Keresés

Részletes keresés

appleman Creative Commons License 2011.12.14 0 0 807

Eladó M-Audio Axiom Pro 49 Professzionális MIDI billentyűzet!

NEM VOLT HASZNÁLVA! Teljesen karcmentes és a doboza is megvan, de már nem garanciális. 

Ajándékba adok hozzá állványt és kb 25 GB Loop-ot is:) 

Használható az alábbi szoftverekkel: 
Garageband, Logic Pro, Pro Tools, Cubase, Reason-al is. 
Ára: 100 ezer Ft /Az ár alkuképes!/

Bővebben itt olvashatsz róla:
http://xms.hu/apple.php?t=aximpro49

Video:

http://www.youtube.com/watch?v=C3iqyZi4GbE

petrov-z Creative Commons License 2011.12.14 0 0 806

Csatlakozom Davostinohoz: "mindenki mást mond úgyis, ezért nyilván a legjobb megoldás, ha bemész egy üzletbe és meghallgatod, kipróbálod őket".

Személyes és szubejktív tapasztalataim a következők.

Felnőtt korben tanultam meg zongorázni, tahát abszolut amatőr vagyok. Kisebb szonáták, Debussy a Kis néger c. kompozíciója a csúcs, amiket el tudok játszani.

Én mindig Yamaha rajongó voltam, de ... minden hangszert meg kell hallgatni.

Egyszer nem hallgattam meg, és internetről megrendeltem egy Yamaha digitális zongorát. Direkt nem mondom meg hogy melyiket, mert senkit nem akarok megbántani. Egy évig bírkóztam vele, és nem sikerült a hangját megszeretni ! Egyszerúen úgy éreztem, nem jön ki a dobozából, és ráadásul nem éreztem tisztának a felsőbb oktávoknál.

Most egy alacsonyabb kategóriás YDP 141-esem van, és képzeld imádom a hangját, van rajta egy hangrés csík ( a billenytűzet fölött), és talán ez az oka, de nem érzem úgy mintha dobozból szólna. (Van teste a hangnak, és annyi, amennyi egy panel szobában ideális). Több meg minek, ha nem koncertezel ?

A klaviatúra csak GHS ( alapszintű kalapácsmechanika) de a kezem jobban bírja, hiszen csak amatőr vagyok, mint a GH mechanikát.

Ugyanakkor azt tapasztaltam, hogy egy ismerősöm GH mechanikás yamahája sem egyezett teljesen billentésben az enyémmel. Szóval minden hangszer más, még ha bizonyos műszaki paraméterek egyeznek is leírás szerint.

A YDP 135-ről azt hallottam hogy egy árnylattal gyengébb a hangprocesszora a YDP 141-eshez képest, ezért igen,- be kell menni a boltokba, és végig próbálni 25-30 hangszert !  Amelyikbe beleszeretsz, és ki is tudod fizetni :D, (egy ideig az lesz az igazi)

Üdvözlettel

davostino Creative Commons License 2011.12.13 0 0 805

A lényeg kimaradt:

természetesen ezek a digitális zongorák már rendelkeznek általában 3 (van ahol csak egy) pedállal, amelyikből az egyik a zengető... Azt tudni kell, hogy a itt zengetők elég furcsák a valósághoz képest, mert közel sem olyan jól látják el a feladatukat itt az olcsóbbaknál, mint kellene...

Előzmény: hegyesT (803)
davostino Creative Commons License 2011.12.13 0 0 804

Szia,

mindenki mást mond úgyis, ezért nyilván a legjobb megoldás, ha bemész egy üzletbe és meghallgatod, kipróbálod őket.

Az én véleményem az, hogy a Casio kivételével a másik kettő jó választás, de nem a legjobb. Én amikor keresgéltem emlékszem, hogy a Kawai-t azért lőttem ki, mert ők az olcsóbb kategóriában nem gyártanak annyira jó minőséget, mint a Yamaha. A másik, hogy ebben az árkategóriában a billentyűk a Kawainál előszeretettel szeretnek fellazulni vagy hangosak lenni...

A Yamahával meg az a gond, hogy ez a legbutábbak egyike, de ettől függetlenül jó lehet még. Ahogy egy régebbi posztban írtam a Yamahák ebben a kategóriában érdekes billentyűzetet adnak. Túl puha a billentés és hosszú úton járnak a billentyűk. Szóval nem lehet rajta dinamikusan játszani...

A fent leírtak, mind személyes élményekből vannak, de nem jelenti azt, hogy más is így érzi ezeket.

Ha kell Pesten szívesen elmegyek Veled egy üzletbe kipróbálni párat, mert én is most tervezek beújítani...

Üdv!

Előzmény: hegyesT (803)
hegyesT Creative Commons License 2011.12.11 0 0 803

Sziasztok!

Digitális zongorát szeretnék vásárolni kb 200e körül...

Ezeket néztem:

Yamaha YDP-135R
Casio Privia PX-130 BK
Kawai CL 26 BK

Ezelőtt 20évvel játszottam pianinon, és előszeretettel használtam a jjobb pedált, ami a hang hosszan kitartása.

Ezek is tudják ezt?

Köszönöm előre is!

stormx Creative Commons License 2011.12.01 0 0 802

A polifóniáról még annyit, hogy az enyém 96 hangos, kétkezes játéknál szerintem soha nem fogod kiakasztani, max ha valami elmebeteg Bartók vagy Liszt darabot játszol nagyon gyorsan, de akkor meg nem ilyen zongorát veszel :D Négykezesnél más a helyzet, úgy már sikerült beszivatnom, hogy hármashangzat akkordokat jó zengetősen felvettem, majd lejátszás közben - szintén zengetővel - mellé játszottam. De ha nem cél a Libertango rendszeres előadása Anderson & Roe stílusban, akkor nincs gáz :D

stormx Creative Commons License 2011.12.01 0 0 801

Szia!

Nekem egy KDP-80-asom van, és biztosíthatlak, kiváló hangszer. A Yamahák hangja nekem nem tetszett, Casio-t bevallom nem is próbáltam. A Kawai zongorák hangját a nagy Kawai grand pianoról mintavételezik, és a Studio Grand hangszínt (a második a 15 hangminta közül) erősítőre kikötve valami hátborzongóatóan fantasztikusan szól. A billentése nagyon könnyű, nagyon profinak (tűnő) játékot lehet vele elérni már kis tanulás után is. Én egy éve tanulok zongorázni, de mindenkinek nagyon tetszik az eddig elért szintem. Barátom, aki 8 évet zongorázott, szintén el volt ájulva, hogy milyen könnyű a billentése, és milyen szépen szól. Ilyet hogy aki digitálisan tanul azt nem is tanítani - ez valami röhej! Ez a zongora fossá veri a zongoratanárnőm pianínóját mind billentésben, de hangban aztán mindenképp. (Egyetlen hátrányaként azt tudnám említeni, hogy az én ujjaim egy hangyányit nehezen férnek el a fekete billentyűk között, ebben viszont jobb az öreg pianínó :)) Viszont a tagadhatatlan előnyök:

- Nem kell hangolni

- Bármikor lehet rajta gyakorolni, este is, csak fel kell csapni a fülhallgatót (akár kettőt is, mert két kimenete van!)

- A játékot fel lehet venni, és akár mellé is játszani (négykezest egyedül)

- Beépített, halkítható-hangosítható metronóm

- MIDI-vel gépre köthető -> bármilyen kottaolvasást segítő programmal együttműködik, tehát leütöd a bill-t és a progi nézi hogy jót ütöttél-e; zeneszerkesztő progikkal lehet használni mesterbillentyűzetként, de a Finale nevű cuccal az asszony zongorajátékát on-the-fly le is kottázza :)

- Alig foglal helyet, sötét színben nagyon esztétikus :)

- Én van, hogy napi 5-6 órát is ütöm, és semmi baja, szépen teljesít, de a szalonban is azt mondták, hogy egyet sem hoztak még vissza...

Akusztikus hangszert én különben is csak akkor vennék, ha a tudásom indokolná (-->kb. 15-20 év még), és akkor is rengeteg hátránya van, amivel együtt kell élni.

Hidd el, nem fogsz csalódni a digitálisban :)

Előzmény: FAQtyA (790)
jopek13 Creative Commons License 2011.11.30 0 0 800

Sziasztok, eladásra fog kerülni ajövő hét közepe után, egy ORLA Stage PLayer CDP-20-as típusú digitális zongora, a hangszer most decemberen lesz 3 éves, nagyon kevest lett használva,(sajnos, azthittük hogy lesz) "új" állapotú, de nemtudom mennyit érhet használtan, esetleg ha valaki tudna irni egy árat, vagy ha valakit érdekel egyezkedhetünk, mail publikus. Vagy 06 harminc -három34nulla4 69-es számon elérhető vagyok.

Erről a típusról lenne szó: http://www.demton.hu/dporla.html ahogy a felső képen látszik.

üdv: Jopek

shine_adonis Creative Commons License 2011.11.21 0 0 799

Imádom Vikát:)

Előzmény: davostino (791)
MidiTom Creative Commons License 2011.11.21 0 0 798

Szerintem a Casio AP-220 pillanatnyilag ebben az árfekvésben az egyik legjobb modell. Ugyanennyi az ára a Kawai KDP-80-nak is. A kettőnek eléggé eltérő a billentésérzete és a hangkaraktere is, de ha valamelyik nem tetszik valakinek, akkor a másik biztosan :)
Ami a Casiok "műanyagságát" illeti, ilyeneket lehet irogatni, de én javaslom mindenekelőtt kipróbálni. Amúgy az AP220-ra két év garancia van, de ha valaki nem önt bele löttyöt, vagy nem szadizza szét, nem fog meghibásodni a garanciaidő lejárta után sem.

Előzmény: FAQtyA (795)
davostino Creative Commons License 2011.11.20 0 0 797

Én a saját véleményem mondom: nem venném meg. Vagy spórolnék vagy használtan vennék jobb minőséget. Lehet használtan már ennek az árában találni nagyon jókat. Szerintem egy jobb minőségű használtat keress... :)

Előzmény: feketeanna (794)
davostino Creative Commons License 2011.11.20 0 0 796

Minél nagyon a polifónia annál több hang szólaltatható meg egyszerre. De mondjuk egy 64-est szerintem már elég nehéz zavarba hozni. Ugyanis, ha tíz ujjad mindegyike leüt hangokat többször is és mondjuk használod a zengető pedált is, akkor mondjuk olyan 40-50 hangot meg tudsz szólaltatni, de hidd el ez ritkán fog előfordulni.

Én mielőtt a Yamahat megvettem volna Casiot akartam. Amikor meghallottam a hangjaikat és lenyomtam egy billentyűjét, akkor azonnal lemondtam róla. Számomra nagyon rossz a minőség...

Engem igazol ez az angol oldal felmérése is, ahol elég jó kis összesítést csináltak a digitálisokról:

http://www.ukpianos.co.uk/digital-pianos-which-brand-should-i-buy.html

Előzmény: FAQtyA (795)
FAQtyA Creative Commons License 2011.11.20 0 0 795

Köszönöm a válaszaitokat!

Jól gondolom, hogy minél magasabb a polifónia szám, annál jobb?

Casio AP-220-ról mi a véleményetek? Azt írták, hogy a Casio-k nagyon "műanyagok", mind hangilag, mind minőségileg. Hamar lötyögősek lesznek a billentyűi. Az említett típus pedig tetszene, elvileg korszerű. Mi az igazság? Persze tudom, odaát van:)

feketeanna Creative Commons License 2011.11.20 0 0 794

Sziasztok!

Kinéztem egy Classic cantabile SP4 nevű digitális zongorát. Viszonylag kezdő vagyok, otthoni gyakorlásra kellene. Van valakinek ezzel a márkával és/vagy ezzel a típussal tapasztalata? Megbízható? Ez egy eléggé alsó árkategóriájú digit. zongora. Érdemes ezt megvenni, vagy inkább még spóroljak?

vintagekeys Creative Commons License 2011.11.20 0 0 793

Szia FAQtyA!

Hát az 500e az már valóban meggondolandó. Viszont, ha mégis van helye a lakáson belül és tényleg használva is van, akkor szerintem érdemes volna rááldozni. Írom ezt azért, mert talán van használható saját tapasztalatom evvel kapcsolatban. Amikor elkezdtem a zenesulit anno, akkor saját hangszerem sem volt, aztán később már mindenképpen kellett. De sajnos sem az anyagiak, sem a lakáskörülmények nem tették lehetővé, hogy legyen legalább egy olcsóbb pianínóm. Nem maradt más alternatíva, csak egy akkori villanyzongora. Eleinte nagyon megszenvedtem vele, főleg azért, mert csak súlyozott volt. Míg a suliban - egy határozott, elég mély billentésű zongora várt, amit csak nagyon sokára tudtam elfogadni. Minden egyes alkalommal úgy éreztem, amikor leültem hozzá, hogy most "meg kell szelídítsem". Persze, idővel már sikerült beszerezni egy megfelelőbb billentésű hangszert, de a kezdetekben azon sem ment egyszerűen. Később aztán már nem okozott gondot sem a könnyebb, sem a nehezebb billentésű klaviatúra használata. Én most egy Roland zongorát használok, amivel teljesen elégedett vagyok. Bár szakmai berkeken belül azt mondják, hogy hangos és lusta (maga a mechanika PA-4a), de hihetetlenül jó érzetű. Nem is cserélném le semmiért. Ami talán felróható a digitális zongorák ellen, az a pedálfunkció. Amíg egy igazi hangszer húrjai szólnak/rezegnek és a tompító dolgozik, főleg a pedál által, ettől nagyban eltér a digitálisan megszólaltatott és vezérelt hang. A valódi hangszer - igazán telt hangzású és egy teljesen sajátos pedálhasználatot igényel, míg a digitálisnál hasonló esetben jól elhatárolódnak a szétválasztott hangok, és sajnos nincsenek meg a kis neszek, amit a húrrezgés és a pedál/tompító kelt. Amitől olykor túlságosan is életszerűtlenné válik. De valójában más különbséget én nem tapasztaltam. Ma már nagyon jó állmechanikák vannak. A Yamaha és a Roland kifejezetten jó klaviatúrákat tudhat magáénak. A Korgoknál már ez nem mondható el. Illetve, akad azért náluk is jó (SV-1), de a többség az szerintem nagyon puha. A nordok sem rosszak, de ezt a típust kár lenne csak zongorának megvenni, mert jóval többet tud. És hát a sort lehetne még folytatni, de úgyis mindennek csak a pénz szab határt. Mindent összegezve, én ha megtehetném (a helyedben), akkor ragaszkodnék az igazihoz. Ha pedig ez nem lehetséges, akkor vennék egy jól végig gondolt, és ténylegesen kipróbált digitális zongit. Mellesleg, evvel könnyebb hanganyagot készíteni, ha van ilyen indítatás. De ma már ezt is meg lehet oldani az akusztikus hangszereknél is (át szerelhetőek midisre).

//Az elhasználódás azonban ugyanúgy jelentkezik a digitális zonginál is, mint az akusztikusnál. De ennél is csak a filcek azok, amik biztosan elkopnak, és csak ritkán a kalapácsok, vagy maga a mechanika. Viszont tényleg nem hangolódik el, és mivel jóval kisebbek, ezért valóban könnyen szállíthatóak/elhelyezhetőek bárhol.

Laci a röntgenből Creative Commons License 2011.11.20 0 0 792

Kihasználatlanság miatt van egy eladó Fatar Studiologic SL-880 kalapácsmechanikás mesterbillentyűzetem, kifogástalan állapotban.

Van hozzá egy eredeti gyári Fatar állvány kottatartóval, sustain pedál, tápegység...Irányár 90 ezer Ft.

Szükség esetén tudok hozzá adni egy Roland JV880-as hangmodult is, így egy 100-asért el lehet vinni az egészet. (Posta nem igazán jön szóba, ez legalább 50 kiló...Mail: klacirtg@freemail.hu )

davostino Creative Commons License 2011.11.20 0 0 791

1. Én több, mint fél éve járok profi zongoratanárhoz, ahol egy nagyon jó Förster zongorán oktatnak és mellette otthon egy Yamaha DGX-640-en tanulok. Mindenki tudja, hogy nem a legjobb digitális zongora, DE amit kell azt tökéletesen tudok rajta gyakorolni. Ezek mellett számtalan technikai előnye van egy pianínóhoz vagy zongorához képest (beépített metronóm, fülhallgató kimenet, könnyű mozgatás, nagyon sok plusz élményt adó beépített hangszerhang, nincs elhangolódás, nincs mechanikus gond (csak a gagyiknál) stb.). Az én zongoratanárom zeneművészeti középiskolába, majd zeneművészeti egyetemre járt és több mint 18 éve minden nap több órát gyakorol otthon! ÉS MIN? Egy digitális zongorán. Igaz, hogy nem az olcsók közé tartozókból egyen, hanem egy felsőkategoriás Rolandon. Ezért én azt tanácsolom, hogy ha ilyenek a zongora tanáraitok akkor vagy hagyjátok ott őket vagy mondjátok nekik azt, hogy eldönthetik: vagy elfogadják, hogy a gyerek digitális zongorán tanul vagy nem fog nálatok tanulni. Ezeket a digitális hangszereket pont erre találták ki. És hidd el, hogy vannak olyan szinten, hogy bátran megtudtok rajta tanulni zongorázni... Hadd mutassak egy példát: http://www.youtube.com/watch?v=3J1-nShaJI0

Ő se ma kezdte és szinte csak ezen a Rolandon gyakorol már évek óta. Tud zongorázni? Hangja hasonló a zongorához? Igen...

2. Én minden zongora óra előtt kérek negyed órát a tanártól, hogy azért megszokjam egy picit a valódi zongorát. Ez amúgy teljesen jogos kérés ugyanis két azonos zongora sincsen. Mindegyiknek vannak előnyös tulajdonságai és mindegyiknek vannak hátrányos is. Ha pár skálát és ujjgyakorlatot megcsinálok rajta akkor hamar hozzászokok és nem lesz gond órán. Amikor pedig hazaérek nem érzem nagy visszalépésnek az én olcsónak számító DGX-640-esemet...

3. A két Yamahát ismerem egyedül. Azokat merem ajánlani, bár annyi hátrányuk van a valódi zongorákhoz képest, hogy a billentyűk egy hajszálnyival hosszabb úton járnak és puhábbak, mint az igazi zongoráké. Inkább a 161-est ajánlom, mert az az újabb és fejlettebb.

4. Aki nem ismeri a digitális zongorákat ne alkosson róla véleményt (a szakik, akik neked mondták és a tanáraitok). A digitálisokra min. 2 év garanciát adnak és 250-300-ért manapság már olyat lehet kapni, ami kiváló lehet számotokra. Nagyon sok művész gyakorol digitálison... Tudja közel azt az élményt hozni, mint egy igazi zongora. Főleg a magasabb árkategóriások. A legtöbb zongoraszalonban, ahol lehet digitálisokat venni tudsz részletfizetést is kérni, ami azért nagy segítség ilyen árak mellett. Ha netalántán 4-5 év múlva meg elkopnának a billentyűitek, akkor meg töredékéből meg lehet ezeket csináltatni, mint egy valódit! Viszont nem kell újrahúrozni, hangolni és nem kell olyan elemeket rajta felújítani, amiket a valódikon illik ennyi idő után...

FAQtyA Creative Commons License 2011.11.20 0 0 790

Ahogy lentebb írtam, a lányom tanul zongorázni. A zenetanárnője erősen nem javasolja, inkább egy 2-3-400 ezres új, vagy használt pianínó. Több szakival is beszéltem telefonon, ők is finoman közölték, hogy eszembe ne jusson a digitális. A suli másik zongoratanárnője, konkrétan nem hajlandó olyan diákot tanítani, aki digitális zongorán gyakorol. Az egyik szaki, szerint pár év után tönkre megy, gagyi rugós-súlyos a klaviatúra, stb. Akkor most váltson hangszert a lányom 3 év után? Vagy raboljak bankot?

Az egyik bajom, hogy anyagilag valójában sehogy sem állok, de meg szeretném oldani. Azt szintén írtam, hogy az asszony is zongorázgat néha, így nem szeretném ennyiben hagyni. A másik meg, hogy hely szűkében is vagyok, így előnyösebb lenne a digitális.

Ahogy én nézegettem a neten, azért van ami "használhatónak" tűnik. Csak hát nehéz így dönteni. És persze a tanárnőnek is el kéne fogadnia a dolgot. Mégsem a konziban tanulunk...

Én ezek felé kacsintgatnék, ha nem akarnának meglincselni miatta:

Kawai KDP-80

Kawai CL 36

Kawai CN 23

Korg LP-350

Casio AP-220

Yamaha YDP-140

Yamaha YDP-161

Van ezek közül valakinek személyes tapasztalat alapján vélemyénye?

Bocs, ha hosszú voltam!

Előzmény: davostino (789)
davostino Creative Commons License 2011.11.20 0 0 789

Az nem kevés...

De, hogy érted, hogy a digitálisakat, meg mindenki passzolja?

Előzmény: FAQtyA (788)
FAQtyA Creative Commons License 2011.11.20 0 0 788

Sajnos vége a muzsikának ezen a lomon... Megnézettem, több mint 500.000 lenne a belső felújítása :(

Mehetek kalapozni az aluljáróba, mert a digitális zongorákat meg mindenki passzolja, ha csak eszembe jut. Tanár - hangszerész egyaránt...

Előzmény: FAQtyA (780)
KEEP Creative Commons License 2011.11.16 0 0 787

Eladósorba került egy kiváló, kalapácsmechanikás 88 billentyűs Yamaha P-140S dgitális zongora. Nagyon szeretjük, de az ára kell most sajnos.

Nagyon szép állapot, eredeti dobozával ajándék Proel X állvánnyal 199.990 Ft

shine_adonis Creative Commons License 2011.11.03 0 0 786

Eladó egy újszerű, hibátlan állapotban lévő, keveset használt Orla Stage Partner digitális zongora. 88 kalapácsmechanikás dnamikusan állítható billentyű, sustain pedál, 2x15W beépített hangszóró, digitális kijelző, állvány stb.

Ár: 110 000 Ft

Érdeklődni: tam.varga@gmail.com e-mail címen.

davostino Creative Commons License 2011.11.03 0 0 785

Bocs. Lemaradt, hogy "kisebb felújítással" (pár húr vagy pár billentyű tartozék) 40-80 eFt. (hamar összejön). Mert egy hangolás valóban olcsó ezekhez képest. Van már, aki 7-8 ezerért is megcsinálja...

Mellesleg nyugodtan Te is leírhatnád a véleményedet, ahelyett, hogy rögtön minősítesz. De köszönöm az észrevételt, én szúrtam el...

Előzmény: Lex Icon (784)
Lex Icon Creative Commons License 2011.11.03 0 0 784

Ha neked 40-80 eFt-ért hangolnak, akkor többszörösen átvernek!

Nem kellene hülyeségeket írni, ha nem tudsz valamit.

Előzmény: davostino (783)
davostino Creative Commons License 2011.11.02 0 0 783

Hello,

sajnos egy "leharcolt" pianínó már nem sokat ér (akárcsak egy motorhibás autó) és a felújítási költség rosszabb esetben könnyen annyiba kerül, mint egy digitális zongora (egy hangolás is 40-80 ezer Ft.). http://www.zongoraszalon.hu/ Itt Zoltner Rudolfot keresve kérhet egy személyes felmérést, mert Ők Budapestre és a vonzáskörzetébe kimennek szívesen (természetesen nem ingyen). Bár sejtésem szerint nem fog olyan dolog kiderülni (főleg, ha ennyi tényleges gond van, amit felsoroltál), ami kedvező lehet számotokra, de ne legyen igazam...

Sok szerencsét!

Üdv!

Előzmény: FAQtyA (780)
Lex Icon Creative Commons License 2011.11.01 0 0 782

Nem én hirdettem, csak példának linkeltem be.

Előzmény: MadYogaFan (781)
MadYogaFan Creative Commons License 2011.10.31 0 0 781

Szia Lex Icon!

Megvan még az eladó Fatar SL990-ed? Érdekelne a dolog.

köszi

Előzmény: Lex Icon (769)
FAQtyA Creative Commons License 2011.10.30 0 0 780

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni, hátha előbbre jutok.

Van egy Schuppe & Neumann / Liegnitz féle "óriás" pianínónk. Legalább is anno ezt montda rá egy szállító, amikor költöztünk és meglátta. A lányom tanul zongorázni, a feleségem meg idült gyermekkorában tanult. Ő segít a lányomnak a tanulásban.

Nem értek hozzá, de ránézésre felújításra szorulna szegény, gondolom az nem kevés pénzbe kerülne. Ha jól látom amit kell, páncél tőkés, és vannak húr, kalapács, pedál, klaviatúra, hangoló kulcs, faborítás gondjai... Közben felmerült bennem a gondolat az irányban, hogy esetleg eladnám (hely szűke és a felújítási költség miatt), majd vennék helyette egy belépő szintű, ám elfogadható minőségű digitális zongorát. Bár lehet, egy szakember rábeszélne a felújításra, igaz azt még anyagilag elő kellene teremtenem.

Van esetleg valamilyen jó ötletetek, hogy kihez forduljak, vagy merre induljak el? Piliscsabán van a hangszer. Megbízható szakemberre volna szükségem, mert nem szeretném, ha visszaélnének a tudatlanságommal. Persze a piszkos anyagiak is sajnos számítanak. Ha jól olvastam eddig utána, egy teljes körű felmérésre lenne szükségem, reális áron.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdv!

FAQtyA

pianoboy92 Creative Commons License 2011.10.10 0 0 779

Sziasztok!

Eladnám, illetve elcserélném Casip PX-120 digit. zongorámat. A hangszer 1 éves, kifogástalan állapotban van.  Billentyűzet, hangszórók teljesen jól működnek. Kalapácsmechanikás billentyűzet, Aif hangforrás, 128 hang polifónia. 2 db fejhallgatókimenet, MIDI in/out. Többféle zongorahang, egyéb hangszínek, kórus, visszhang effekt, 4 billentési érzékenység, dal felvétel 2 sávon. Szerethető, nagyon jó kis kompakt hangszer, keskeny kivitel, nem foglal sok helyet.  

Őszintén az ok, amiért meg szeretnék válni tőle, az az, hogy nincsen vonal ill 1/4 Jack kimenete. Ez nem jellent SEMMI hátrányt azoknak, akik nem koncerteznek, hiszen fülhallgatókimenet ezen is van, 2db. Újabban elég sok fellépésem/próbám van, ahol ki kell hangosítani.  Ki lehet így is hangosítani, csak kényelmetlen az átalakítokkal szórakozgatni, nameg egy kicsi jelvesztés is van.

Cserélném elsősorban Korg Sp-250-re, Roland ep 880-ra, vagy egyéb hordozható digit. zongorára. (ráfizetéssel)

ár: 120.000 ft (Új ára legjobb helyen 150)

írjatok mailt, ha érdekel!

dankomark85@gmail.com

Szép estét mindnkinek!

(a kép csak illusztráció :D:D)

V43-1219 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 778

Sziasztok.

Tudom nem jó helyen kopogtatok,de megpróbálom itt is hátha....

Keresek eladó E-mu emulator 2-es vagy 3-as sampler szintetizátort.

Segítséget előre is köszönöm.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!