shana: jaj te nem vagy IT-s...nem az a kérdés IT-s topic van-e.."IT külföldön"...
amúgy anyósjelölt is IT-s, programtervező..
nagyon jól kijövünk...jól megártjük egymást :D hm..
despil az ő keze alá ajánljalak? állást kerestél úgyis :)) hátha van ott valami meló...
Nem, a gáz az, hogy hótfelesleges taxiztam be délelőtt, csak vért vettek, mert ma reggel is be kellett volna mennem. Pedig pontosan tudták, hogy ma máshova kell menjek vizsgálatra a gyerekkel. Úgyhogy megbeszéltem az ügyeletes orvossal, hogy én inkább bemegyek aznap még egyszer, de ma reggel tutira nem tudok odaérni. Ezentúl rájuk fogom terhelni a taxiszámláimat. Áh. Nem akarok hetente 3x4x 8 órákat ott tölteni egy infúzió miatt. Iszonyú lassú és slendriának néha.
Én is. Tegnap 3x. :( Este 6-tól 7-ig álltam a dugóban, a zuhogó esőben, majd mire végre elértünk a kórházba, térdig csobbantam a manóval, amikor kiszálltam. És teljesen eláztam, mire elértem az osztályra. A tűzoltók jöttek már kiszivattyúzni a vizet a konyhában a kórház főépületében. Úszott minden.
Az én ablakom nem is lát el a villamosig, te. Meg emeleten van. :) Én csak a Pozsonyi útra látok rá. :)) És igy elég nehéz válaszolni. Meg tegnap /is/ kórházban voltam.
na ja ki mit ért távrandin...
nekem csak párszor volt "táv" amíg volt köztünk 1500km...de tudtam nyáron diplomázik s hazajön Pestre...már előbb hazajött hogy itt írja a diplomamunkáját és többet lehessünk együtt.
hát nem aranyos?
despil:
------
most itt írjam hogy feleltem az emiledre? :D
Hé, én is távrandizással kezdtem a jelenlegit. De húzós volt mindig reggel hatkor elindulnia, hogy 9-re beérjen Pestre a melóhelyére, igy rövidre zártuk, és költöztem. :D
:-DDD Milyen igazad van!
Kicsit többet töröltem a wincmd-ben mint kellett volna, egy system file ugrott velük...erre telepithettem fel a windows-t újra, viszont a hardver felismerésekkel volt baj, majd a netcsatlakozással - ahh...mindennel együtt 3 napig pihent a mocsok:-)
Nyugodtan... Szerinted le lehet járatni magad egy informatikus elött, aki nem használ virusirtót? ;-DDD
Bár azt mondta, a virusoknak is esélyt kell adni :-D
Nem is tudtam, hogy despil a másodnickem;-)))
szal 3 napig elszállt a gépem, Windows újratelepítés+minden baromság...kész idegbaj, majd elszállt az agyam is:(
De látom sokat nem kellett olvasni;-)