Az Elhagyva újabb része megint nálam van, még átnézem és holnap, ha az internet szolgáltatóm is úgy akarja, felteszem. Ma órákra megszűnt a kapcsolat :( És megint hol van, hol nincs :(
Na, nehogy valaki azért maradjon le, mert nem mászok el ide a fórumra szólni... Frissítettem a Defensorokat, a 11. fejezetben pálca nélkül varázsolunk. :-)
Olvassad a megjegyzéseket is a fichez, legalább egy jön naponta mostanában, hogy mikor lesz frissítés :D Érdekes, h mióta ritkán van, hirtelen megsokszorozódott a számuk :) Emlékszem, mikor feltettem az első tizenvalahány fejezetet néhány hét alatt, kaptam 3 hozzászólást :(
De persze megint én ültem a fejezeten... :/ Utálom, ha nem bírok egy mondatot tökéletesre fogalmazni :/
huhh épp most végeztem az utsó három fejezettel. eddig nem volt rá időm, hogy elolvassam. tök jó volt. remélem Harrynek nem kell majd megbánnia ezt a karácsonyi vakációt :)
Persze, hogy van. Az utolsó két hétben, amikor már aktuálisnak éreztem a frissítést, naponta többször felmentem megnézni. Most már legalább okkal teszem majd ugyanazt. :) (Azután megint két hónap szünet? :( )
Ez csak azért van, hogy izgulhassunk, nehogy kiüsse kedvencünket a nyeregből. De mint tudjuk a túlzott nyomulás ellenérzést vált ki, és fordítva. És itt aztán nagyon fordítva. Legalábbis színleg. ;-)
Írtam Ferporcelnek, aki panaszkodott, hogy az ff.net-tel mostanában problémái vannak, állandóan visszadobja őt. És kérte, hogy tolmácsoltam sűrű bocsánatkérését. Megtettem.
Egyébként most engem sem enged be, pedig nem változtattam a jelszón, és a múltkor még működött... Más szerzőhoz simán belépek... Grrrr! A másik gépen amit használok, remélem megőrizte a bejelentkezést, mert nem akarom előlről kezdeni!!!!! :-(((((
Frissítettem az alternatív hetest, ha valakit érdekel! ;-)
Továbbra is ide üzenek, a tauri az egy ~^ˇ$Ł°°˛*˘!×, na. Nagyon-nagyon jó a fordítás, eszkiesz, imádom ezt a ficet! (Az ffnet-en tényleg elmaradt a frissítés.)