakran alig ismerik egymàst. S aztàn amikor kezdik meglàtni egymàs hibàit, ha azokat nem birjàk elviselni, akkor kezdôdnek a civòdàsok. Sokan ilyenkor el is vàlnak, azért van annyi vàlàs manapsàg. Ha màr születtek gyerekek, akkor inkàbb megpròbàljàk egymàst elviselni (àltalàban az egyik fél engedékenyebb - ez lehet a férfi is -, s ebbôl lesz a szenvedô fél), gondolvàn hogy a gyerekeknek jobb igy. Màsrészt kialakult egy fajta ragaszkodàs egymàs irànt, vagy idealizàljàk a hàzassàgot (ha vallàsosak, akkor meg fôleg)... Szòval nem olyan egyszerû elhatàrozni a szakadàst sem. Ilyenkor a gyengébb fél enged, tûr, igyekszik kerülni a konfliktust, stb. Ezek a dolgok àltalànosak. Azonban amikor az egyik fél (a tény, hogy gyakrabban a férfi) durva, sokszor iszik is, könnyen elveszti a hidegvérét, azt gondolja hogy minden bajànak a màsik az oka, akkor kezdôdik a poklokba valò leszàllàs. Aztàn mikor jòl a falhoz vàgta a feleségét, lecsillapszik és késôbb némelyik még bocsànatot is kér. Nemcsak a személyi hibàk okozhatnak problémàt. Férfiaknàl pl. munkahelyvesztés, amikor attòl fogva elveszti önbecsülését, feleslegesnek is érezheti magàt (fôleg ha a felesége meg dolgozik, ez sértheti a hiùsàgàt). S még sok minden màs.
Olvasom amit leirtak ...de jol tudjuk mind ferfiak es nok,hogy ketton all a vasar !Velemenyeink megosztottak mert szemelyesen vesszuk a temat...szerintem ugy altalanosan is lehet tarsalogni es biztos nem megy fel a "pumpank".)))))
Legtobb esetben mikor agreszivitasra kerul a sor egy parkapcsolatban ...a fuggoje az hogy nem a megfelelo part valasztottuk.
felesleges az egész, úgy sem fogunk közös nevezőre jutni. csak glattfelder barátunk lesz egyre haragosabb, mert nem értjük meg... aztán meg mi leszünk csalódottak, mert ő nem ért meg minket :-)
de!! mindenki a maga életének felelőse. mindenkiről hamar kiderül, hogy milyen is valójában, csak nem kéne vaknak lenni, vagy hinni a tündérmesékben, hogy "majd én megváltoztatom", meg hogy "engem jobban szeret, mint az előzőt, velem ezt sosem tenné"... és egyéb ostobaságok. ha pl. egy nő hisztis, és ezt a pasi nem bírja, akkor nem kell hozzá társul szegődni! (de megjegyezném, hogy én rengeteg hisztis pasit ismerek, és nekik aztán a menstruációs ciklus sem hozható fel mentségül ) vagy ha a pasi erőszakos, verekedős, de a nő ezt nem csipázza, akkor nem kell hozzá menni vagy vele élni, stb.
és állítóm, hogy egy személy deffektjei bizony nagyon hamar kiderülnek.
Remélem még nem késő, de ha mégis mást még megmenthet.
A facebookon van egy oldal ahol gyűjtik az ilyen kamu álláshirdetéseket. Több károsult is kommentelt már akit lehúztak ehhez hasonló hirdetők repjegy/buszjegy stb címszóval. Aztán utána ott állnak kalapban kabátban busz meg sehol. Ráadásul ahogy látom iitt már nem is utalást kérnek hanem továbbfejlesztették western unionná, mert azt nem lehet visszakövetni mint a bankszámlát.
Akármilyen szépen hangzik a munka (sőt) előre egy fillért se!!
Nem, nem és nem! Egyetlen "tasli" sem megengedhetô! Egyetlen nemi erôszak sem! Ami sosem véletlen, hanem abbòl ered, hogy a férj azt gondolja a tulajdona a felesége és joga van azt csinàlni vele, amit és amikor akar.
A filmben a történet (àltalàban igy kezdôdik), hogy az asszony elkésziti a vacsoràt, fölszolgàlja és a férje durva megjegyzést tesz az ételre. De az asszony màr ismeri, nem ez az elsô eset. A férfi nem tudni miért (lehet, hogy a munkahelyén nem mennek ugy a dolgok, ahogy szeretné) a feleségen tölti ki mérgét, mindenben, amit csinàl vagy mond, hibàt keres. Aztàn a végén a nô fogja a gyereket és elmegy. Ez egy fikciò, de a valòs adatok alapjàn készitették.
Az utolsò mondatodra nem is vàlaszolok.
Egy kalap alà veszel mindent, nekem ùgy tûnik nem làtod a különbséget a valòsàg feltàràsa és az uszitàs között. :(
ajajjjjj, nagy baj lehet velem, hogy a kisfilmet nézve nekem aztán eszembe se jutott egyetlen Nissan vagy akár más autó ... bennem tök más gondolatokat ébresztett. szomorúakat :-(
nekem nincs bajom a világlátásoddal, legalább is azzal a kicsi részével, amit eddigi irományidat olvasván vélek felfedezni... de az elképzelhető, hogy a soraidból én vagy akár mások, mást olvasnak ki, mást értelmeznek fontosnak. tudod... az írott szövegből nehéz vagy inkább képtelenség átérezni a szöveg hangsúlyát. a hangsúlyokon pedig sok múlik. felolvasod te egy harmadik személynek, aztán felolvasom én, és már más hallik fontosnak...
de ez igazán nem róható fel senkinek.
vagy tudod mit? fuss neki még1szer ;-) vagy próbáld meg megértetni velem másik oldalról közelítve a lényeg felé, hátha...
Sziasztok! Nagyon szépen kérlek Benneteket így ismeretlenül, segítsetek! Lyon mellett megállították a rendőrök a cégünk egyik kamionját,90 € büntetést kell kifizetnie holnap reggel 10ig,különben lefoglalják és elvontatják a kamiont! Csak készpénzt fogadnak el, hitelkártyát, utalást nem... Segítsetek,légyszi-légyszi átutalja a főnököm, a költségeket is, csak valaki vigyen neki 90 €-t, kérlek szépen! Köszönöm!!!
Egyetertek, leszamitva az utolso sort. De való igaz, mennyi gyenge pasi van à mai vilagban akikét nôk terrorizalnak nap mint nap. Valóban illenek korrektebb statisztikakat gyartani es nem mindig csak az erme egyik oldalat mutogatni es latni.
De mît ertesz az alatt, hogy felesegek tudjak helyüket es jogaikat? Ne bosszants ;-)
De nekem egyetlen ferfi se akarja meghatarozni à helyem es à jogaimat, ha kerhetem. Megteszek es elvegzek mindent, ami nôre ruhazott feladat, de szeretnek ezeken tul szabad egyén maradni, némi függetlensegi es privat igennyel. Mert à szabadsagomat nem adom! Csak önszantambol es abbol is csak annyit, amennyit en akarok es à masik fel megerdemel, kierdemel.
Érdeklődni szeretnék, hogy van e valakinek tapasztalata a szezonális munkáról(2-3hónap) ügyintézés terén. Gondolom,lehet rosszul, ebben az esetben gyorsabb az ügyintézési folyamat ill. átmeneti jellegűek. S általában ilyenkor hogy történik az adózás. Mi az a minimális évi összeg, amikor még nem kell adóbevallást készíteni. (Nálunk,felvidéken,van ilyen) Olvasom, hogy a hivatalokban kérik az anyakönyvi kivonatot ,érdekelne h. felnőttektől is!? Csak mert, nálunk sok felnőttnek nincs is meg már,mert itt általában csak gyerekeknél(amíg nincs személyije) kérik, s az is csak egynyelvű(még most is). Vagy házasulandóktól kérik még.Amúgy már dolgoztam külföldön, s ott minden ügyintézésnél elég volt a személyi.Sajnos nincs sok infom F.-ról,de gyűjtögetem.
Előre is megköszönöm a válaszokat...., szép napocskát mindenkinek :)
ezzel a számmal már előrébb vagy mert legalább tudsz visszaigényelni, ha van számlád!!!!
Próbálj meg regisztrálni ezzel a számmal az ameli.fr oldalra, hátha...
A carte vitale-t igényelni kell, nem adják automatikusan! EZ FONTOS!!!
Szép estét!
Ja! Azon ne lepődjetek meg, hogy aznap amikor ügyintéztek jön a levél hiánypótlásról! Ha bevittétek azokat a papírokat, amit kértek levélben nem kell mégegyszer beadni!!!! A levél előbb írodott!!!