Tudtátok, hogy 1160 parkolóhely van az Aréna alatt?
Akkor miért nem használjátok?
Ha jól tudom a jegyárak 10 és 50 ezer között mozogtak ebbe belefért volba még egy ezres a parkolásra.
Mégegyszer köszönjük mindenkinek aki ott volt ezen a fergeteges élményen, remélem olyan jó volt mint nekünk a környék lakóinak, akik hazaérve nem tudtak bemenni a garázsukba mert a kedves zene rajongó máshol nem talált parkolóhelyet csak a garázs bejárata vagy a kapu előtt.
Hát nem tudom... Én mindigis eretnekségnek tartottam a két NAGYASSZONYT összehasonlítani... Minden csak belemagyarázás... Nem éreztem úgy h a Sensitized-nek Jump utóérzése lett volna, akkor már gondoljunk bele abba, hogy Madonna használta előbb a rudakat a Jumpban vagy Kylie a Physicalban ;) A lovaglóruha szerintem nem lovaglóruha volt, attól hogy szűk és fekete, de ebbe inkább nem kötök bele, legyen amit gondoltok... Najó a piramisról elismerem, hogy az picit hajazott... És akkor először és utoljára eszembe jutott a nyanya.. :P Jamegpersze akkor amikor szényenszemre leadták a koncert előtt az ötödik Madonnaszámot... Mondtuk is h Kylie biztos ezért nem jön be :P Visszatérve... Ha már koppintásról van szó, az egész konfessönsztúrt is lehet hasonló dolgokkal fikázni... Nem tudom pl hogy kinek volt először hogy a számát az I feel love alapjára húzta rá és aztán a szám át is ment I feel love-ba... Nem rémlik ki vol... Hm... Meg nem tudom ki játszotta el előbb ezt a kis kosztümben elegantosan bejövök és aztán mikor lekapom már szexi vagyok játékot! :D Lényeg a lényeg... Én nem csípem Madonát... Nem a zenéjével van bajom, hanem az emberrel... De megpróbáltam párttalanul elmondani a véleményemet, hogy ne okozzak traumát a Madonna rajongók körében... Csak azt nem értem, mért kell kettejüket folyton összehasonlítani...
Na mindi... Szóval tegnap... Uhh... Hát szerintem nem is érdemes megpróbálni szavakba önteni! :) Szarok a táncosokra (jó monduk Jason Beitel testét élőben látni volt olyan nagy élmény mint magát Kyliet látni élőben :P), szarok a zenére és hogy milyen számok voltak.... Én nagyon nagyon jól éreztem magam, és szerintem Kylie is... És nekem ez a lényeg.... :) Így visszagondolva a setlisttel semmi baj nem volt, talán annyi hogy én a kövületszámok közül pont nem ezt a kettőt választottam volna... DE A SLOWNAK KELL EZ A VERZIÓJA! MIKOR JÖN A DVD? :O Vagy nem kerül majd fel netre az egyik koncert? Elő szokott fordulni, hogy előbb felrakják egy nem hivatalosan DVDn megjelenő koncertet (pl valakinek a dubai koncertje ;) ) Meg a No more rain volt még nekem a csúcs... háttaz... ahogy visszajött... meg... :D HÚ :D Eddig is csíptem azt a számot... demost :D
FRANCBAMÁR! MÁR NINCS IS ÉRTELME AZ ÉLETEMNEK! MI LESZ EZUTÁN? :( MÉRLETT VÉGE? :( AKAROM MÉG KYLIE-T! NEm tudja valaki h hol tölti a mai meg a holnapi napját? :O
Az én legfontosabb észrevételem az egésszel kapcsolatban: eszméletlen hangja van a csajnak élőben, ezt élőben kellett hallani, CD-ről nem ennyire átütő. Mindent szépen tisztán, átütő erővel énekelt ki. Kylie istennő volt tegnap!
Előttem egyszer két táncoscsajszi úgy összeütközött, hogy pillanatra azt hittem beesnek a kezeim közé :)
De ezeket a tévesztéseket én inkább nagyon viccesnek találom, jókat nevetek rajtuk, és jó érzés hogy egy ilyen profi műsort is hús-vér emberek adnak :)
miért, a szétnyíló piramisból vagy miből előtűnő Kylie nem volt future lovers-es?
vagy a leeresztett lepkebáb szerű táncosok nem voltak DWT-sek?
a spinning around amúgy legeslegjobb táncikája nem volt holiday-es?
jaja, az volt a feltűnő és fájdalmas rész, mikor a csövön képtelenek voltak megtartani magukat vagy egyszerre csinálni. de az igazán szar az, hogy nem is érdekelte őket, meg se próbálták jobban kitartani a pózt...
nah, ezért tudod, mit kapnának tőlem! hogy fizut nem, az tuti.
na, erről beszélek én, hogy bénák a táncosok. :(
én percenként szisszentem, Madonnára gondolva, de nekem bazira bejött az egész.