contax g-re af adapter? eleg erdekesen hangzik. leica m adapter letezik, de az eleg draga, meg gyak az egesz obi hatuljat kicserelik egy mentes izere, igy lesz tavmeres is. de ez sztem csak akkor ertelmes dolog ha valakinek van egy g rendszere, amit nem akar mar hasznalni vagy megdoglott a vaz igy tudja az obikat egy m-es vazon (akar digit) tovabb hasznalni.
Azt a Bessát megvettem volna... Nem hiszem, hogy eladom a Canont. Sajnálnám. Eddig amit eladtam, mindig megbántam... :) Jó lesz az a MILC gépemre. Ha megjön a kínai adapter, szeretnék csinálni M39-es távmérős obikkal egy tesztet. Aztán talán jön a Contax rendszer. Az adapter, ami normális, drága, azt még be kellene szereznem. Állítólag csináltak valami olyan AF adaptert, amivel a Contax G obik használhatóak lesznek a kis tükörnélküli digitális gépen.
az nem latszik igy, kerdes van e ertelme eladni, itthon eleg kicsi a fizetokepes kereslet. talan a soosnal elalldogalhat a vitrinben, ugy lattam valamennyire forognak a tavmeros cuccok. most is volt egy bronica rf 645/65mm-es obival, egy fuji gw690 meg egy gsw690, karacsonyor egy bessa r2 meg par obi.
hat igen mas a licit es mas a buyitnow, azert vedd figyelembe hogy ez egy eleg lepattant darab volt, karcosak a lencsek, sot meg gombas is, raadasul belul is.
attol fugg milyen. milyen szin, milyen evjarat, milyen kialakitas, volt belole tobb fele is. ebayon kb 250eur-ert aruljak (persze arulni lehet barmennyiert, mas kerdes hogy liciten biztos nem er el annyit).
Elég sokat... Legalábbis az orosz vonalhoz képest. Gondolom kissé a Leica megfelelője alatt lahet az ára, csak a magyar piacnak kicsi a forgalma ahhoz, hogy ez rendesen beárazódhasson...
Szvsz az átlagember sajna nme jön rá, hogy nem Leicát vesz.
Én nem lennék képes az ős fed-emet átalakíttatni a jó haszon reményében, többet ér ez úgy nekem ahogyan van. 1938-as és még nagyon hasonlít a leicára...