Debreceni koncert: Eloszor voltam a Fonixben koncerten,es hatalmasat csalodtam. Felreertes ne essek Bryanek jok voltak,de a tobbi... Mikor feljotteka szinpadra, azt kellett volna erezni a kozonsegnek hogy wow,te jo eg, el sem hiszem,hogy ez ilyen jol szol. Erre a hangositas...hog yi smondjam kb a koncert egyharmadaban sztem rettenet volt. Valoszinu, hogy a Fonix akusztikaja sem a legjobb.:P Aztan a "ruhatarat" nem oriztek rendeseni. Ott voltak a ruhak szabadon. Azert ez nagyon nagy blama. Kesz szerencse, hogy a mi ruhaink meg meg voltak. De sztem biztos volt akinek hianyzott vmije... Akkor a koncert elejen bejelentik, hog ytechnikai okokbol nem adtak el a jegyeket a legjobb szektorokba. WTF?! A negyedik pedig ez a sok kispolgar. Sztem az emeberek negyede eleteben nem volt meg semmilyen koncerten. A koncert kozepere mar egyesek komoly fejlodest mutattak,mert rajottek,hogy a szamok kozben lehet tapsolni is+enekelni, ugyhogy elkezdtek azon kivul csinalni vmit, hogy alltak mint balam szamara. Az ulo szektor egyes reszei lebuliztak az allot...Na azert ezt kepzeljetek el.:P Az allo kb elso ket sora ugralt meg elvetve egy kisebb mag,de elorebb menni,hogy az ember vmi hangulatot is gyujtson. Azt nem lehetett,mert "mi masfel oraja itt allunk mar,hogy kepzeled,hogy elenek mersz jonni,majd biztos nem latunk a 160 cm-dtol", jelzem akkor meg be sem lehetett menni. Kispolgarok.:P:P:P Es nem tapsoltak vissza Bryant masodjara,ezert ami pesten volt a vegen uj szam meg meg azon kivul ketto raadas,azt nem jatszotta el.:P Pedig sztem lett volna benne hajlandosag a Here i am-re...(Hulye emebrek)
Iszonyat jó volt a tegnapi koncert, Bryan még mindig egy isten, de azért többet is beszélhetett volna! :) Ja és nem jött le a végén, ez öreg hiba. 'Susan' viszont nagyszerű volt, végképp megmentette a becsületünket, Bryan is nagyon odavolt tőle, szvsz. Jobb setlistet kívánni se lehetne! Nincs összehasonlítási alapom de a hírek szerint lelkesebb volt a közönség, mint Bp-en.
Ha vki esetleg tud bootlegről akár most akár a közeljövőben, könyörgöm dobjon már meg egy emaillel, cserébe tudok felajánlani pár videot ;)
Hát ez a Debreceni koncert is fantasztikus volt. Szerintem még mindig tényleg nagyon élvezik amit csinálnak. Beleadtak apait anyait tényleg. Felejthetetlen. A WYG csaj is jól csinálta a dolgát. Egy ilyen koncertet legalább egyszer mindenkinek látnia kellene élőben. Megpróbálok felrakni pár képet tegnapról.
a kassai koncertről (csak most, mert most ébredtem :) ) Bryan itt is a legjobbat adta magából :) Talán a közönség lehetett kicsit jobb, sokan nem énekeltek vele :( Amikor bejött, mondta, úgy hallotta, hogy teltház lesz és kifogásolta, hogy lát valahol egy üres helyet :) Csináltam sok képet, de elég rossz minőségűek, mert messze voltam tőle. Van 3x1 perces hangfelvételem is, de annak a minőséges sem túl jó. Kb ugyanazokat a számokat adta, ami a tegnapelőtti setlistben is volt, sajnos a Best of me kimaradt :((( Mondta, hogy hívta az apját és mondta neki, Szlovákiában van, az apja pedig: hol??? Nem hallott még erről az országról :) És egy szlovák angol tanárnőt hívott fel teljesen véletlenül a színpadra, akivel nem volt gond elbeszélgetni és még a When you're gone szövegét is tudta és még énekelni is tudott valamennyire. Kb ennyi.