Nem ismerem Gyurákot, de.... annyit azért mindenkinek tudni kell, hogy hol a helye. Erre szokták mondani, hogy ne a nyúl vigye a puskát. A szurkol szurkoljon és ilyen töketlen akciókat ne szervezzen, nem az ő feladata. Az ő feladata, ha elvállalta, hogy a szurkolókat vezesse, de ne ilyen hülyén.
Mindenkinek kárt okoz, mit gondolnak a játékosok hogy egy elvesztett lehetőség miatt ezt a primitív cirkuszt csinálja, csinálják.
Igazán szép lesz, amikor a Sevi helyett megérkezik valami felcsúti helytartó, akinek valószínűleg pont annyi köze lesz a kézilabdához, mint az irodai háttéralkalmazottak nagy részének, akik szintén csak a protekció miatt kerültek oda. A jó hír az, hogy senki sem lóg ki a sorból, mert gyakorlatilag mindenki alkalmatlan már. Gyorsan még egy NL Császár csere és el is készült a tökéletes szervezeti struktúra. Szürreális, hogy 30 év után semmilyen érzést sem vált ki ez a Veszprém Szeged meccs, főleg úgy, hogy a szegediek sem jönnek már Veszprémbe, 300 helyett lesznek vagy 100-an.
Értem. Ez sajnálatos. Azt hallottam, hogy kupa és bajnokságfüggő a dolog de azt nem hogy ez egy köztük lévő beszélgetésen hangzott el. Ezt hogy a Szeged igén nem mérvadó ezt én is írtam pár hozzászólással ezelőtt.
Csíkkal, csíkkel (mit bánom én) beszélt a kupa előtt, csz kijelentette, ha kupa és bajnokság is van, maradnak az edzők. Mintha az idei Szeged értékmérő lenne....(nem bántás, tény)
Egyébként ha ez az esemény előtt publikussá van téve, hogy igen lesz egy ilyen akkor ott építő jelleggel meg lehetett volna beszélni ezt meg azt. Hátrébb nem lennénk.
Azért ezzel óvatosan…marmint h ki a bólogato janos.
a Dr úr meghívta Gyurakot egy füredi éttermbe vacsorázni pár hete aki, köszönte szépen és elküldte 😉
nyilvan vmi fityeszes szarkupac “véletlenül” arra járt volna és azonnal ment volna a Facebook csoportokba a kép, hogy a vezér szurkoló a nagyfőnivel spanol… ezaltal rogton hiteltelenné vált volna Gyurák és minden általa szervezett megmozdulás is(petíció, fekete póló, szurkolás nélküli vonulás, stb stb…)
a Dr úr megpróbált fifikás lenni, de nem sikerült Gyurák eszén túljárni… neki amúgy innen is jobbulást kívánunk 😉
Ugyan már... Gyurák is a bólogató jánosok között volt ugyan úgy és mivel részben egy csoportot is képvisel így mondható, hogy az O-szektor is el volt hallgattatva... Nagyjából az utóbbi 1-2 hónapban mert először nem egyetérteni CsíkZ-val.
Egyébként kíváncsi leszek, hogy a holnapi "tüntetésnek" milyen hatása lesz a játékra, játékosokra. Mert, hogy CSZ-t nem érdekli és, hogy a sorsát (az azért egy igen más szint) sem érinti az biztos.
Lövésem sincs, mit lehet látni az utolsó meccseinkben, mármint edzői kvalítás részéről. Borsos profi, igaz, de aki életében nem játszott, csak sok meccset látott is meg tudja állapítani, hogy a padról nulla hozzáadott érték jön. Lehet hülye gondolat, de mintha "leszóltak" volna Borsos-Ágainak, hogy vegyenek vissza. 3.félidőben még nem tudná elképzelni Ilicéket jövő szezonra, e Kézivezérlésben majd jövőre megtáltosodnak. Hogy mi van?
Egyébként a napokban Vujovic igazolásánál maga Pascual nyilatkozta, hogy örül, hogy a jobboldal erősödött és része lesz edzőként az újabb kihívásoknak.
Jaja.. Maradjunk annyiban, hogy ha tudod hogy ha valahol rengeteg pénz van, akkor bátran változtatsz a dolgokon.. Igen, tökjó, hogy jönne, mesteri ez a kivásárlós sztori, de azért amikor jelzed, hogy akkor inkább ide és ennyit kellene utalni, akkor az már annyira nem szimpatikus sehol sem. Remélem el tudjuk képzelni a szitut :D