Én azt furcsállom, hogy egy hatalom lévő párt képes kampányolni olyan dolgokkal, hogy szeretne megtenni. Nekem ez elégtelen. Egy kormánynak azzal kell reklámoznia magát, hogy mit tett meg, és majd én az alapján döntöm el, a teljesítmény megfelelő-e.
A hajam szála az égnek áll, ha az MSZP-kormány eredményeit levetítem erre a négy évre. Akkor azt látom, hogy ez a négy év alig hozott eredményeket. Élvesztegett évek!
Az feltűnt valakinek, hogy a Horn-Orbán vita óta a hasonszőrű találkozásoknál nem téma a korrupció elleni elképzelésük. Valahogy mindkét NAGY párt zászlajáról közös(?) megegyezéssel leradírozták.
Egyetértünk, vagy, ha úgy tetszik nem beszélünk egymás ellen.
Az emberiességben legfeljebb. Részrehajlással természetesen az elesettség még rokonszenvesebb. Kívülállóként fura volt lámpalázasnak látni egy ilyen gyakorlott szónokot. Emberi volt, de ezzel kijött a gyengesége is.
Én is így látom de azért gyurcsény néhol túlzásba vitte, de ezen nem változtat az hogy orbán nagyon maga alatt teljesített és szerintem nem ezt várták tőle lehet akármennyire uriember mélyen maga alatt teljesített.
Igen...alapjában véve...egy unalmas, az egyik oldalon az emberekben bízó, a másik oldalon pedig primitíven habratyoló, céltalan, vitának nem nevezhető műsort hallottunk!
Pedig nem rá fogok szavazni, de ilyen emberekkel szeretnék beszélgetni politikáról, erről-arról, mint te vagy! Tisztellek, és ismeretlenül is köszöntelek!
hat igen. jelenleg inkabb mszp szavazo vagyok, mint fidesz. de orbanon nem ezert lepodtem meg. pont azt az oldalat nem csillogtatta meg, amit mindig is nagyra ertekeltem benne. persze mivel kivalo kommunikatornak tartom, nem kizart, hogy bejon a taktikaja.
jah es gyurcsany nem azert tetszett, mert mszp szavazo vagyok. hanem azert fogok az mszp-re szavazni, mert tetszenek a konkretumok. tetszik, hogy konkret dolgokat neveztek meg, amelyeket fejleszteni akarnak. nem ugy altalaban a vallalkozasokat,, hanem konkret agazatokat. es nem mellesleg pont azokat az agazatokat, amelyeket szerintem is fejleszteni kellene. jah es eleg jo az emlekezetem, irritalnak a panelprolis vetitesek :-)
Ibolyát ismerve ide-oda fog vagdosni hülyeség azt hinni hogy csak a fideszt fogja szapulni, nagyon be akar kerülni a parlamentbe, kunce szerintem hozza a szokásos formáját feltéve ha higgadt tud maradni, orbán tanulva a mai napból lehet hogy keményebb lesz, gyurcsányt meg majd meglátjuk. De ez csak feltevés!
"T/1224. számú törvényjavaslat az egyes szociális tárgyú törvények módosításáról Előadó: Dr. Csehák Judit egészségügyi, szociális és családügyi miniszter Budapest, 2002. október ... 66. § A Tny. a következő új 6/A. §-sal és az azt megelőző alcímmel egészül ki: "A tizenharmadik havi nyugdíj"
Szavazás adatai Szavazási mód: Listás "Igen"-ek száma: 195 "Nem"-ek száma: 121 Tartózkodások: 3 Összes szavazat: 319 Elfogadás: Elfogadott