Keresés

Részletes keresés

BlackTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3110

Szerintem aki egyszer motorozott az nem szokik le róla. Főleg ha egy street triple van a birtokában. :). Engem a hányinger kerülget ha arra gondolok, hogy valaki megveszi, ezért nem is erőltetem. De sokszor áldozatot kell hozni...Szerintem soha nem szorul a háttérbe és mindig hihetetlen jó érzéssel tölti el az embert, amikor autóval van és elhúz mellette egy mocis, hogy én is megtehetem ha akarom :) Ezt mindig érzi az ember :)

Előzmény: gfnhgfh (3109)
gfnhgfh Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3109

Sziasztok!

Egy költői kérdés.

Vajon tényleg igaz az, a motorozásról is leszokik az ember.

Nyilván a család, gyerekek elöbre valók.

De mégis érdeke, ha most veszek motort - megítélés kérdése a sok pénz -, akkor egy-két év múlva a háttérbe szorúl ???

Gondolom mindenki mikor megvette, el nem tudta volna képzelni, hogy bérmikor is lerakja….

BlackTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3108

:) csak nehogy megpimpósodjon az a jó bor!!! Ha a westend felé jársz szívesen látlak egy kávéra vagy ebédre, csörgess meg.

Szerencsére nálunk minden rendbe és csak nő a cég. Tavaly egyedül voltam most 20-an húzzuk az igát! Egyébként jól tertom magam én is :) A tv néző izmaimat folyamatosan alakítgatom :)

Előzmény: CaféTriple (3105)
BlackTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3107

Jaja Ducatival nyomul ha azóta nem cserélt:)

Igen májusban lesz két éves és imádom ha ráülhetek :) Bár tavaly is csak a munkába járás maradt illetve párszor eltudtam menni mocizni a srácokkal. Most éppen árulom. Na nem azért, mert bármi gond lenne vele csak három gyerek mellett nem lesz még ennyi időm se...Kaptam céges kocsit tehát a melóba se ezt fogom gyűrni arra meg, hogy a garázsba álljon luxus...Szombaton szépen leportalanítottam és néztem a napsütésben. Szerintem gyönyörű :)))

Előzmény: gfnhgfh (3088)
CaféTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3106

Minden alku kérdése, de 1,2-ért valóban nem válnék meg tőle. Viszont sztm olyan nagyon sokkal többet sem nagyon lehet érte kapni. Gondold át esetleg, hogy mik a lehetőségeid, mert a behozatal gondolom nem kis macera és a biztos előélet is számíthat.

Előzmény: tamozsnyik (3094)
CaféTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3105

Mész Te ám a jó büdös francba az öregedéssel:) Az idővel csak beérettem, mint a jó bor és egyébként meg a 13 meg a 14 évvel fitalabb kollégáimat imnden "szeren" überelem a konditeremben. És még mindig jó rám az 52-es Triumph kabát. Te belefogytál már? :)

Amúgy jól vagytok? Mostanában rátok se járnak könnyű idők gondolom. Rég dumáltunk. Egy barátom naked kupát szervez az idénre a Continental támogatásával. Érdekel?

Előzmény: BlackTriple (3087)
CaféTriple Creative Commons License 2012.03.06 0 0 3104

Hi,

nehéz erre racionális választ adni. Merthogy nincs is. Valami olyat szoktam mondani, hogy ha már feleségemet nem cserélgetem, legalább a járműveimet cseréljem le néha. Egyébként azokat sem szoktam gyakram. A Triumph előtte egy Hondám volt azt is az ötödik évében eresztettem el.

Igen, jól látod: a fórum életrelehelésében aktív szerepem volt, de az utóbbi két évben kissé háttérbe szorult a motorozás. Egyszerűen időm nem nagyon maradt rá.

Kb ennyi :)

Előzmény: gfnhgfh (3086)
gfnhgfh Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3103

Pató úram!

Megkérdezhetem  a korod?

A család hogy viseli a hobbid (motorozást)?

Nekem is fucsa a kiöregedés! Kiváncs lennék a valodi okokra.

De ahogy az én feleségem sem rajong a motorozásért, úgy lehet hogy ott is inkább a család áll a háttérben..... :)

Előzmény: Pató Pali (3090)
Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3102

Ezt így nagyon nehéz lesz kivitelezni.Lehet célszerűbb lenne egy szerelő ismerőst vinni magaddal megtekintésre.

Előzmény: tamozsnyik (3101)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3101

Köszi a jó tanácsot. Ha be akarom vinni szervizbe, akkor gondolom érdemes ezt telefonon előre lebeszélni. Egy ilyen átvizsgálásért mennyit kérhetnek el? Mindenkép ésszerű lenne, mert ez így elég zsákbamacska.

Most nézem, Csorna hozzám kb.450km.! az nem gyenge.........

Előzmény: Ma32 (3100)
Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3100

Huhh.............képről zsír..................de az kép.

Még megnézve is lehet gebasz.

Gari csak újra van.

A nem járt utcán és a 3e km egy 7 éves gépen baszná a csőröm picit.

Így én nem reszkíroznék betolnám szakszervízbe itt pestre és lecsekkoltatnám.

Ha belemegy az eladó.
De mindenképp alkudnék.

Nagyon.

Szerintem 1 misi körül is menne ez ha el akarj adni.

Én lementem,megnéztem mondtam egy pofátlan árat aszondta annyiért nem megy.

Egy hét mulva telefonálgatott.

Ha kell a píz akkor nyert ügyed van.De rendesen átnézni a lefontosabb.

Én is ezt tettem mégsem volt teljesen kerek.

Viszont még így is a legjobban jártam mert ennyiért csúnyán törött német és leharcolt angol gépeket találtam horror messze.

Előzmény: tamozsnyik (3099)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3099

Te mit szólsz szakmai szemmel a hirdetésben szereplő mocihoz? Szerinted éri a pénzt?

Előzmény: Ma32 (3098)
Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3098

Hát............csak annyira mint minden seftes.Meg kell nézni az árut rendesen.Sajnáltam kicsit csórikámat mert evvel nagyon mellényúlt.Nem azért mert nem jó a gép mer az.

Viszont itthon eladni egy trumphot rémálom használtan annyira kicsi a célközönség.

Én lealkudtam annyira hogy épp nem bukott rajta.Annyiért behozta ide meg leszállította nekem pest mellé.
Nem keresett rajta semmit csak a pénzénél volt.

Mondjuk szerintem kis csatt lehetett rajta mert enyhén hajlott az első teló.Tizeek vannak benne mert nem érződik/látszik csak méréssel mutatható ki.De orvosolva lesz.Még így is bőven belljebb vagyok mint a legolcsóbb 2009-es bárhol európában.

Forgalomba helyezés sima liba csak meg kell lennie a papíroknak.

Lazán KB 2 nap de feszítve mehet egy nap alatt csak nagyon le kell szervezni.

Előzmény: tamozsnyik (3097)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3097

Tudom, vagyis hallottam róla. Mennyire megbízható? Ő intézete a forgalomba helyezést is?

Előzmény: Ma32 (3096)
Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3096

Mellette.Kékcse talán.Van ott manuszkám aki evvel seftel.

Előzmény: tamozsnyik (3095)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3095

Micsoda???? ÁÁÁÁÁÁ........nem hiszem el, Kisvárdáról?!

Most kitépem a hajam!

Előzmény: Ma32 (3093)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3094

Szia.

Egy szóval tudom jellemezni a motorodat, BRUTÁLIS!!! kb. annyi pénzt tudok most motorvásárlásra szánni, mint a hirdetésben szereplő gép ára (1.2).

Van egy sanda gyanúm...........a tiéd sokkal többe kerülne!

Előzmény: CaféTriple (3085)
Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3093

Bassz..........................onnan van az enyém.:)))))))))))))))

Előzmény: tamozsnyik (3092)
tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3092

Vas megyétől a lehető legmesszebb. Sz.Sz.B.M. Kisvárda! :-))

Azért köszönöm szépen!

Előzmény: GTotto (3084)
Törölt nick Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3091

Sziasztok!

Van valakinek Tiger 955i-vel tapasztalata? Azt hallottam, hogy nagyon jó a blokkja, kíváncsi lennék gyakorlati tapasztalatokra. Futásteljesítmény, megbízhatóság, esetlegesen előforduló meghibásodások, fenntartási költségek. Ilyenek érdekelnének, mert szemezek eggyel, de még nem volt angol motorom. Az is érdekelne, milyen szervízintervalluma van pl. a 955-ösnek és milyen karbantartási költségekkel kell számolni? Az utóbbi években V-strom-om volt, de eladtam és most váltanék.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Pató Pali Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3090

bocs, de az mit jelent Nálad, hogy "öregszik" ? :)) ha valaki, én panaszkodhatnék...de Ti ?? :))

Ma32 Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3089

Köszi.Tudom.:)))))

Előzmény: gfnhgfh (3083)
gfnhgfh Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3088

Márkát váltott???

Az hogy lehet? Mit talát ami jobb egy triple-nél? Persze izlések és pofonok.

Neked ha jól tugom lassan 2 éve van meg a gép.

Még mindig ugyan úgy elvarázsol?

Az öregedés ellen sajnos nincs mit tenni :(

BlackTriple Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3087

Az egyik öregszik :) A másik meg márkát váltott :)

Előzmény: gfnhgfh (3086)
gfnhgfh Creative Commons License 2012.03.05 0 0 3086

Sziasztok!

Cafetriple megkérdezhetem miért válsz meg az általad nagyon szeretett motortól???

Te is, és Adamrezi is nagyon eltüntetek a fórumró. :(

Most ,hogy mütét utáni fekvésre vagyok ítélve visszaolvastam a forumot a kezdetektől,

és bátran mondhatom ti ketten alapitó tagok vagytok !!!

Üdv.

CaféTriple Creative Commons License 2012.03.04 0 0 3085

Szia. Ha komolyan érdekel egy leinformálható Speed Triple, nézd meg a 2907-es bejegyzést. Még megvan és adott esetben el is adom.

Előzmény: tamozsnyik (3079)
GTotto Creative Commons License 2012.03.04 0 0 3084

És milyen irányban 350 km? mert Én vas megyei vagyok, és ha gondolod akkor megvizsgálhatod/kiprobálhatod a 955-ös gépet (ez is kék), hátha ez már tényleg a pont lenne az i-n.Én ZXR- 400-ról ültem át a Speed-re, hát a nyomatékkülönbséget könnyü volt megszokni:-)!Viszont kezdőként a kawa, az tényleg nagy falat volt, és tuti ha a Speed-del kezdtem volna akkor sokáig nem lett volna gyári állapotú.Egyébként tegnap próbáltam egy 600 gixxert lóerőbe egyformák, de a kissebb nyomaték miatt sokkal könnyebb vele motorozni.

üdv. 

gfnhgfh Creative Commons License 2012.03.03 0 0 3083

Sziasztok!

Tamozsnyik! Remélem sokunk nevében beszélhetek ha azt mondom, ismeretlen erdetű motort (ilyen összegnél) mindenféle képpen nézesd meg szervízben, vagy egy általad hiteles személlyel. Nem elég ha "CSAK" jól néz ki.

Nem tudom mennyi pénzt szeretnél elkölteni, de ha hosszú távra gondolkozól (5-8-10év), akkor érdemes fontolóra venni egy új motort.

Ma32! Szép a motorod.

Üdv.

triple1050 Creative Commons License 2012.03.03 0 0 3082

Sajnálom hogy nem jön össze a próbakör. Szerintem összeszoktok hamar ha megveszed. Én a helyedben nem sokat gondolkodnék, lecsapnék rá. A képek alapján nem lehet vele gond. Azt a fekete zöld 955-ös speed et én is láttam amiben 230000km volt, remélem az 1050es blokk is birja majd.

Ratesz Creative Commons License 2012.03.03 0 0 3081

Ha komoly futásteljesítményű Speed Triplet akarsz látni, menj el a Krisztiánékhoz a Triumph BP-be, ott van egy 230e km feletti futásteljesítménnyel. Ha jól tudom - és ha a szervízes Zolika is jól tudja - csak egyszer volt megbontva a hengerfejnél a blokk...

Vagy itt egy ODO 955I Daytonából (ugyanaz a blokk, csak a Speedbe 120LE, a Daytona 147-149):

Van még kérdés? :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!