Dehogyis, mi otthon használunk egy 100+100 gb-os csomagot, nagyon ritkán fogy el, a nejem egy csomó sorozatot néz, jobb filmeket letöltünk, mondjuk többnyire 720p minőségben, meg 3-4 gép folyamatosan lóg a neten. Lakóautóban ez bőven elég. A játékról nincs véleményem, az hidegen hagy.
Minden mobilszolgáltatónak van mobil internet szolgáltatása, azon keresztül pedig tudsz tévézni. A T-nél TVGO-nak hívják ezt, vagy HBOGO szolgáltatás is van. Ahogyan azt a reklámokban mondani szokták: "A részletekről érdeklődjön boltjainkban." Nincs belőlük sok, én praktikusan a jelenlegi mobilszolgáltatómnál kezdeném.
Egy telenor hipernet kb. 8000e ft, és ennyiért két kártyával is használhatod, az egyiket otthon, a másikat a lakóautóban, 150+150 GB éjszakai adatkerettel és ha esetleg UPC előfizető vagy, használhatod a HorizonGO szolgáltatást. ( ha nem, keresel valami ismerőst, aki igen, és elkéred a belépését, bár ez ugye nem szép dolog.)
Ha nincs pénz egy újabbra de mindenképpen lakóautót szeretnél vedd meg.
Ha szeretsz būtykölni, sokat javítgatni, esetleg egy öreg autó felújítása életed nagy álma, vedd meg.
Ha van pénz fiatalabbra vagy nincs lehetőségeg, szerszámod, helyed, szaktudás a javításra, vegyél fiatalabbat. Ez mégis csak egy 31 éves teherautó, beázni képes és vslószínūleg párszor már be is ázott felépítménnyel.
De van még egy opció. Ha megfelel a lakókocsi is, egy ilyen öreg lakóautó árából egy fele annyi idős, minden bizonnyal sokkal jobb állapotú, felszereltségű és esztétikai állapotú lakókocsit kapsz amire vagy nem, vagy csak minimálisan kell költeni.
Kérdésedre pedig a legmegfelelőbb választ csak te tudod megadni magadnak.
Azt szeretném, megérdeklődni,hogy egy 1988-as Peugeot J5 bürstner lakóautónak mennyi lehet az éves fenntartása (kötelező,súlyadó,vizsga stb.) és, hogy érdemes-e még ilyen korú, nagyjából normál állapotú lakóautóval foglalkozni?
Azt nem tudod, hogy miért ez a nickem, így elég jót mulattam a próbálkozáson, hogy próbáltál csúfolódni. Azt megsúgom, hogy eleve egy csúfolódás valakivel, így beletaláltál. :-)
Azt meg én nem tudom, mennyi boldogságot éltél meg 65 év alatt, de láthatóan jó szívvel ajánlod. Akkor pedig alighanem volt benne részed, így köszönöm szépen.
Válaszolok búcsúzóul.
Köszönöm jól érzem magam , vagyok olyan jó ember mint te vagy jobb mivel látatlanban nem okozok olyan dolgokat idegen ,ismeretlen embereknek mint amit te javasolsz.
Végezetül csak annyi boldogságot kívánok neked amennyit én 65 évem alatt megéltem .
Nem biztos, hogy pont ebben volt, de valami hasonszőrű alkotásban olvastam.
Most pedig hadd kérdezzek vissza: TE hogyan érzed magad a bőrödben, hogy egy totál ismeretlen emberről, látatlanban, kapásból, első ránézésre a legrosszabbat feltételezed? Nem lehetsz egy boldog ember... :-)
Egy utolsó bejegyzést engedjetek meg: "szelet vetettem, vihart kavartam " .A Fórumnak nem erről kellene szólni.Ne bántsátok egymást.Tisztáztuk a helyzetet a hatósággal. Jó helyen vagyok ,semmi szabályt nem sértek.Mifelénk többen is állnak közterületen. Egy szabályt tartsak csak be : Figyeljek az emberemre.A többit megoldom.Mindenkinek jó lakózást.
Hát azt megmondom ritka ganyé ember vagy ha ilyen jár a fejedben, ha meg is teszed és miért ne tennéd akkor meg pláne. Miért nem mindjárt molotov koktélt dobsz rá mások értékére? Eleged lehet magadtól.
Ja, nyáridőben a kocka sertészsír a kocsi tetejére is jó. Mármint rövid időn belül jó büdös, ahogy olvad és lefolyik, és marha melós letakarítani a kocsiról. Autósampon és türelem is sok kell hozzá. :-)
Kiló liszt a szélvédőre. Elsőre kapásból rányomja az ablakmosót. Amitől a liszt átmegy csirizbe, az meg úgy ráragad a szélvédőre, hogy szó szerint vaskaparóval tudja csak leszedni. A fényezésről meg csak rengeteg türelemmel és a tíz körmével, mert azt nem lehet semmi eszközzel kaparni. :-)
Laktam társasházban és volt a ház előtt kvázi 1 "vendéghely". Volt egy lakó a szomszéd házból aki sporot űzött belőle, hogy oda parkol. Ott is volt veszekedés meg minden. A helyet használni nem nagyon tudtuk miatta.
Aztán az egyik lakó hozott valami bontószökevényt amin volt rendszám meg műszaki de kb. a sarokig se ment volna ki önerőből. Letámasztotta oda fixre a vasat úgy 2 hónapra. Eleninte ment a matek, hogy kie a kocsi meg miért parkol ott.... persze senki nem reagált, hogy ki kivel van. Aztán érdekes módon emberünk is meg tudta oldani máshogy a parkolását.
Nem jó ötlet. Több kárt tud tenni a lakóban, mint te az ő autójában, ráadásul egyszer derüljön ki, hogy te voltál... Szóval ezt nem tartom járható útnak.
A webkamera már jobb. Anno én is csináltam, amikor folyton a házam elé parkolt a szemközti cég tulaja, látógatói stb., hogy lássam, ki mindenki jár oda. Nem volt öröm, mert állandóan kitaposták a füvet, meg ha pl. leesett a hó és ellapátoltam, hogy nekem legyen hová állni, akkor is odaálltak, és megint én kereshettem másik helyet. :-(
Azután szerencsére elköltöztek, és más, "normális" cég bérli a helyet. :-)))