"Nem lehet, hogy lőtt 77 öngólt és megelégelte a fociedző. ?"
Igenis az is teljesítmény, hiszen a 71. öngól után már saját csapattársai próbálták óriási erőbevetéssel volna akadályozni őt!
Különben meg meccs után isznak egy sört, és együtt nevetnek az egészen. Azt mondják, a sör erre jó (de iráni atombombára nem jó). Sajnos, én nem iszom, de ez nem érdem. Lehet, hogy vesztek vele, akárcsak a Mester a tippmixeen.
"Meg valamelyik kis faluban focizott is. De ügyetlen volt és elküldték. Úgy hallottam"
Nem vagyok híve az ilyennek, hogy ügyetlen és elküldik. Lehet, hogy szeretett ott futbalozni, és pszichés kihívások elé nézett társai szívtelensége folyományaképpen, mondjuk szomorúság, kedvetelenség, étvágy hiányosságok.
Miért mindenhol a komör teljesitménykényszer? 1-2-278 ügyetlenkedés és máris kivül tágasabb? A Mester bizots nem küldte volna el, megadta volna a 279. esélyt is a lemaradónak! Az emberek mindent olyan komolyan vesznek, hát nem mindegy, hogy ki futbalozik egy ilyen kis hejségben? A világ pustulásának előjelét látom ebben a kudarcban, hogy végülis el lett küldve. Iránnak atomfegyvere van, mért nem azzal foglalkoznak? Az emberek semmmit sem tudnak helyi értékén kezelni.
Igen. Debreceni beatzenekar. Az énekes Márciussal dolgozik együtt a rádióban. Meg valamelyik kis faluban focizott is. De ügyetlen volt és elküldték. Úgy hallottam
Én egyszer kiskoromban kabtam egy amgol szerző által írt kisértetekeről szóló könyvet, ami után a frizsidert sem mertem kinyitni egyedül jó ideig, illetőleg egyedül szobában tartózkodni problémás lett.
Ezek szerint a gt barátnője nem magyarországon élő de amúgy angliában dolgozó ám magyar személy hanem ukcve munkaügyileg is helyi lakos. Igy ez elősegíti a rendszeres mozilátogatást, mert Amgliából ingázni holide-holoda az anyagilag is negatív.
Ennek az a célja, hogy a múzeumban éjszaka sem kell félni.
Humánus kezdeményezés. Én ritkán - évente 34-41 alkalommal járok éjnek évadján múzeumban, és olyankor rettenetesen félek a nonfiguratív szobroktól.
Külön öröm, hogy a ma éjszakát, mint a Mester írja, mindenütt ugyanakkor tartják. Kavarodás lenne, ha pl. a Nemzeti Galériában novemberben lenne június 19-e éjjel.
A Nemzeti Galéria nem azonos a Mester feletti lakásban Galériába tömörült Hippi Néger lakócsoporttal! Bár ők is biztos valamilyen Nemzet.
Belfegorból c kiindulva csináltak egy újabb kosztümös filmalkotást is, ha jól gondolo9m, Éjszaka a múzeumban címmel. Bisztos ott is Haramia szörnyek riogatják az éjszakai járőkelőket. Huhh. Vagy dinoszauroszok.
Nem szeretek veszélyesen élni. Én a magyarországon élő de amúgy magyarországon dolgozó ám magyar barátnőmmel moziba megyek. Fedettbe. Az eső meg bekaphattya.
Emléxem, mikor a Belfegor ment a tévében, mint korhatáros. Nem is engedték szinte nézni cserepedő kölköknek, csak ha alvást imitáltunk. De az biztos, hogy halálra izgultuk magunkat, olyan farkaskutyajuhászméretűen izgalmas művészeti alkotás volt. Mikor meg 30 év múlva adták a televíziókészülékben, megdöbbenve néztem, hogy úristen. Merthogy pedig egy kicsit se volt izgalmas.