Keresés

Részletes keresés

Hzoli1983 Creative Commons License 2006.02.14 0 0 172

OK, így már értem a dolgot. :)

Mondjuk nálunk én nem tudok még olyanról, aki/akik nagyon időseknek tartanák magukat ehhez a sporthoz. De ki tudja, lehet lesznek innen is majd érdeklődők.

Előzmény: VIZILÓÓÓ (171)
VIZILÓÓÓ Creative Commons License 2006.02.14 0 0 171

IGAZ-IGAZ!

Én is szívesebben játszanék még, de 2004 októberében az ex-COWBOYS-WOLVES meccsen be kellett látnom: vén csataló vagyok már ehhez a sporthoz, régen volt 1992, amikor játszottunk...

Talán így még felférek a pályára!:)))

Azért, ha valakit érdekel JELENTKEZZEN!!!

Meg szerintem Nektek sem árt, ha tisztában vagytok a szabályokkal! Nem egyszerű ám a dolog, mint ahogy sokan gondoljátok!

HA bármi kérdés van, írjatok bátran!!!: udvardi@mafsz.org

Előzmény: Hzoli1983 (170)
Hzoli1983 Creative Commons License 2006.02.13 0 0 170

Üdv.

Számomra érdekes, hogy ki szeretne pont bíró lenni, amikor játékosnak lenni sokkal érdekesebb dolog. :) Bár én nem tudom, hogy közülünk kinek vannak ilyen bíráskodói ambíciói.

Természetesen sok sikert a bíró-képzéshez!

GO TIGERS! & BUCCANEERS! ... Brooks volt az MVP. ;)

Előzmény: VIZILÓÓÓ (169)
VIZILÓÓÓ Creative Commons License 2006.02.13 0 0 169

A LEGMÉLYEBB TISZTELETEM URAK!

Egy kérés volna mindenki felé: a www.mafsz.org -on megjelent a BÍRÓKÉPZÉS hirdetménye:

http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?itemid=46&catid=33#more

Légyszíves terjessze mindenki, mert szükség van új emberekre!

Remélem Tőletek is lesz érdeklődő, most lehet jelentkezni!:)))

Jó felkészülést!

Üdv: Udvardi "VIZILÓ" Gyula

MAFSZ Játékvezető Bizottság Elnöke

elásottegértetem Creative Commons License 2006.02.13 0 0 168
Hello. Két kérdésem lenne a játékkal kapcsolatban. Az első, hogy 1 teljes felszerelés kb mennyibe kerül. A második pedig, hogy mikor játszottok először meccset az idén?
Előre is sok sikert a csapatnak. Hajrá Tigers.
patikus#99 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 167

Kedves Hzoli1983!

Remélem sorsod majd jól alakul!!:-)

Hzoli1983 Creative Commons License 2006.02.08 0 0 166

hello minenki...

nagyon rosszul alakultak most a dolgaim az egyetemen, un. Méltányossági Vizsgát kell tennem Pénteken... de ez semmi, mert utána egyből mennem kell Szegedre, és Szombat estig nem is leszek Nyíregyházán... :( sajnos a szombati edzést most nem tudom megejteni, DE vasárnap OTT leszek... aztán megtudom, milyen lesz az órarendem ebben a félévben, és ha szerencsém lesz, akkor Szerdán fogok tudni menni edzeni a csapattal... (legalábbis én ezt remélem)

szóval mindenkitől elnézést, de most csak vasárnap tudok menni edzeni...

patikus#99 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 165
Edzőtársat keresek súlyzós edzéshez lehetőleg 100kg testsúly felett!!! :-)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.07 0 0 164

Megint igazam lett...

Előzmény: chevyfan (123)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.01 0 0 163

hella!

Tudok a szerdai edzésről is, de oda 100%, hogy nem tudok menni...de mintha nem tudnád:-) meg kell kerseni a felszerelésrevalót

Előzmény: yamamoto73 (160)
Bucky13 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 162
Köszi a válaszokat.Örülök hogy ennyire aktív az ÉK magyarországi amerikai foci.Nekünk most még nincs kültéri edzés egyenlőre gyúrunk kinek amennyi az erejéből és idejéből futja.Remélem minnél hamarabb összefutunk a pályán.Goooo Steelers
Hzoli1983 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 161

Én nagyon jól tudom, hogy szerdán is van edzés. Csakhogy ugye nem tudok olyan könnyen ide-oda utazgatni. (na meg fárasztó is lenne) :-)

De minden hétvégén ott voltam, és ott is leszek az edzéseken: Szombat, Vasárnap. Több edzésre egyenlőre nem tudok elmenni, sajnálom. Így is a kondizás is még kimarad egy kicsit nálam... amíg nem jutok kis "levegőhöz", most nagyon be vagyok táblázva az egyetemmel...

de szombaton irány a pálya! :-)

Előzmény: yamamoto73 (160)
yamamoto73 Creative Commons License 2006.02.01 0 0 160

Hali!

Sajnálattal olvastam,hogy a csapattagok sincsenek tisztában azzal,hogy heti 3 edzés van. Szerda 18.30, szombat 10.00 és vasárnap 14.15.

Előzmény: chevyfan (159)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.01 0 0 159
heti 3 konditerem, edzés egyenlőre sajna csak a szombati, meg néha a vasárnapi
Hzoli1983 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 158

Üdv.

Én hétvégenként érek rá edzésekre járni, Szombaton, és Vasárnap. Állítólag hétközben is van 1-1 edzés, de azokon pillanatnyilag én nem tudok részt venni, mivel még nem tudom összeegyeztetni az egyetemmel...

Ebből következik, hogy otthon alig vagyok, csak hétvégeken, tehát gyúrni még nem volt időm, most lett vége a vizsga-időszakomnak... de tervbe van véve ez is. :) valahogy, valamikor...

Go Tigers, Go Buccaneers. :)

Előzmény: Bucky13 (157)
Bucky13 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 157

Mégegyszer

Hy! 

Ti hányszor jártok edzésre?És a gyúrni is jártok?

Goooooooooooo STEELERS!

Bucky13 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 156

Hy.Ti hetente hányszor jártok gyúrni?Jártok kondiba is?

Gooooo STEELERS

chevyfan Creative Commons License 2006.01.27 0 0 155
Azért a sapka sem rossz...
Előzmény: PityeszHC (154)
PityeszHC Creative Commons License 2006.01.27 0 0 154
Fasza lett a póló srácok!
urlacher Creative Commons License 2006.01.25 0 0 153
Üdv amerikai foci csapatok, játékosok, edzők, szervezeti tagok és foci rajongók!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok! A hetekben felmerült a hír, miszerint megalakul a Budapest Cowboys (Új Generáció) Varga Pisti szárnyai alatt a Vipers tagokból (kb. 50 fő) és Giants tagokból (kb.10 fő).

Ezzel kapcsolatban hallottam az alábbiakat hiteles forrásból.

Árpa Attila nem nézi jól szemmel a Bp. Cowboys megalakulását, sőt az általa úgy utált Giants vezetőt Stefánt megkereste, hogy csatlakozzon ahhoz a „konzorciumhoz” amely kizárja a Budapest Cowboyst a magyar bajnokságban való indulástól. Ahogy én tudom a két fél meglehetősen utálta eddig egymást, de úgy látszik egy „derék cél” érdekében egymásra találtak. Felmerültek, mint szövetségesek – ezekhez sajnos nem tudok hozzá szólni, mert ezt az információt nem tudtam leellenőrizni – az alábbi csapatok Norht Pest Vipers, Debrecen Gladiators, Budapest Blacknights, Eger Hereos. Kérem a fenti csapatok vezetőit, hogy cáfolják, vagy erősítsék meg a fenti hírt. Hangsúlyozom az alábbi csapatok nevét, megemlítették, feltételezésként kezelem, de a giantset biztosan tudom, mert hiteles a forrásom ezen a vonalon.

Egyébként, amit nem értek még, hogy a St Lawrence Giants csapat még csak be sincs jegyezve, nem is MAFL tag, hogy tud szavazni liga ügyekben?

Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehetséges ez? Hogyan lehetséges az, hogy a média fenegyereke, aki az amerikai foci imádója és a magyarországi amerikai fociért állítólag mindent elkötelező ember, ilyenre vetemedik? Ilyen előszelekkel indul a második hungarian bowl? Az ember azt hinné, ez nem fordulhat elő, vagy csak maximum a magyar labdarúgásban. Szomorúan hallom, hogy ilyen mocskos dolgok előfordulnak az általam szeretet sportágban, azt hittem ez más lesz, végre egy tiszta, érdekektől mentes sportszervezet jön létre. Mint szponzor szerettem volna részt venni a magyar amerikai fociban - mivel régebbi sportsérülésem nem teszi lehetővé, hogy mint játékos élvezhessem ezt a remek sportot- úgy gondoltam, adok egy évet, és ha minden jól megy, mint szponzor áldoznék azért, hogy ha már nekem jött össze a játék, másoknak erre meg legyen a lehetősége és azért magamra is gondolva, ha csak mint néző, de élvezhessem a magyar amerikai focit. (nem nagy pénzre kell gondolni, de egy csapat felszerelése biztos kijönne belőle)

A fenti beírást bemásolom az összes MAFL portálján található magyar amerikai csapat fórumába és várom a mielőbbi válaszokat, bízva abba, hogy sikerül meggyőznie a csapatoknak, hogy a fentiek nem fordulhatnak elő ebben a sportban.

A válaszokat előre is köszönöm

Üdvözlettel:

Urlacher

Q7 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 152
Köszi szépen!
Előzmény: Bill Goldberg (151)
Bill Goldberg Creative Commons License 2006.01.24 0 0 151
Jelen állás szerint úgy tudom, hogy csak meccs nézés lessz, fejtágítás nem. Hanem utána a szokásos megbeszélés. De jólenne, ha minél többen lennénk lent!!! Hali GO TIGERS
Előzmény: Q7 (150)
Q7 Creative Commons License 2006.01.24 0 0 150

Hali, hogy lesz ma 4 töl tv -t néztek és utánna lesz fejtágítás vagy sem, mert én és kedves 2 kollégám nem biztos még hogy tudunk menni.

Üdv :D

Hzoli1983 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 149

kint lesz a pályán az edzés? jó kis hóemberek leszünk akkor? :)

na akkor 9:30-ra kimegyek srácok. :) csá.

Előzmény: yamamoto73 (147)
kicker Creative Commons License 2006.01.20 0 0 148
Sziasztok!

Ha van köztetek olyan játékos, esetleg rúgó, akit érdekelne egy 2-3 napos rúgótábor valamikor júliusban az jelezzen nekem! Peter Kramberger (Európa legjobb) rúgója és én szeretnénk szervezni egy ilyen kiértékelő, tanító tábort európai rúgóknak és puntereknek. Most szerzünk kontaktokat és lassan küldjük ki őket.

Eddig van német, holland, angol, spanyol, francia, osztrák, dán, svéd, norvég és magyar érdeklődők.

Mi ezen nem próbálunk pénzt keresni, ezért mindenki magának fizetné a szállást, kaját, repülő illetve kocsiutat. Természetesen segítünk ha érdekel a dolog.

Akit érdekel jelentkezzen itt: gaborsviatko kukac yahoo pont com mailre.

Írd le a neved, melyik csapatban játszol, hány éves vagy, hány év tapasztalatod van és adj meg egy email címes elérhetőséget.

Üdv,
Sviatkó Gábor
K/P #1 Budapest Wolves
yamamoto73 Creative Commons License 2006.01.20 0 0 147

Mindenkinek! Lesz szombaton edzés!

Előzmény: Az elkapó (145)
Hzoli1983 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 146

Kösz az infót. :)) Behatárolni be tudtam eddig is a "környéket", de most már minden tiszta.. ami a futást illeti, futok én akkor is, ha nincs büntetés. :D ... úgyis már rám fér...

ha mégse lesz szombaton edzés, azt még holnap írjátok meg ide. :)) ... én nem hallottam már róla, hogy NE lenne szombaton....

Előzmény: AranyPetike (144)
Az elkapó Creative Commons License 2006.01.19 0 0 145
Szeva mindenkinek!!!
Szombaton lesz edzés?
AranyPetike Creative Commons License 2006.01.19 0 0 144

hy

a pálya ahol edzünk a régi hightech felé van ahogy mész plaza felé a spar mellett balra.késés=futás   :-))

Előzmény: Hzoli1983 (143)
Hzoli1983 Creative Commons License 2006.01.19 0 0 143

jó, de azért nem akkorra akarok odaérni, amikor már megy a "buli" :)) hanem előtte valamivel...

ezért gondoltam, hogy jó lenne, ha tudnám, merre is van az "arra" :)) még nem voltam azon a füves pályán. :( szégyellem, de így van, ott még nem voltam eddig...

Előzmény: chevyfan (142)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!